2016. február 8., hétfő

L'Oreál Skin Perfection Bőrtökéletesítő Nappali krém és Szérum

Nagyon-nagyon rég mutattam már be Nektek arcápolási terméket itt a blogon, most itt az ideje. Az egyik legkedvencebb termékeimet mutatom meg, amiket már 2 hónapja használok, és amiket úgy szeretek, hogy valószínűleg jó ideig még ezeket fogom használni, és amiket tuti, hogy újra veszek, ha elfogynak.


Szeretném a javító szérummal kezdeni, hiszen a kettő közül is egy a nagyobb kedvenc számomra.
Egy kellemesen hidratáló, könnyen beszívódó vizesebb bázisú krémről van szó, ami csodákat tett a bőrömmel. Vagyis inkább velem. Ugyanis rábírt arra, hogy minden áldott este használjam, és ezáltal a bőrömet szuper formába hozta. Egészséges fényt biztosított neki, nem nehezítette el a bőrömet, vagy tömítette el a pórusokat, megfelelően hidratált és az esetleges pigmentációs bőrhibáimat is sikerült enyhítenie.

A nappali krém tökéletes sminkelés előtt, akár primerként is funkciónál. Ha nem használtam primert akkor is szuperül bírta a sminkem a nap végéig.
Krémes textúrája könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, és szintén...nem tömíti el a pórusokat.



Mindkettő termék egy csoda, az én vízhiányos, normál, de olykor száraz és érzékeny bőrömet nagyszerűen karban tartja. Ár-érték arányban is verhetetlenek, akciósan kb 3000 forintos darabárban érhetőek el a drogériák polcain.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése