2012. április 11., szerda

Essence Nude Glam ~01 cotton candy

Még tartozom egy Colour&Go lakkal, amit múltkor vettem.
Már említettem, hogy bele vagyok bolondulva ezeknek a lakkoknak a külsejükért, mert olyan cukik, igaz a textúrát, állagot nagyon nem szeretem, bár ennél a lakknál lényegében nagy eltérést véltem felfedezni, mint a többinél. Az állaga ennek sem a legjobb, sűrű és nehézkesen lehet vele dolgozni (számomra). Szokásos Essence minőség, 2-3 napnál tovább, kopás nélkül nem bírja. Igazából nekem a "nude" körömlakkokról a "semmiség" jut eszembe. Én azért veszek körömlakkot, hogy az legalább látszódjon, hogy kivan lakkozva vagy ilyenek, sosem komáltam az átlátszó lakkokat meg a bőrszínűeket. Most azonban valamiért ezt megvettem, nagyon tetszett üvegben és reménykedtem, hogy körmön is ilyen szép lesz és nem lesz majd, csíkos, foltos, egyenetlen..stb2 rétegben vittem fel, de már az első réteg is nagyon csíkos volt, a második is, basszus
ezt annyira nem bírom !!! :(

Szintén nem a saját kezemen/körmeimen mutatom, sajnos még 3 hétig így lesz :(

muszáj volt gyorsan lekapni az én körmeimen is, valami nagyon nem tetszett a barátnőmén
Valamiért az én körmeimen elfogadhatóbb, mint a barátnőmén...
Bár neki nagyon tropák most a körmei, ezért is csináltam meg gyorsan, kutyafuttában a bal kezemet..


Próbáltam a rétegek közötti különbséget is megmutatni, de vállalhatatlanul foltos, csíkos lett az 1. réteg akárhányszor is próbálkoztam.

Lényegében nagyon szép a lakk a rohadt üvegben, de most ki akarja csak az üvegen keresztül csodálni?
Szerintem lehetetlen vékonyan, szépen felvinni, az állagát tekintve :$

Szeretitek a "nude" lakkokat? Inkább Ti is a látványosabb, erőteljesebb színeket preferáljátok? :)
Ez, hogy tetszik, próbáltátok már? Esetleg másik árnyalat a Nude Glam-ből?
Nnnnudepuszi: Nikó :D

5 megjegyzés:

 1. Mivel most az én körmeim totál tönkre vannak, így leginkább körömerősítő lakkal kenem, egyébként meg inkább a szines lakkokat szeretem, időnként viszont a nude it lakk nyer :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem az Essence nude lakkjai közül a toffee to go van meg és nálam szépen kiegyenlítődik a körmön és kibír 5 napot is (fedőlakkal), mosogatás mellett :) és valami csillámos lakkal dobom fel :P

  VálaszTörlés
 3. Ez az árnyalat sajnos katasztrófa, ki is dobtam. :( A Hazelnut creme pie viszont maradt, azt nagyon megszerettem. :)

  VálaszTörlés
 4. Hát nem tehet róla a lakk ha nem jól lakkozod a körmöd :) én is megvettem manikűrös vagyok és nagyon jó! nem csíkos két rétegben szép. csak tudni kell használni ;)

  VálaszTörlés
 5. Sajnos hát-tal nem kezdünk mondatot, szóval ezt a szánalomra méltó kommentet nem tudom figyelembe venni, sajnos :// (manikűrös...pfff.. persze -.-)

  VálaszTörlés