2011. szeptember 26., hétfő

Aloe First by Forever Living Products

Kimondhatatlanul vártam már saját magamtól ezt a posztot (?!) :)
Annyira szeretném veletek megosztani a "tudásomat" és a tapasztalatomat erről a szerintem nem hétköznapi termékről. Ennek az oka: nagyon multifunkcionális és ahol/amilyen területen használjuk ott maximális sikert arathatunk. A "nagy" vásárlós videómba (amit szerintem később rakok fel mint ezt) említettem hogy az elmúlt hetekben mennyi mindent vásároltam és ebben ez a termék is beletartozik. Pontosan nem tudom honnan vettem, vagyis rendeltem mert édesanyám intézte és kihozták nekem. Annyit tudok hogy 473ml :D amit jól kimértek, nem értem mért nem kerek 500ml..:D És hogy 6000ft körül mozog az ára, de higgyétek el nekem nagyon megéri az árát.



A család minden tagja használja :D
Nagyon jó felületi sérülésekre, ekcémára, kiütésekre, szúnyogcsípésre, allergiára, torokfájásra..stb.
Speciel én az arcomra fújok belőle 1-2 naponta arctisztítás után.

Tapasztalat:
Mivel nekem nincs semmilyen bőrbetegségem, csak az arcbőrömre használom, így csak erről tudok nyilatkozni. Nagyon bevált, kellemes, friss érzést nyújt az arcbőrömnek. Kicsit ragacsos érzést kelt melyet le is moshatunk (én nem szoktam) de ez normális mivel apró-apró aloe vera darabok úszkálnak benne amelyet a bőrünkre permetezünk. Rendszeresen használom már kb 1 hónapja, és szemmel láthatóan kevesebb a pattanásom, simább, feszesebb az arcbőröm.

Amit írnak róla:
Az Aloe First természetes anyagokat tartalmazó, helyi bőrápolásra szolgáló spray.

A stabilizált Aloe Vera Gél hatékony enzimeket, valamin sokféle aminosavat, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz.

Gyógynövény koncentrátum égés, vérzéscsillapítás hámosítás, seb összehúzása fertőtlenítés napozási égés lábszárfekély szájpenész torok-, mandula- és hangszálgyulladás fülcseppként és orrcseppként is használható, azonnal regenerálja a nyálkahártyát sugárterápia után regenerálja a bőrt.

Fújjuk tehát be a viszkető helyeket, a kiütéseket, a rovarcsípéseket, a napon leégett bőrt, és az Aloe Firs megszünteti a kellemetlen érzeteket.

Összetétel Aloe barabadentis leof juice, vix, allantoin, glicerin, tocopherol, propolis vax, kalendula kivonat, antheneis nobilis flower kivonat, taraxacum oficinale extract, eukalyptus globulus leof extract, passio flora edulis flower extract, salvia officinalis leof extract, zingiber officinale root extract, boroyo officialis extract, szantalum sebolum wood extract, poliszorbit 20, nátrium-citrát, metil-paraten 
 
 
 
 
Ezeket látván, hallván, nekem felkeltette anno az érdeklődésemet és az egész családomét, ezért is használjuk már lassan 1-2 éve, és ez már a sokadig üveg amit megvásárolunk belőle.
 
Én a szegedi székhelyéről vettem, de úgy tudom hogy a bioszallíto.hu is forgalmazza elérhető áron. 


Remélem felkeltette az érdeklődéseteket ez a termék és rászánjátok magatokat mert egy ilyen multifunkciós termék minden háztartásban elfér...


Puszi: Nikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése