2012. október 10., szerda

3. Oasap rendelés (BB krém)


Végre már én is több 'kört' tudhatok magam mögött. Már meg van az ok, hogy miért volt a kavarodás a kreditjeimmel kapcsolatban és már normalizálódott a helyzet. Az első 2 rendelésem ékszer, nyaklánc volt, most nem volt kb semmi értelmes dolog viszont új termékek, sminktermékek érkeztek ezért muszáj volt kipróbálnom valamit. Egy BB krémet vettem, kíváncsi voltam, hogy szuperál a Garnier és az ázsiai után. 


Maga a termék 30g, ez 20-al kevesebb mint egy normál ázsiai, a mennyiség amennyi kell belőle közepes, építeni lehet és a tartósságával is megvagyok elégedve.

Radiation-proof Flawless BB Cream $15.00

->LINK a termékhez.

Nekem nagyon tetszik ez a termék, rosszabbra számítottam, azt hittem 0 fedése lesz, szárítani fog, a szín sem fog passzolni, szóval csak azért rendeltem meg, hogy rendeljek valamit :) Kicsit nagyobbra számítottam, az állaga is meglepett, elég folyós, nem értettem ez, hogy fog nekem 'flawless finish'-t nyújtani. Az illata az egyedüli amit nem bírok elviselni, ezért sietnem kell a felvitelével, mert megfulladok, ha sokáig nem veszek levegőt. Amúgy tényleg bejön ez a termék. Csilla is kipróbálta, tesztelte ezt a terméket, neki nem volt jó a szín, nekem mint írtam nagyon passzol. Jótékony hatásról nem beszélhetek, szimpla alapozónak mondanám, semmi '+' dolog nincs benne. Nem halványít el semmit, nem kezel semmit.

Nagyon problémás bőrre nem hiszem, hogy ajánlatos, akkora fedése azért nincsen, viszont akinek csak 1-2 pattanása, hege, mitesszere van annak elég lesz.


Mindent egybevetve én nem bántam meg, hogy most pl nem ékszert vettem, 15$-ért mondjuk eredeti áron lehet (biztos) nem venném meg, de így egy nagyon jó lehetőség volt, hogy kipróbáljam.


4 megjegyzés:

  1. nah akkor neked adom, nekem nem kell.......

    VálaszTörlés
  2. Én vártam,hogy lesz előtte/utána fotó :( . De örülök, hogy bevált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akartam, csak 'sajnos' most egyetlen egy csúfság sincs az arcomon így nem vagyok jó tesztalany. Végre kitisztult az arcom, 0 különbség lenne a 2 kép között kb., mert tényleg nincs pattanásom most, karikák meg amiket elfedjen jelenleg, de ahogy jönnek a rosszabb napok lövök pár képet :)

      Törlés
  3. Lehetne egy olyan poszt is, -ha belefér- amiben kicsit több dolgot írsz a BB krémekről úgy általánosan? Mert ciki vagy sem, én nem tudom, hogy mik ezek tulajdonképpen (csak amit TV reklámban láttam) miért jó ez és miért érdemes ezeket megvenni? Mert egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy "mindenhol" a BB krémekről beszélnek, és nagyon elterjedt. De arról fogalmam sincsen, hogy honnan ered.
    Ez így elég hülyén hangzott, na mindegy. :D Én örülnék egy ilyen posztnak. ^^

    VálaszTörlés