2012. február 3., péntek

(Alap)szabályok!

Napról-napra szembesülök olyan dolgokkal melyek abszolút nem sorolhatók a kis bakik közé. Vagy megszokom, hogy élnek ilyen emberek és szívják a levegőnket vagy megpróbálom kinyitni a szemüket egy apróka kis bejegyzéssel, hogy netán ha valaki is változtatni szeretne, az megtalálja a változáshoz vezető utat.
Személy szerint nem értem az ilyen nőket, nincs bennük semmi nőiesség vagy bármi ami azt sugallná nekik, hogy ez nem helyes, rosszul csinál valamit vagy inkább mindent. (?)
Összeszedtem pár olyan pontot mely engem kikergetnek a világból és ha meglátok egy ilyet akkor sírva rohannék haza.



1.: Leggings:

Könyörgöm, esedezem és imádkozom. A leggins nem nadrág. NE viseljétek olyan felsőkkel, melyek nem takarják el a feneketeket, nem ér a feneketekig. Egyszerűen tekintsetek rá úgy mint egy harisnyára melyet szoknyával vagy hosszú ruhával kell hordani. Szerintem ez az egyik FŐ dolog, mely a mai világban élők számára nehézséget okoz.


2: Szilikonpánt

Már időszámításunk előtt 600-ban is ciki volt szerintem.
Miért gondolják a nők, hogy ha felvesznek egy szilikonpántos melltartót akkor már felvehetnek egy pánt nélküli ruhát, mert abban olyan mintha nem lenne rajtuk melltartó. Könyörgöm ez nem Harry Potter láthatatlanító köpenyéből készült. Igenis látszik mikor rávetődik a fény, megcsillan rajta...NE!


3: Bugyi

Nem értem a mai tiniket.:$ Isten álld meg a magyart! Miért kell ennyire indiszkréten, hivalkodóan mutogatni az alsóneműjüket? Csipőnadrág-tanga páros...f*ck yeah! :)
Lehajol, leguggol, letérdel, leül látszódni fog, ha a nyakába húzza..:D
Ezzel nem fogjátok a pasikat levenni a lábukról! -.-



4: Hátitáska-magassarkú

Ez a legdurvább melyet nem tudok elviselni. Egyszerűen hogy tud felvenni egy igényes nő magassarkút hátitáskával? Ha valaki nekem elmondja, hogy mi mehet végbe az agyukban én kezet csókolok neki.
Azt leszámítva, hogy abszolút nem nőies, egyszerűen röhejes, de még furcsa is az összhatás.
Engem egy kicsit az általános iskolás koromra emlékeztet, mikor szerettem volna már magassarkúkban járni, kaptam is egy kb 2cm-eset, de igazi, nőies oldaltáskát még nem kaphattam, így maradt a csúnya hátitáska a cuki kis cipőcskével (az a rohadt táska akkor sem volt cuki:D).



5: Igényesség

Ebbe a "kategóriába" sorolom az olyan legalapabb dolgokat, mint pl a szép, nem zsíros haj, az igényes, nem lepattogzott körmök, a szép fogak, az arcunk keretét megadó szemöldök és egyéb jelentéktelennek tűnő dolgok.

6: Arc

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy egy alapozó akkor lesz szép, természetes, ha az megfelelően illeszkedik a bőrünk színéhez, szépen el van dolgozva, nem foltos, nem üt el. Ez egy nagyon alapszabály, s már-már fárasztóan unalmas is, de mégis még vannak olyan nők, akik ezt abszolút figyelmen kívül hagyják!


7: Pirosító

Ezt csak most gondoltam át, miután találkoztam egy nagyon durva csajjal a buszon. Egyszerűen az egész arca bronzosítós-pirosítós volt és nem ám természetesen volt olyan. Szinte egy 10cm-es szélességben a pupilláig pirosítós volt a csaj. Egy természetes pír a fültől egy kicsivel az orr mellett fejeződik be, ezért természetes. Gondoljunk itt VV Verára, már természetellenes ahogy az a nő ki tudja magát sminkelni. A bronzosító használatától meg az idegösszeomlás kerülget.

Ide nem találtam értelmes képet, jah, de mégis..:D



8: Lefolyt smink

Ezért találták ki a különböző primereket, bázisokat.
A legjobban azt bírom, mikor több centi vastagon van felvíve a fekete szemceruza, de még az is a nyakába van az embernek, lesírta, lepislogta, könnyezte...stb.



Ez a poszt a legspontánabb mind közül...:D Egyszerűen ki kellett adnom magamból és remélem nem csak én vagyok néha úgy, hogy megállítanám az utcán azt a csajt aki ezen bakik bármelyikét is elköveti.




Nektek van olyan külsőséges dolog melyre azt mondjátok "Oké, ez már sok, hogy lehet..." ?


