2012. június 20., szerda

Garnier Pure Active 2in1 színezett golyós kezelés a pattanások ellen :)

Először is szeretnék bocsánatot kérni, hogy ennyire eltűntem és kb 11.-én posztoltam utoljára, de nagyon húzósak voltak a napjaim és a túlélés jellemezte mindent :) Most már úgy néz ki a Tietek vagyok, van elég időm, bár 2 hét múlva elkezdek dolgozni, hál' Istennek, már nagyon vártam, hogy legyen valami. De mind1 is, ma egy nagyon szuper terméket mutatok be Nektek, ami nélkül már nem tudnék létezni, élni (tudnék, csak már nem akarok, hogy pontosítsak :)). A fent említett hosszú név tükrözi a bejegyzés tartalmát egy pattanáskezelő 'csodaszerről' van szó.

Én a világos bőrre valót vettem meg ami nagyon jól passzol és illeszkedik a bőrömhöz.


 Kb fúúúh, hát 2 hete vettem kb és egyből el is kezdtem használni. Akkor még nem voltak ilyen nagyon melegek, de már akkor sem használtam alapozót, így csak erre hagyatkoztam, hogy eltüntesse a kis szörnyecskéket amik nagy általánosságban az államon jelentek meg. Tízen akárhány éves korom óta gyötör az ezen a részen megjelenő makacsan ragaszkodó pattanások (és helyeik) és főleg nyáron,.A csokis maszkot már úgy éreztem, hogy nagyon megszokta a bőröm és hirtelen felindulásból vettem meg, de nem bántam meg. 

Először mikor használtam meglepően erős fedést nyújtott, nagyon csodálkoztam, nem vártam ilyen jó fedést tőle. Meglepetésemre nagyon jól fed, erős közepes, de azért nem teljes a fedése. Nagyon jó alternatíva, hisz az ember örül annak, hogy kezeli és közben el is tünteti a pattanásait, fülig ért a szám tőle. Én naponta 2x vagy akár 3x is újra kentem a biztonság kedvéért, nem azért, mert kellett és mert beszívódott vagy valami ilyesmi, de ilyen kényszer képzetem volt, hogyha többször kenem gyorsabban leszáradnak a pattanások. Szerintem nem volt ez olyan hülyeség, hisz estére már 3 kis szörnyetegnek már a hűlt helye volt. Nem hittem a szememnek, de ez így van, tényleg nagyon jó a cucc és örülök, hogy megvettem 1100 Ft-ért.
A használata is nagyon kellemes a görgőjének köszönhetően, kicsit mintha ezáltal hűsítené is a kezelendő felületet. Nagyon könnyen jön belőle a 'cucc' nem kell többször végig menni rajta, hogy elfedje az elfednivalót....:)

Ami negatív talán, hogy nem túl esztétikusan tünteti el a pattanásokat. Mármint nem a hely marad csúnyán ott, hanem ugye a nap folyamán az a bőrfelület és a pattanás erős 'valaminek' van kitéve, a bőr kiszárad azon a részen, így utána nem árt a mélyhidratálás az arcbőrnek. A pattanások körül mintha hámlás jelenne meg, ami engem annyira nem zavar, sokszor nézek a nap folyamán tükörbe, így látom és ha már nagyon csúnya lecsippentem, hogy ne 'díszelegjen' az ott.

Ami még a terméket illeti, 15ml, nem tudom meddig lesz elég, eddig nagyon sokat, szinte minden nap használtam és nem látok nagy változást, hogy fogyott volna, amúgy sem kell belőle sok. Az illatát nem lehet érezni, talán egy nagyon kis friss illatot 'áraszt', szerintem kellemes. 

Én 1000 %, hogy újra veszem, ha elfogy, gondolkoztam rajta, hogy megveszem az átlátszó, színtelen testvérét, de ez annyira bejött, hogy még el is fedi a nap folyamán a kellemetlenségeket, hogy lehet, hogy inkább ennél maradok. :)


Ti próbáltátok már ezt a terméket? Van kedvenc pattanás kezelő kencétek? :)




2 megjegyzés:

  1. Most vettem meg én is a csodás 1+1 akció keretében YEAH Remélem nálam is hatásos lesz :D

    VálaszTörlés