2012. január 13., péntek

Péntek 13 :)

Nem, nem vagyok babonás, Isten ments, hogy én ilyeneken stresszeljem magam..:D Ti, hogy vagytok vele? Babonásak vagytok, ilyenkor rossz vagy jó dolgok történnek veletek? (csak közölném, hogy az esetek 98%-ban szerintem csak az emberek vonzzák be a rossz dolgokat a negatív gondolataikkal..:))

Lényeg a lényeg, hogy én nem tartok tőle, sőt, én azt mondom, hogy tök szerencsésen telik el. Kezdjük ott, hogy ma csak 3 tanuló órán kellett részt vennem, azt is rövidített 30 perces órákkal, aztán hazaérve tök nyugisan olvasgattam a blogokat, ekkor barátnőm felhívott, hogy gyerünk vásárolni és akkor tudtam, hogy a jó gondolatokat kell bevonzanom, szóval sok-sok minden jó és leértékelt ruhával leszek gazdagabb (gondoltam).



Árkádba mentem, New Yorker...Nagyon nagy leárazások voltak, kapkodtam a fejem, hogy hopp egy 890ft-os felső, hopp egy 2990ft-os nadrág...sajnos egyik sem volt jó, vagy nem volt már méret, vagy valami hiba volt az áruval, vagy csak szimplán nem jött be.
DE! vettem egy klassz kardigánt/pulcsit nagyon kedvező áron. Először nem váltott ki belőlem semmilyen impulzust mikor megláttam, sőt, felvéve kifejezetten hánytam magamtól, de valamiért mégis megtetszett...igaz picit fura a varrása vagyis az esése (vagymilye) de baromi jól néz ki (mostmár) felvéve.:)

New Yorker: 1490.-

Itt még vettem egy cuki kis "makk" sapkát. Barátnőm nevezte el így..:DD szerintem nagyon aranyos, és nem tudom eldönteni, hogy jól áll-e :( Szerintetek?




Rossmann-ba azért mentem, mert köles golyókat akartam venni! Múltkor vettem egy zacsival csak "úgy" és finomnak és természetesen diétásnak bizonyult. Egy nagy zacskóban kb 300 kcal van és kefírrel, joghurttal vagy még simán magában is nagyon finom. Mivel még mindig akciós volt (145,.) így vettem 3 zacskóval, egyébként meg 450 ft lenne eredeti áron.


Ezt nem ma vettem, de még nem mutattam be, az elmúlt napokban ugrottam csak át egy röpke "unatkozom" vásárlásra és az akciós pulton árválkodott egy Catrice Papagena kollekciós szájfény 599-ért..:)
Persze, hogy elhoztam, hisz vágytam már egy picit erősebb színre..:) (csak "nude" színeim vannak nagyjából)


Voltam még egy 100-aban 2x is. Először 2 fantasztikus rúzst vettem nevetségesen olcsón (300ft). Egyszerűen gyönyörűek, szépek, pigmentáltak, tartósak kell ennél több? :)
Aztán rá 1-2 napra visszamentem, de semmi változás nem volt. Vettem végülis 2 lakkot, az egyik hasonlít az Essenc Icy Princess lakkjára (azt hiszem így hívják (?)) ezért is vettem meg, nagyon akartam már, de sosem volt a Rossmann-ba mikor mentem érte. A pink lakkom már megvolt rég, de elhagytam a balatonon, de után pótoltam..:D

Próbáltam lekapargatni valamilyen úton-módon a rúzsokról az árat, de ez a ragacsos izé maradt utánuk...erre van valami praktika, hogy ne legyen ilyen ocsmány? :$

Ezeket már nem vettem, hanem tesztelésre kaptam aSunfleur-től és nagyon- nagyon várom, hogy milyen véleménnyel leszek majd róluk. Természetesen majd írni fogok róluk, de egy kis részeredménnyel szolgálhatok. A zsályás arcradír valami szuper Wellness élményt nyújt és baromi jól néznek ki benne a zsályadarabkák..:DD


+örömhír:

Nesze neked péntek 13..:) Örömmel közlöm veletek, hogy 1,5 hét alatt sikeresen megszabadultam 4kg-tól.
Nagyon büszke vagyok magamra és nem csinálok valami extrahiperszupermegazura diétát, csak keveset eszem és napi 2l folyadékot iszok..:)

Ti mostanában vásároltatok valamit? Ti, hogyan vélekedtek a péntek 13-ról? Csak mert ebben az évben lesz még pár ilyen napunk..:D

Puszi Nektek Csajok!

Szép hétvégét: Nikó

8 megjegyzés:

  1. A rúzsról a ragacsot próbáld meg körömlakk lemosóval leszedni:) nekem az általában mindig leszedi :)

    VálaszTörlés
  2. @petraa.: köszi, kifogom próbálni!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon jól áll a makk sapi^^ Én is ubis arcpakolást kértem a Sunfleurtől, remélem, hogy hatásos lesz :P

    VálaszTörlés
  4. szép vagy csajszi *-* én 2,5 kg-nál járok *-* a rúzsokat majd muti meg , és a lakkokat is felkenve :) Köszi :)

    VálaszTörlés
  5. @Thündérke: Te egy akkora, de akkora kedvesség vagy, komolyan úgy szeretlek, mintha a barátnőm lennél..:D Köszi:$ gratula, nagyon ügyes vagy..jól nyomod..2,5 kg..látszik már a változás? :$

    @Krisz: húhh hát én is nagyon várom a hatását. nagyon pozitívan állok hozzá, szóval tuti jó lesz..:P

    VálaszTörlés
  6. huh, én nem is mértem magam már egy ideje, de elcsábulok néha egy kicsit sajnos. így sem eszem sokat, nem vészes, ha kb-ban nem is (nem tudom, még nem akarok mérni) látszik, szemre mindenképp látszik nálam is egy kis fogyás :D A Sunfleurt mindenki nagyon használja mostanában... lehet én is veszek valamit tőlük. a csokis maszk (asszem) felkeltette az érdeklődésemet)

    VálaszTörlés
  7. Tényleg aranyos a sapi. én a ragacsot alkohollal próbálnám meg, vagy sebbenzinnel. félnék, hogy a lakklemosó megmarja a borítást.(valamivel jártam így, de esküszöm,nem emlékszem,mivel)
    CSini vagy, csak így tovább. Ha mozogsz, vagy melegebb lesz picit, akkor a 2 l folyadékot emeld, hogy a bőröd feszes maradjon. Barátnőm huga fogyott rengeteget, de 5 évet öregedett az arca vele,mert cask 1.5-2 l folyadékot ivott.
    Puszillak

    VálaszTörlés
  8. Péntek 13.-án átment előttem egy fehér macska..szerintetek?? :P

    Üdv: avianarahl.blogspot.com

    VálaszTörlés