2012. április 15., vasárnap

Divat TAG

Csipkelánynál olvastam ezt a TAG-et és egyből kiakartam tölteni, nagyon jó pofa, ha kedvetek van töltsétek ki ti is és írjátok le kommentben vagy ha blogoltok akkor a linket :)

1. Szoknyás vagy nadrágos típus vagy inkább?


Imádom a szoknyákat, a sors furcsa fintora ugyan, hogy nem hordom sűrűn ezt a ruhadarabot. 
Ha választani kell akkor mégis a nadrágot mondom, hisz a 7köznapokban ebben vagyok "megtalálható".


2. Arany vagy ezüst kiegészítőket viselsz szívesebben?


50-50. Imádom az aranyat, bár sokszor inkább hivalkodónak érzem egyes emberek miatt, szerintem mindenki tudja miről vagy inkább kikről beszélek. Nincs sok valódi aranyam, a nyaklánc, karkötő,1-2 gyűrű és ennyi.
Ebből csak a nyakláncot hordom néha, de számomra nem illik minden viselethez.
Az ezüstöt is nagyon szeretem, sokkal kifinomultabb szerintem, sportos öltözékhez is megy.


3. Clutch, igen vagy nem?


Clutch nagyon IGEN. Imádom, clutch b*zi vagyok. Minden mennyiségben jöhetne, de ezeket inkább bulikra vagy kisebb, nagyobb rendezvényekre, a mindennapi életemet nem tudnám "vele" élni. Rengeteg minden felesleges dolgot hurcipálok magammal a nap folyamán, de végülis csak úgy nézegetni őket a szobám polcain is megéri, kellemes látvány :D


4. Van kedvenc üzleted? Ha igen, melyik?


Hogy ne volna. Mindenképp ide sorolom: New Yorker, H&M. 2 legnagyobb favoritom, no meg Rossmann és Douglas.


5. Mit gondolsz a platformtalpú cipőkről?


Imádom őket, az már más kérdés, hogy meddig tudok bennük megmaradni. De hűen tükrözi a szerelmemet ez a kééép :P


Legújabb szerelmem *.*


6. A koptatott farmer ciki vagy még hordható?


Kövezzetek meg, de szerintem ciki. :( bár nagyon sok igényesen elkészített darab van, lehet én azért találom cikinek mert, hogy nekem nem áll jól a koptatott fazonú farmer. meg azért nincs is sok szépen, igényesen elkészített darab...Bocsi =/


7. Neon vagy pasztell?


Attól függ miben. Ruhákban inkább pasztell. Láthatósági mellény =neon :D


8. Sok olcsóbb bizsu vagy kevés, de drágább örök darabok?


Rossz szokásom, hogy sokszor a mennyiségre és nem a minőségre megyek, így azt kell, hogy mondjam, hogy sok olcsóbb bizsu. :$


9. Arra törekedsz, hogy kövesd az aktuális divatot vagy inkább a saját stílusodat képviseled?


Jó kérdés, alapból divatkövetőnek tartom magam, de ha valami nem tetszik azt nem fogom felvenni. Azokat válogatom ki a divatos cuccok közül ami az ízlésemet tükrözik. Hiába divat most a trapáz szár, nekem nem előnyös, de ha még az is lenne nem tudnám magam elképzelni benne :)


10.  A ruháid zöme neutrális árnyalatú, és azokat párosítod a kedvenc színedben pompázó darabokkal, vagy a szivárvány  minden színe megtalálható a szekrényedben?


Igen, általában az ilyen alapszíneket párosítom pl élénkebb táskákkal vagy cipővel, az ilyen nadrágok, farmerek meg ilyen semleges színűek, igen, viszont szívesen nyúlok színes felsőkhöz, kiegészítőkhöz.


+ 1. A sminked passzítod az öltözékedhez vagy fordítva?


A sminkemet igazítom az öltözékemhez. Ez mindig is így volt. Előre kitervelem reggel, hogy mit veszek fel és hozzá sminkelem magam. Ha barna felső barnás smink, ha szürke szürkés smink, de mindig a ruha szüli a napi sminket :P



Remélem azért tetszett ez a TAG. És tényleg töltsétek ki Ti is, engem nagyon érdekel!
További szép napot! :) Remélem azért kisüt még ma a nap :P


4 megjegyzés:

  1. Szia. :)
    Én is kitöltöttem és itt a link: http://cseresznyeviragok.blogspot.com/2012/04/tag.html#comment-form
    Szép napot. :)

    VálaszTörlés
  2. Tök jó, amúgy én is általában mennyiségre utazom. Na persze azért azt veszem észre magamon, hogy a minőség is fontos, de bizonyos keretek között. Bár ezt most nem az ékszerre értem. :)

    VálaszTörlés
  3. bár nagyon sok igényesen elkészített darab van, lehet én azért találom cikinek mert, hogy nekem nem áll jól a koptatott fazonú farmer. meg azért nincs is sok szépen, igényesen elkészített darab...Bocsi =/ - what? most van igényes vagy nincs? vagy sok vagy kevés van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvass a sorok között..nincs SZÁMOMRA igényesen elkészített darab ami jól állna NEKEM...érted (?)..attól függetlenül vannak szépek csak azok nekem nem állnak jól mert vagy úgy vannak szabva..stb. kevés olyan van ami nekem jól áll...mit magyarázzak még rajta? (lehet hogy én írtam úgy, hogy érthetetlen, boccs)

      Törlés