2016. szeptember 15., csütörtök

Clinique Super City Block fényvédő || 40 SPF

Igaz lassan vége a nyárnak, de nem szabad elfeledkeznünk a fényvédelemről a borongós, kevésbé meleg napokon sem. Ez a krém kifejezetten jól szuperált a magas fényvédő tartalma miatt a nagyon erős napsugárzásban, de ugyanúgy jól jön az őszi időszakokban is.

Kb. 1,5-2 hónapja van használatban nálam ez a Clinique krém, szerettem volna a legtovább húzni a tesztelését, hogy mindent kitudjak vele tapasztalni.Maga a krém egy színezett, nagyon világos, de mégis bőrszín. Arcra felvíve nem hagy semmilyen nyomot, teljesen áttetsző, és beleolvad szépen a bőrbe. Felkenés után picit ragacsos érzése van, de ezt csak pozitívumként tudnám megemlíteni, ugyanis ezáltal szerintem jól végzi a dolgát, mint primer is.

A sok jótékony hatása mellett, mármint, hogy véd a napsugarak ellen még az alapozót is tartósabbá teszi a bőrünkön, szépen elfekszik rajta, nem kukacosodik vagy nehezíteni meg az alapozó felvitelét.
Ami tény, hogy egy picit fényessé teszi az arcot, de ez csak egy természetes fény, nem diszkógömb feeling, viszont lehet valakinek ez zavaró lehet. Mattító púder mellett engem sosem zavart annyira.


Összességében: Mivel én úgy gondolom ez ilyen 2in1 dolog, hiszen ha ezt használom nem is teszek fel mellé primert, mert ezt a szerepet is abszolút betölti, így úgy gondolom nagyon megéri. Ha jól tudom 7.000 ft feletti áron kapható, én durván 5.000 ft-ért rendeltem meg INNEN.


UI: Nem vagyok szakértője a bőrápolásnak, és pláne nem a fényvédelemnek. Annyit tudok, hogy nagyon fontos, és igyekszem erre odafigyelni. Nekem ez a termék bevált, előszeretettel használom, és az én tapasztalataimon felbuzdulva tudom Nektek ajánlani. 


Ti milyen fényvédőt használtok a mindennapokra? 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése