2012. június 10., vasárnap

Nail Club-Gyümi

Olyan gyorsan telik az idő, hogy hihetetlen. Nem tagadom, hogy az e hetit sajnos elfelejtettem. Ma reggel jutott eszembe mikor nagyon sietős volt a dolgom, de azért igyekeztem haza és lett ami lett. Első próbálkozás, nem ilyet szerettem volna, de ezzel kell beérnünk. Igazából annyira nincs messze az elképzeléseimtől, de sokkal többet akartam kihozni magamból. Számomra ez a téma nehéz volt, eddig szerintem ez volt a legnehezebb vagyis a legmacerásabb talán :))) Mivel sokszor az egyszerűség híve vagyok, hát tükrözze híven a manikűröm is.



Alma :D
Nem tudom mennyire látszik, de egy kis +-ért fedőlakk gyanánt felkentem az Essence pelyheske lakkját :) Szerintem élőben nagyon szupcsi lett :D Kár, hogy képen abszolút nem látszik.

(kicsit zavaro a gyűrűsnél a fehér kilátszó körömvég :((( ezen sajnos már nem tudtam orvosolni)




Ami érdekesség és felakartam vele dobni az egészet, hogy a gyűrűs ujjamra egy nagyobb 'oldalalmát' és egy kisebb 'babyalmát' szerettem volna, ami hát persze, hogy összefolytak. Azért tájékoztatlak benneteket, hogy mi volt azt alapkoncepció...hahahhh :)

Csapat






És a vendégünk...

...a mi kis pónink...




Köszönöm, hogy velünk tartottatok ezen a héten is (:

Soksok puszit küldök mindenkinek! 

5 megjegyzés:

  1. a mi kis pónink, de édi vagy:)))

    VálaszTörlés
  2. nevetek még mindig a bébialmán :D nagyon édi lett!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem elég béna lett a végeredmény, ne haragudj. Általában szeretem a lakkozásaid, de ez kidolgozatlan, paca.
    Üdv: Kitti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őőőőő mibe fogadjunk, hogy Te ugyanaz a valaki vagy aki Krisz alkotásához is hozzászólt? :D ez az eldolgozás, kidolgozás a Te mániád lehet :D
      Am mint írtam is, aláírom, hogy nem ez legjobb lakkozásom, ez elsőre sikerült ilyenre, mivel elfelejtettem szégyenemre a NC-t, hogy aznap van.
      Általában mindig 2x 3x megcsinálom előre, és a legjobbat teszem közzé, de nem akarok magyarázkodni :D

      Törlés
  4. Ne haragudj meg, de a többi munkádat elnézve, én ezt inkább nem tettem volna ki a blogra. Kb. az 5 éves kishúgom fest így körmöt.

    VálaszTörlés