2016. október 12., szerda

Inecto Naturals Kókuszos termékcsalád | Testápoló, kézkrém, hajolaj...

Az Inecto márkával nem rég ismerkedtem meg, nagyjából 3 hete használom a termékeiket napi rendszerességgel, ezáltal úgy gondolom mostanára már kialakult bennem egy reális kép velük kapcsolatban.

3 termékről lesz ma szó, mindhárom egy termékcsaládba tartozik, ami nem más, mint a Coconut, azaz kókuszos termékcsalád.


Egy pár szó a márkáról.:
Az inecto brit márka, 90%-ban természetes alapanyagokat használnak, legsűrűbben előforduló 2 összetevő a kókuszdió-és az argándió olaj, amivel biztosítják számunkra a megfelelő tápláltságot, hidratáltságot.

A testápolóról (és egyébként mindhárom termékről elmondható) elöljáróban annyit, hogy isteni finom illata van. Én inkább mondanám látatlanba kakaósnak, mint kókuszosnak, de lehet az én szaglószervemmel vannak problémák. :D
Állagát tekintve híg, mégis bőrön zsírosnak érződik. Szépen el lehet egyébként oszlatni a bőrön, nem kell percekig masszírozni, míg eltűnik a fehéres krém a bőrön. Kevés is elég belőle, ha túlzásba visszük nagyon nehezen szívódik be. Csodákra nem képes, (szerintem egy testápolótól sem várhatjuk el, hogy az extrémen száraz bőrünket egy nap vagy egy éjszaka alatt rendbe tegye) de rendszeres használat mellett elkerülhetjük, vagy orvosolhatjuk a száraz bőrünket. A bőrön az illata percekig, talán 1 óráig is még érződik.
250 ml-es termék, imádom, hogy ilyen a kiszerelése, én a pumpás termékeket azért nem szeretem, mert folyton lecsúszik a pumpáról az ujjam, ez a krém pedig tök egyszerűen adagolható szerintem.

Ajánlott fogyasztói ára 1000 forint. Száraz, enyhén száraz bőrre ajánlott.

Imádom a kézkrémeket, nálam ezek úgy fogynak, mint a ...nem tudok jó hasonlatot mondani:D
Ez a kézkrém a száraz körömágybőr hidratálására is hivatott ami egy plusz, hiszen ha valakinek száraz a keze, akkor annak bizony a körömágybőrével is akadnak hasonló gondjai. 75ml-es kiszerelés, abszolút táska kompatibilis, szintén könnyen adagolható, jól záródik a kupakja, így bátran viszem magammal a nap során. Én úgy gondolom teljesen ugyan az, mint a testápoló...csak kis kiszerelésben. Az állaga, illata, hatása, minden ugyanaz. Sokáig gondolkoztam ezen, kísérletezgettem vele, ide kentem ezt, amoda azt és mindig ugyanarra jutottam. A 2 termék tök ugyanaz. Volt, hogy úgy éreztem a kézkrém jobban, hamarabb beszívódik, aztán később próbáltam a testápolót és ugyanazt produkálta...szóval ebből a szempontból tanácstalan vagyok. Lényeg a lényeg, ugyanazt eltudom mondani a kézkrémről is, mint a testápolóról. Szerintem ez is szuper, jó illatú, klassz a csomagolása, jól hidratál.

Ajánlott fogyasztó ára 700 forint. És elérkeztünk az utolsó tesztelendő termékhez, ami talán a leginkább megdobogtatta a szívem, de erről már számtalan videóban szót ejtettem. Ez nem más, mint a csillogó ragyogást adó hajolaja az inecto naturals-nek.
Ennek már jóval visszafogottabb, de ugyanúgy nagyon fincsi illata van. Hajon is érződik akár napokig. Kellő mennyiségben felvíve nem zsírosítja a hajat, elég belőle egy borsószem állításuk szerint, bár én általában 2-3 pumpányit oszlatok el a nedves hajamon hajszárítás előtt.
A hajam szinte azonnal magába szívja, nem marad utána zsíros a hajam, hajtő közelébe tilos felvinni, akkor zsírosíthatja a hajat, inkább fültől lefelé ajánlott használni. Csak jót tudok róla mondani, nekem a kedvencemmé vált, végre nem száll tőle a hajam, fényes, tapintásra végre nem sprőd, és nem akarok rögvest ollóért nyúlni mikor hozzáérek a hajvégeimhez.

Ajánlott fogyasztói ára 1500 forint.


Mindent összevetve magáról a márkáról nekem egy nagyon jó véleményem alakult ki. Tetszik a profiljuk, szimpatikusak a termékeik, a csomagolásuk, és persze az áraik is.


Végül, de nem utolsó sorban szeretném felhívni a figyelmeteket egy szuper kis játékra, mellyel a budapesti állatkert lakóit is támogathatjátok vásárlásotokkal, amellett, hogy nyerhettek is. Az alábbi linken tudtok bővebb információhoz hozzájutni.: http://inecto.hu/nyeremenyjatek/

2 megjegyzés:

  1. Nekem a hajolaj a kedvencem! :) annyira puha lett tőle a hajam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom, szupi, hogy Neked is bevált :)

      Törlés