2012. június 29., péntek

NYC - New York Color Liquid Lipshine szájfények


Kb fél éve kezdődött a rajongásom e márka iránt, főleg a szájra való termékei iránt és még azon belül is a szájfények iránt, de a rúzsait is szeretem. Legelőször csak 1-et vettem meg, a Prospect Pink árnyalatot, amely annyira jónak bizonyult, hogy a legközelebbi akció keretein belül még 3-at beszereztem és még tervezem a többit is bezsebelni. 




Állíthatom, hogy ezek a kedvenc szájfényeim, nagyon tartósak, pigmentáltak, az illatuk isteni, kicsit ragadósak, de ez nem von le az értékükből. Szinte mindig ezeket a szájfényeket használom, nem tudjátok elhinni és én meg nem tudom leírni mennyire szeretem őket. Az applikátoruk is jó nagy, könnyen lehet vele felvinni az ajkakra a terméket és azt 1 'mártással' el is intézi, nem kell többször belemártani, hogy az egész szájat befedjük. 



Nagyon nehéz kedvencet választani közülük, de mégis sikerült. A nagy 'fave' a Brighton Beach Peach és a Rockefeller Red...imáááádom őket. A másik 2-őt is, de ezeket sokkal intenzívebben használom, akár napi szinten. Az erős pinket ami a Fashion Ave Fuchsiára hallgat csak különlegesebb alkalmakra kenem fel, a hétköznapokra elég erős, nem is áll olyan jól, de azért már használtam párszor. A Prospect pink eléggé fehéres, mint írtam ez volt az első, így örök kedvenc marad. Először azt hittem, hogy nagyban hasonlítani fognak majd a BBP-re mert csak 1 számjegyben tér el a kódjuk, de nem, elég nagy árnyalati különbséget vélhetünk felfedezni.

575 Brighton Beach Peach

576 Prospect Pink

589 Rockefeller Red

579 Fashion Ave Fuchsia


Mint feljebb már írtam elég pigmentáltak és szájon is azt a színt kapjuk amit a tubuson látunk, szóval ez is egy piros pontot jelent a NYC részére. :)

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én meglátom ezt a képet és elolvadok, ez már tuti valami betegség, hogy ennyire vonzódom a szájfényekhez, rúzsokhoz. Nektek van ilyen sminkes szenvedélyetek? Én pl sokkal jobban 'ráizgulok' egy rúzsra vagy egy szájfényre mint egy szemhéjpúderre. :)

Balról jobbra.

589, 575, 576, 589





Én általában 25%-os akció keretein belül vásárolok a NYC pultról bár az eredeti áruk sem vészes, teljesen baráti, de azért mégis jobban hangzik, hogy 449 Ft-ért vettem darabját és a 4-ért kb 1800Ft-ot vagy teljes árukon ami azt hiszem 599Ft 4-et 2500Ft-ot fizetek. :) 

Nektek van ilyen szájfényetek? Mi a kedvenc szájra való termék márkátok? Milyen sminktermékre vagytok rákattanva? Vagy mindegyiket egyformán 'gyűjtitek' és rajongtok érte? :)




9 megjegyzés:

  1. Én pont a héten vettem egy NYC szájfényt és imádom :) ráadásul le volt árazva 295Ft-ra :)

    Nálam a szempillaspirálok, pirosítók és a szájfények azok amikért rajongok:) Bár utóbbit ritkán használom, mert induláskor felkenem, de napközben sosem kenem újra.. Bár a legnagyobb őrület nálam az inkább a spirál és a pirosító. Abból sosem elég szerintem :)

    VálaszTörlés
  2. nekem egy van, és nagyon szeretem, bár kicsit ragadós, viszont szép és tartós.
    életnék 2 kritikával feléd? illetve az egyik nemcsak feléd:) nekem rúzs, szájfény teszteknél óriásit dob a véleményemen az, ha van "szájas" fotó is, mert tök máshogy néz ki karon, és akkor ide kapcsolódik a másik, esetleg, ha tudod, csináld ezeket a színmintákat a karod belső felén..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában szoktam szájas képeket is csinálni, de ennél nem tartottam fontosnak, mert mint írtam ugyanúgy néz ki szájon is mint kézen, bár lehet egy pici eltérés, de akkor legközelebb csinálok mindenképp :) És köszi a kommentet :)

      Törlés
  3. 4 v 5 árnyalat is megvan belőle, imádom őket, nagyon szép színek és a ragadóssága sem zavar :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában a ragadósabb szájfények a tartósabbak,ezért is szeretem őket annyira, míg a kicsit krémesebb, folyósakat háttérbe szorítom:)

      Törlés
    2. meg ezt jó újra és újra felkenni :)

      Törlés
  4. Nekem sajnos még egy sincs, de a Brighton Beach Peach nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem sincsenek ilyenek:( de ha már ennyire áradozik róla mindenki, tuti ki fogom próbálni :$

    VálaszTörlés
  6. kEDVENC SZÁJFÉNYEM, IMÁDOM!!!

    VálaszTörlés