2016. január 21., csütörtök

Pasifogó illatok

Ha szeretnétek egy szombat esti bulin tarolni a pasik körében, vagy csak a párodat szeretnéd levenni a lábáról, összegyűjtöttem Nektek 3+1 olyan parfümöt melyektől a férfiak biztos eldobják az eszüket.

Parfüm mániám elég régóta él ahhoz, hogy bevethessem a parfümöt, mint fegyvert a férfiak körében. Azt vettem észre, hogy 1-1 jól megválasztott illat totális sikerhez vezethet.

Kezdjük is. Sorrend nélkül vessük is bele magunkat...


Talán a legelső olyan parfüm amire kaptam bókot, hogy mennyire szexi, csábító és kifinomult illat. Ez pedig a Bvlgari Omnia volt, azonban ezt már sajnos nem lehet kapni, viszont hasonló illat az Omnia a családból az Omnia Crystalline csak egy fokkal tisztább, és vizesebb kategóriában.




A pasik szeretik az édesebb illatokat, a párom pedig egyenesen imádja rajtam az Aquolina-Pink Sugar parfümöt mely szerinte cukorbabává változtat. Valóban egy édes, tömény illatról van szó, de a pasik a hasuk után mennek, ezáltal az, ha valaminek édes, cukorkás illata van az nyert ügy náluk. Azt azért tisztázzuk, hogy ez nem sorolható a szexi, csábító illatok közé. Ez a parfüm a bájával és az erejével hódít, de ez nem zárja ki, hogy az illető dögös, és tudja mit akar a pasitól! :)




A személyes kedvencem, ha csábításról van szó a Bvlgari-Jasmin Noir. A virágos füstössége annyira magával ragadó, és nem egy férfi kérdezte már meg, hogy milyen parfümöt használok, mert szinte megbabonázó, és eszméletlenül karakteres illat. Ez az a parfümök egyike, mely megköveteli a szexi külsőt is, és ha nem vigyázunk elnyomhatja személyiségünket.



+1-ként megemlíteném a legújabb felfedezésemet, amiről nem rég már olvashattatok is részletes bejegyzést. Ez nem más, mint az ikonikus Chanel Coco Mademoiselle egyik remek hasonmása, a Suddenly-Madame Glamour parfüm, mely elérhető a LIDL üzletekben.
Tökéletes hasonmás, eszméletlen karakteres illat. Klasszikus, csábító. Az az illat ami mellet nincsenek is szükség szavakra.




 Mit gondoltok arról, hogy egy illat befolyásolhatja a másik nemet? Tapasztaltatok már ilyet? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése