2012. június 22., péntek

Like my high heels & Call the ambulance

Ma 2 Catrice rúzst hoztam el Nektek, amiket egy akció keretein belül 299Ft-ért kaparintottam meg. Szerintem ennyiért nagyon megéri, de még teljes áron is elég baráti áron kínálják őket. Én 2 színt vettem meg, mind2 nagyon pigmentált, feltűnő színek, a 090-es (Like my high heels) egy nagyon szép pirosas narancsos szín, annyira nekem ez nem áll jól, de ha lealapozom a számat akkor tetszik, ha nem, akkor jobban dominál az eredeti színe a számnak és elveszik az a szépség belőle.
Abszolút kedvenc lett a 120-as (Call the ambulance), imádom. Apró csillámok vannak benne, ami szájon is látszik, meseszép.


Nagyon örülök, hogy megvettem őket, ha még találok a drogériákban biztos beszerzek még 1-2 akciós színt.

A csomagolásuk is nagyon tetszik elegáns, nem túl csicsa, szívesen veszem elő, mikor közösségben vagyok, nem kelt olcsó hatást, strapabíró, jól zár, nem jár ki, 5*.



 A tartóssága is megfelelő, bár én sűrűn iszom, így lekopik, de ha nem veszek magamhoz folyadékot sem és ételt sem, akkor olyan 3-4 órát hibátlanul kibír, ami az én számon azért már eredmény :) Illata nincs ami kicsit fura, azt hittem majd valami erős mű szaga lesz, amit én nem vetek meg, szeretem ha van illata egy rúzsnak, de rá kell jöjjek, hogy jobb ha nincs, nem nyalom legalább le...lol :D Egy picit mintha ahogy telnek a percek, órák egyre jobban megül a szájban lévő ráncokba, bár én ilyenkor így 'összedörzsölöm az ajkaimat' (van erre valami jobb kifejezés?) és szétoszlik, szóval probléma megoldva, de jobb lenne ha nem rendelkezne ezen tulajdonsággal, de ez legyen a legkisebb baj vele.

Balról a Call the ambulance
Jobbról a Like my high heels

Itt látszik, hogy a LMHH mennyire narancsos beütésű, szájon is teljesen ilyen. :)




Ami engem zavar, az a formája. Nem értem miért kell ilyen csúcsosnak lennie, szerintem ez a fajta megoldás nem könnyíti meg a felvitelt, én legalábbis nem tudok elég precízen, akár tükör nélkül ezzel a termékkel rúzsozni, ami engem nagyon zavar, bár úgy fogom fel, hogy kárpótol a szín legalább.

Call the ambulance és a gyönyörű csillámai :)
Like my high heels

Nektek van Catrice rúzsotok vagy más szájra való terméketek? Megvagytok vele elégedve? Esetleg találkoztatok ezekkel az akciókkal valahol és fontolóra vettétek a megvásárlását 1-2 dolognak? :P




4 megjegyzés:

  1. A like my high heels velem is hazajött nemrég, egy őőő...valami wine work? nevű lilásbarnával együtt. utóbbit nagyon vékonyan, vagy ajakápolóval kenem fel, úgy szép.
    A piros meg szerelem.ezt bele merem vágni a táskámba, nem félek,hogy melege van,mint az artdeconak.(az 3000 körüli áron volt) bár az artdeco vörösebb, de ezáltal komolyabb is. a catrice szerintem totálisan teljesen nyári telitalálat.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúúúú azt a lilát én is néztem, de visszatettem, kár volt, remélem holnap még találok belőle :D

      Törlés
  2. velem a Call the Ambulance jött haza. nekem sajnos 1,5 óra után így kiszívta belőle az összes vizet és hirtelen kiszáradt az egész szám, újra kellett kennem, hogy jó legyen. de úgy látszik csak nálam csinálja ezt, mert másoknál nem olvastam ilyesmit. én is írtam róla bejegyzést a múlt héten, ha van kedved olvasd el :) http://muccuus.blogspot.hu/2012/06/catrice-call-ambulence-ruzs.html

    VálaszTörlés
  3. Megnéztem volna a szádon is őket :$ nagyon szépek, kár , hogy itt nincs catrice :S

    VálaszTörlés