2012. január 1., vasárnap

Personal TAG by me!

Mindenek előtt
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK ÉS KÖVETŐMNEK. KÍVÁNOK ERŐT, EGÉSZSÉGET, BÉKÉT, BOLDOGSÁGOT, SZERETET, MEGBECSÜLÉST ÉS ODAFIGYELÉST AZ ÚJ ÉVBEN!

Az egyik "újévi fogadalmam" közé tartozott, hogy szeretném, hogy az olvasóim jobban megismerjenek, hogy ne csak olvassanak, de egy bizonyos mértékben ismerjenek is, szeressenek is. Rengeteg blogon olvastam már, hogy az olvasók szeretik tudni, hogy kit olvasnak, hogy bizonyos szinten azonosulni is tudjanak vele.:)

Alapvető kérdésekből összeállítottam egy TAG-et, hogy kompenzáljam ezt a több mint fél évet, míg gyakorlatilag semmit sem lehetett rólam tudni.:)

1.) Mi a teljes neved?:)

Igen, tudom, hogy mindenki Nikó néven "ismer", legalábbis itt, a blogvilágban, nyugi, nem így vagyok anyakönyveztetve:DD Anikónak hívnak és innen jött, hogy Nikó.:)2.) Hány éves vagy?:)3.) Mivel foglalkozol? Tanulsz még vagy dolgozol?:)

Egy közgazdasági és kereskedelmi szakközépiskolában tanulok.


4.) Hol élsz? Hol nőttél fel?:)

Szegeden élek és itt is nőttem fel.5.) Van/vannak testvére(i)d?:)

Igen, van két "ökör" bátyám. :D

6.) Szüleiddel laksz?

Igen, vagyis csak az édesanyámmal, elváltak a szüleim, így édesapám nem velünk él.

7.) Mi tesz boldoggá az életben?:)

A mosoly, a vidámság, a szeretet, és a nyugalom ( no és a vásárlás és a sminkelés:$)8.) Miben változtatnál az életeden?:)

Talán többször kihozni magamból a maximumot, úgy élni minden napomat, mintha az lenne az utolsó!9.) Jelenleg párkapcsolatban élsz?:)

Igen:$10.) Van példaképed?:)11.) Mióta blogolsz? :)

Május eleje óta.:-) Kereken 8 hónapja.

12.) Miért kezdtél blogolni?:)

Szerettem volna a "kis világomat" megosztani valakivel/valakikkel akik nem néznek hülyének, mikor megveszek valamit és napokig azon vagyok felakadva..:D Mikor megjelenik egy új sminktermék és kiírhatom a szívemből azokat az impulzusokat amiket kivált belőlem..:$13.) Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?

Jó, kérdés. Minden évben más szerettem volna lenni kiskoromban. Most már csak azt mondom, SIKERES.


14.) Mi a legnagyobb célod az életben?:)

Szeretnék végre lefogyni, elkezdtem már, sikerrel jártam, de nem adom fel, bomba nő lesz belőlem..:$15.) Pár sorral jellemeznéd magad? Milyen vagy valójában? Ki lapul e boltkóros, beauty blogger mögött?:)

Én teljes valójában magamat adom, ahogy írok, ahogy viselkedem ez vagyok én. Nem játszom meg magam. Szeretem a vidámságot, az életet, szeretem az embereket, hiperaktív vagyok, de nagyon érzelmes. Imádom a zenéket amik megérintenek, amikhez gondolatokat, érzelmi impulzusokat köthetek.
Imádok filmet nézni, beleélni magamat a történetbe. Szeretek nyitni emberek felé, szeretem a közvetlenséget, nem vagyok zárkózott, szeretek új emberekkel ismerkedni. Segítőkész vagyok, jobb adni mint kapni ;)


Remélem tetszett ez a poszt, egy kicsit személyesbe mentem át, hogy jobban megismerhessetek. Ha kedvetek van töltsétek ki és linkeljétek el vagy kommentbe írjátok le a kérdésekre a választ!

Puszi: Nikó

6 megjegyzés:

 1. jajj tök jó megtudni pár dolgot rólad :) lehet, hogy én is kitöltöm *-*

  VálaszTörlés
 2. Köszi:$ Szerintem mindenképp megéri rászánni egy bejegyzést.:D

  VálaszTörlés
 3. http://thunderke19.blogspot.com/2012/01/egy-kis-szemelyes-tag.html ki is töltöttem :)

  VálaszTörlés
 4. Tényleg nagyon jó volt egy kicsit legalább megtudni rólad :) Az én verzióm:
  http://myworldlifedream-sakura.blogspot.com/2012/01/elso-tag.html

  VálaszTörlés
 5. http://florysworld.blogspot.com/2012/01/szemelyes-tag.html

  VálaszTörlés
 6. tetszett a bejegyzés.
  Csupaszív, aranyos csajszinak tűnsz ^_^

  VálaszTörlés