2012. augusztus 8., szerda

Újabb Oasapos nyaklánc ;)

Végre újból feltöltötték a kreditemet, nagy szenvedés árán, már ott voltam, hogy lesz.rom könyörögni nem fogok, de legalább szólhatnának, hogy nem töltik újra és akkor nem is hirdetem a bannerük alapján az oldalukat az oldalsávban. Végülis valami hibát mondtak, hogy nem raktam be a linkemet az előző nyakláncról a 'my post'-ba, erről nem is tudtam, szóval akkor ezt majd beteszem :)

Kb 2 hete rendeltem 15$-os keretből, szívem mélyén egyébként azt hittem, hogy ennyi kínlódás után talán a 30$-t is megkockáztatják, de tudom, aki a kicsit nem becsüli....

Mint tudjuk ez az oldal minden csak nem egy olyan ahol saját márkás dolgokat árulnak. Láttam már H&M-es karkötőt, ebayen beszerezhető 1$-os gyűrűket amiket ők 10-ért hirdetnek. Ez akárhogy is nézzük, de nem korrekt. 10000000%, hogy saját akaratból, pénzből nem rendelnék innen semmit, de hogy ez a lehetőség adott, így kihasználom. Mostanában a nyakláncok nagyon bemásztak az érdeklődési körömbe, ezért eldöntöttem, hogy ameddig lehet nyakláncokat rendelek. Karkötők is tetszenek, de azok is 13-4$ és kb csak egy egysoros karkötőről beszélünk ami annyi pénzt nem ér meg.

Mikor ezt a nyakláncot megláttam tudtam, hogy kell és ez lesz a 'next'.
EZ a nyaklánc 15$-ba került, talán jobban is tetszik, mint az előző. Masszív, nehéz, nagy és nagyon szeretem.

 
Talán kicsit túl merev is a nyakon. És elég hangos :D Mármint mikor az ember forgatja a fejét és mozog, lehajol..stb


Eddig ezzel a 2 rendeléssel abszolút megvagyok elégedve, féltem, hogy törötten vagy sérülten kapom majd meg a csomagomat, de nem. Szépen be volt csomagolva, ebben nem találok semmi kivetnivalót.
Hogy tetszik ez a nyaklánc? A múltkori jobban tetszett?
5 megjegyzés:

 1. Óóóóó, ez rohadtul tetszik, ha találsz e-bayen hasonlót occóér, szóljál! :]
  Mindkettő nyaklánc jó, de nekem ez olyan "hétköznapibb" , kihasználhatóbb.

  VálaszTörlés
 2. extravagáns :)
  fashionparade-fanny.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. Baromi jól néz ki ! :O De az előző jobban bejött :$

  VálaszTörlés
 4. a nyereményjáték mikor lesz kisorsolva??,

  VálaszTörlés
 5. Marha jól néz ki ez a lánc :)

  VálaszTörlés