További szép estét!
Puszi: Nikó

15 megjegyzés:

  1. úristen.Számból vetted ki a szót .IMÁDLAK Nikóóó:D

    VálaszTörlés
  2. A leggingstől én is ki borulok XD szőőőrnyű..és azt hiszik milyen nagyon szexisek.....pedig egyszerűen csak béna közönséges dolog
    Amúgy nekem van még egy dolog amitől kiráz a hideg, én csak úgy hívom hogy Kínai-kék az a türkizkék de nem a szép színe hanem lerí róla h kínai cucc XD én is vásárolok kínaiba de nem feltétlenül kell olyan holmikat összeválogatni amiről lerí h kínai....szerintem.. na és van ez a Kínai-kék (türkiz rondábbik fajtája) és amikor egy csaj csak ebbe a színbe van és még ilyennel van kifestve a szeme is borzalom....főleg ha vörös/sötét vörös hajjal párosul XD hideg futkos a hátamon XD Amúgy mindegyik pontoddal egyetértek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jújjj, belegondoltam és kirázott a hideg...xD

      Törlés
  3. fúúúj, hord még valaki szilikonpántot?xD én még tudjátok mitől akadok ki?xD melegítő naci, tudjátok a plüss és persze pink, fekete magassarkú csizmával xD és fényes rövid derekú, téli vastag kabival...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Öcsééééém, vannak itt még jó sok hülyeségek a mai világban!
      Én attól akadtam ki, hogy szalagavatón voltam és az egyik "legmenőbb" csaj abban az iskolában (állítólag) szilikonpántot vett fel az amúgy lélegzetelállító ruhájához...kérdem én, az a nő beteg? :D

      Törlés
  4. Nálam még a rúzsos/szájfényes fog is kiveri a biztosítékot. Szilikonpántot nem hordok, akkor már inkább a ruhával szinben megegyező pánt vagy ami még jobb, a pántnélküli (öntapadós) melltartót :)

    VálaszTörlés
  5. Teljesen egyetértek, nekem a legdurvább a legging, szinte már piros pöttyök jönnek ki tőle rajtam. Múlt héten voltunk bowlingozni és hazafelé láttunk egy párt, épp előttünk ment, a lány XXL-es méretet hordott szerintem, na nem is ezzel volt a baj, hanem derékig érő kabát és barna leggings. Olyan hihetetlenül ocsmány volt >.<

    VálaszTörlés
  6. nekem a listán van a több centis lenőtt haj, az igénytelen hajhosszabbítás, a ceruzával festett aszimetrikus kiborotvált szemöldök...és a 70+os mammer pink rúzzsal...vááááá.komolyan,miért? az én nagyim is 69,de a keze törne le,ha pink rúzst kéne felmázolnia.

    VálaszTörlés
  7. Látom csajok, hogy sok mindenben egyetértünk...óóóó és még fokozni tudtam volna a pontok számát csak hát a karakterszám sem véges (nem is tudom) :D

    VálaszTörlés
  8. Nekem a kedvencem az akármilyen állatmintás leggings színes sportcipővel! És egy csomó ilyen rohangál... Meg persze az agyonszolizott csajok, hát attól még ki tudok borulni. Sajnos felénk kevés a stílusos, csinos lány/nő. :(

    VálaszTörlés
  9. Mindegyikkel egyetértek. A bugyisnál pedig jót mosolyogtam: van egy osztálytáram aki előttem ül és már azt figyeljük a barátnőmmel(szembetűnően látszik), hogy csak egy bugyija van, vagy ugyanabból rengeteg. Mert mindig kilátszik neki, de ugyan az a bugyi. Ez már nagyon nevetséges..
    Én még a szuper mű nőket utálom. Pl egy nem rég látott példa: tetovált szemöldök, nagy füstös szem, leopárd mintás legging (barna), leopárdmintás fekete óriássarkú flitterekkel kirakott csizma.. Érdekes az ízlése..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen az egy bugyija van csajon nagyot nevettem...sajnos nekem is vannak/voltak ilyen osztálytársaim és a legdurvább, hogy egyszer szóltam az egyiknek jó indulatból, hogy "bocsi kilátszik az alsóneműd", mert tényleg azt hittem, hogy nem vette észre vagy valami ilyesmi és erre az volt a válasza kb 5 fiú előtt, hogy NEM BAJ...:D hát ez is egy nagy f*ck yeah szitu volt, majdnem lefordultam a székről...:D

      Törlés
  10. Engem is a leggings dolog őrjít meg a legjobban. És ami hatalmas kérdőjel számomra, hogy ezek az emberek nem fáznak -10 fokban egy szál harisnyában?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ŐŐŐŐ Viki én megkérdeztem egy csajt aki képzeld 3x akkora volt mint én és leggins-ben jár állandóan, de tényleg, farmerja sincsen, szerinte ez a menő, meg a divatos és azt mondta, hogy ha nagyon hideg van 2-őt, 3-at is felvesz egymásra...:D gondolhatod, hogy nem kicsit röhögtem pofába.

      Törlés
  11. jó kis spontán poszt lett :D

    VálaszTörlés