2014. szeptember 29., hétfő

Tippek a Glamour Napokra

Hamarosan megkezdődik az egyik leghíresebb kuponos akciós hétvége ami sok ezer nőt mozgat meg. Személyem is hűen ellátogat minden évben, szeretem (ki nem?) ha valamit akciósabban tudok megvenni, akár csak pár százalékkal is.

 

Viszont! Az utóbbi években már rájöttem, hogy hogyan érdemes lebonyolítani egy ilyen napot/hétvégét.

Én azt javaslom, hogy:

  •  aki teheti az menjen a lehető leghamarabb, azaz péntek délelőtt. Semmiképp se halassza vasárnapra, mert már minden le lesz fosztva. Én eddig péntek délelőtt intéztem el szinte az egészet, idén azonban csak délután jut erre majd időm. 

  • fontosnak tartom még, hogy mielőtt elindulnánk írjunk egy listát, hogy mit szeretnénk venni, mire van szükségünk és mi az ami még belefér, mert esetleg meglátjuk és beleszeretünk. Én már jó előre leírtam, hogy milyen kuponokat fogok felhasználni és mire. 

  • ha rafináltabbak akarunk lenni akkor érdemes előtte való nap körbenézni a boltokban, felpróbálni az adott ruhadarabokat, cipőket esetleg, hogy ne akkor, az irdatlan tömegben és nagy kígyózó sorokban kelljen kínlódni, úgyhogy, ha 1 dolgot javasolhatnék az ez lenne, hisz rengeteg rengeteg időt és bosszúságot megspóroltok magatoknak. 

  • ami még szintén fontos, hogy alapvető kényelmi helyzetben vigyétek végig ezt a feladatot. Úgy értem, hogy lehet, hogy nem a legcélszerűbb ilyenkorra elővenni az X cm magas magassarkút amiben alig tudunk még csak egy sarkot is megtenni. Arra a pár órára szerintem megteszi egy aranyos, kényelmes lapos talpú, és feltétlen olyan ruházat, (ha akkor akartok próbálni) ami gyorsan le és felvehető, ugyanis ki akarna negyed órát szenvedni azzal, hogy lehámozza magáról a legszűkebb farmerét meg a fűzős felsőrészét (példa :D) 

  • szintén esetemben (mint mindig) fontos tényező, hogy ne éhesen menjek, igazából nem csak a Glamour napokra, de umblock egy sima vásárolgatásra se éhesen menjek, mert akkor vért tudok ontani, és nagyon ingerlékeny vagyok. 

Mindent egybevetve Ne Bomoljatok. Ne legyetek bunkók, ne lökdösődjetek, ne idegeskedjetek....Bár tudjuk mindig lesz olyan aki nekünk jön, majdnem fellök, oldalba vág a nagy táskájával, de szúszá, azzal nem lesz jobb, ha nyakonhajítod. :)


Ti tervezitek idén, hogy Glamour napoztok? Szoktatok listát írni? Számotokra mik a legalapvetőbb szabályok? :)1 megjegyzés:

  1. Szia Anikó! Mintha csak a saját aranyszabály-listámat olvastam volna. :) Pontosan így szoktam, és így tettem ezúttal is. A kívánságlista-kupon párosítás már az előző napon megtörtént. Pénteken valamennyivel dél előtt el tudtam szabadulni az egyetemről, így az Árkádot érő nagy rohamot (amikor már minden gimiben vége a tanításnak, lejár a munkaidő, stb) sikerült elkerülnöm. Célirányosan kapkodtam le a polcokról a szükséges termékeket, a szükséges árnyalatokban. Így már minden feltétel adott egy bejegyzéshez. :) Remélem olvashatunk/láthatunk videót arról, hogy Neked miket sikerült beszerezned! :)

    VálaszTörlés