2012. június 25., hétfő

Akciósan vett Catrice lakkjaim :)

Még a nagy leárazásokon vettem 3 lakkot amit be is mutattam egy vásárlós posztban, de azok mellé még sikerült 2 hőn áhított árnyalatot beszereznem, így 5 Catrice lakk boldog tulajdonosa vagyok.



Addig a napig nem volt egy darab Catrice lakkom sem, nem gondoltam volna, hogy estére már 5-el büszkélkedhetek. Kicsit igaz féltem tőlük, mivel ha nem válnak be, nem tartósak és szépen fedőek akkor kidobtam azt a pici pénzt is, amennyiért sikerült őket beszereznem. Nem lepődtem meg, mert arra számítottam (legalábbis reméltem), hogy legalább 2-3 napig bírják majd kopás vagy pattogás nélkül és hát bírják. Van 1-2 kakukktojás, mely tovább is és van ami 1 nap után már láthatóan kopik. Az 5 színből csak kb 3 vagyok 'én' a másik 2-őt csak hirtelen felindulásból vettem, nem én vagyok, nem áll hozzám közel ez a két szín, amelyek a 660 I'm a star és a Back to Black névre hallgatnak, de meglepetésemre ezek lettek a kedvenceim. Ők tényleg nagyon tartósak, nem kopnak vagy ha igen akkor azt diszkréten.

660 I'm a star...

320 Back to Black

120 Plum play with me

590 Jade is not my name

470 Snow motion

A kiszerelés elég nagy, 10ml, nem hiszem, hogy az életben is elfogyasztanám bármelyiket, hamarabb száradnak be :) Az állaga nekem nagyon tetszik, nem sűrű hanem inkább híg és én ezt szeretem, jobban lehet őket eloszlatni a körmön. Mindegyikből elkél a 2-3 réteg, 1 rétegben szerintem egyik sem vállalható, talán a zöld még ami úgy elmegy.  

Mindent egybevetve én nagyon örülök nekik, eredeti áron is megvenném őket, szerintem az Essence-nél jobbak, bár ez egy kicsit erős kijelentés. Eredeti áruk 700 Ft körül van, de én 299Ft-os akciós áron jutottam az 5 lakkhoz, szerintem megérte :P


Nektek van Catrice lakkotok? Megvagytok vele elégedve? Ugye Ti sem tudtátok volna őket ennyi pénzért otthagyni? :)



9 megjegyzés:

  1. Nekem a Back to black van meg, tetszik,hogy van benne pici csillogás. ráadásul a water marble technikához nekem az állaga miatt NAGYON bevált:)

    VálaszTörlés
  2. Én egyre kevésbé vagyok oda a Catrice lakkokért..
    Annyira, hogy most már az akciós polcon sem nézem meg őket.
    3 réteg kellett eddig mindegyikből, sokszor felbuborékosodik, pedig ugyanúgy használom, mint a többi lakkom.
    Az új, lekerekített ecsetekkel meg nem boldogulok, többségét lecseréltem kiürült essence btgn kupakra.
    Szóval nekem meg az essence jön be :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem bubisodik a lakkozásom vele, de tény, hogy én is 3 réteget rakok majdnem minden lakkozásomnál, mert úgy a legszebb, lehet 2-vel is 'jó' lenne, de törekedjünk a maximumra :)Nekem az ecsetei is jónak bizonyultak, bár akkor ahogy írtad csak az új lakkoknál lenne ez a lekerekített ecset? csak mert én ezt nem látom másnak mint a többit :) bár gondolom ezek már régi kollekciósak vagy nem tudom :)

      Törlés
  3. nagyon gondolkoztam én is,de aztán megálltam és nem vettem. csak 2 rúzst :D

    VálaszTörlés
  4. Úúúú de szép az utolsóóó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utolsó Nail Clubnál ez a lakk volt az alap :)
      Nézd meg, ha érdekel :)

      Törlés
  5. Én ma vettem meg életem első Catrice lakkját az új kollekcióból, teljes áron, 749,- Ft-ért, de olyan gyönyörű sárga színe van, hogy csak na! Mintha folyékony napfény lenne az üvegbe zárva * __ *

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Júúj, mi a neve? :D nehogy megvegyem még azt is :P

      Törlés
  6. Nekem a barátnőm vett gyönyörű arany színben Catrice lakkot a vaterán egy ötszázasért. Vett még mellé Essence-t is, nagyon szép színekben van az is fent. 300-400 Ft-ért szerintem jó ár, főleg ha már nem lehet az akciós pultokban kapni. Az Essence Rebelsnek a latex lakkja egyszerűen isteni! Nagyon szép a körmön!
    Neked hol sikerült venned ezeket a tök jó Catrice lakkokat? Előre is köszi!

    VálaszTörlés