2012. február 10., péntek

Sunfleur

Ezeket a termékeket jó pár hete kaptam tesztelésre. Már nagyon vártam, hogy kipróbálhassam, hisz annyian írtak már róla és gondoltam, hogy ennyien azért csak nem ferdítenék el a véleményüket.
2 terméket választottam, igaz nem ezeket elsőre és eredetileg,de ezeket kaptam meg végülis.
Egy zsályás arcradírt és egy uborkás arcpakit:)

Mind2-nek nagyon fini illata van, én a zsályásat kifejezetten kellemes, relaxálós és luxus érzésnek érzem.
Az uborkás annyira "semmi extra", de azért nem egy semmilyen termékről beszélünk.



Zsályás arcradír:
Először mikor kipróbáltam beleszerettem az illatába és a zsályadarabkákba ami benne található. Annyira hipercuki, hogy azt hittem lesírom magamról (ilyen korszakaim is szoktak lenni.:D)
Az illata kellemesen megafinom.:D
Mikor először használtam figyelmetlen voltam és a száradás után egyből lemosta, nem dörzsöltem, így a felkenés utáni eredmény csalódást okozott.
Utána, mikor már észbe kaptam, hogy itt valami nem jó már a helyes módon csináltam.
Több alkalomnak el kellett telnie, hogy megszeressem, de megérte.
Használatával a bőröm egységes lesz, ha nem is annyira puha, de friss, üde kinézetű és amin nagyon meglepődtem, hogy a pórusaim sokkal kisebbek lettek, de tényleg. Ezt az első 2-3 alkalommal nem tapasztaltam, érdekes. Én tuti újravásárolom, ha elfogy, igaz nem egy erős radír én inkább egy erős arcpakolásnak mondanám melynek élénkítő hatása van.




Uborkás arcpakolás:
Ezzel a mai napig bajban vagyok. Nem túlzok ha azt mondom, hogy első alkalommal mikor használtam nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Még pedig azért nem, mert este felkentem tök jó volt meg szuper, illata nekem nagyon vize-uborkás, de az ég adta világon semmi változást nem vettem észre a bőrömön. Ugyanúgy fénylett, nem lett frissebb, üdébb, mintha csak egy semmi lett volna az arcomon.
Aztán....reggel felkelve láttam megjelenni 1-2 pattanást az arcomon, először mondtam, hogy tuti nem attól van és használtam tovább olyan 3 naponta. Ekkor már gyanús volt, hogy következő reggel megint előjöttek a szörnyek és a meglévők ha mondhatom így, de "újratermelődtek" nem tudok rá szakszót használni.
Ekkor már gondoltam, hogy ha **** kenem be az arcom már az is jobb, de jött egy isteni sugallat és mivel hogy megjelentek a pattanások és ugye azokat el szerettem volna minél hamarabb tüntetni, így az aspirin maszkhoz nyúltam. Eddig nem értem el vele ilyen hatást még egyik arcpakolásomnál sem, mindig másikba kevertem, mert egyszerűen nem volt hatásos. Viszont, ezzel nagyon is az, sőt, csakis ezzel értem el egy szép azonnali láthatóságú végeredményt. A bőröm nagyon szép, egységes, tónusos lett és csak 1 aspirin került bele. Volt, hogy 2-3at is beletörtem a pakolásokba, nem értem, de mind1 is.
Sajnos erről azért nem tudok áradozni, mivel magában nem szuperál csak egy kis lökettel.
Viszont a csokis pakolását beszerzem ha törik-ha szakad :D



Muszáj megejtenem pár szót a csomagolásukról. Nagyon-nagyon luxusnak néz ki számomra és egy luxus hatást is kelt és annyira jó a külseje, meg hogy nem szokványos tubus, ez hozzáad az értékéhez úgy 30%-ot:D
A szöveg rajta elég szegényes és hiányoltam is a több instrukciót, de egye-fene ettől eltekintek.
Nem írták rá, hogy hetente hányszor használja vagy hogy egyáltalán használható-e heti rendszerességgel, vagy csak 1x -2x -3x egy héten, mert van olyan termék amely épp, hogy árt ha túl sokszor alkalmazzák.


Nagyjából lement ez a Sunfleur időszak a blogokon ezért is jelentkeztem kicsit később én, hogy ne csak egy elveszett, semmilyen legyen a többi között.


Ti használtátok már valamelyiket? Nektek milyen pozitív, negatív tapasztalataitok vannak? 


Puszi: Nikó

11 megjegyzés:

  1. Én még csak nézegettem őket, de tervben van :)

    VálaszTörlés
  2. Hol lehet Sunfleur termékeket kapni?

    VálaszTörlés
  3. nekem uborkás van, de nagyon ritkán használom. próbálok visszaemlékezni, de azt hiszem pattanásokat nálam nem idézett elő. anyum használja sűrűbben, de rajta meg amióta az eszemet tudom, kb 2 szörnyűséget ha láttam...szval ő szereti.
    az aszpirines megoldás nagyon tetszik, ki is fogom próbálni,köszi a tippet!:)

    VálaszTörlés
  4. Rossmannban, Müllerben - DMben nem - Auchanban, gyógyszertárakban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az infót! Rossmannról tudtam, DM-be nem is kerestem, de hátha, Müller meg nincs felénk :D de viszont most nyílik hamarosan Auchan :DDDD

      Törlés
  5. Rossmannban a héten akciós,lehet, ha megnézed árkádban van még.
    Nekem a csokis van meg, nem annyira csokis az illata,inkább olyan,mint a csokis/mogyis pudingnak. Jól beszívódik, finom lesz tőle a bőröm,de nem Zamian kaliberű. Összességében azt mondanám,ennyiért jó. (megkockáztatom,jobb,mint a Freemanes zabos,izés. fujj,hogy annak milyen émelyítően édes-gyógyszer szaga van)
    Anyum meg a pigmentfolt halványítót teszteli:)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a csokis van meg :) tök jó :) A zsályás régebben nekem meg volt, mikor még tubusos volt :D és imádtam!

    VálaszTörlés
  7. hű, ez az uborkás tényleg elég furi! én is kipróbáltam. felkenéskor még egy relatíve könnyű valaminek tűnt. aztán pedig 3x kellett arclemosó habbal nekiesni, hogy a zsíros tapontás megszűnjön. méghogy minden bőrtipusa...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No hát ezt még nem is említettem negatívumként, de engem is kihozott a sodromból, hogy nem igaz, hogy fél óráig kell dörzsöljem, hogy lejöjjön az a hülye zsíros, csúszós érzés...-.-

      Törlés