2012. szeptember 27., csütörtök

Skizofrén vagyok !?

Évek óta folyamatos harcban állok azzal a véget nem érő 'kórral', hogy nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen a hajszínem. Ha emlékeztek nyár elején kiszőkíttettem a hajam, a végére vörös lett belőle, tetszett, de megint jött egy kattanás és a terv, hogy a következő festésnél már végre sötétszőke leszek befuccsolt és újból fekete lettem. Ez annak is köszönhető, hogy folyton s folyvást azt hallgattam mindenkitől, hogy mennyire jól állt a sötét hajszín, ne akarjak szőke / világos lenni..blablaa. Visszanéztem a képeimet mikor sötét voltam, tetszett, aztán belenéztem a tükörbe és a világos / vörös hajam is tetszett. Én ezt hívom skizofréniának. :) Legszívesebben 1 hétig fekete, 1 hétig szőke lennék, mert annyira vonz mind a 2 szín. Azzal, hogy befestettem a hajam augusztusba feketére, de tényleg feketére, akarom mondani úgy értsétek, hogy eddig a hab állagú hajfestékből középbarnát vettem ami fogta be a hajam sötétbarnára, de most frankón a feketét vettem meg....koromfekete lettem tőle.

Igazából már rájöttem, hogy miért van ez így velem. Ha meglátok egy gyönyörű hosszú szőke hajat és még jól is áll az illetőnek akkor szőke szeretnék lenni, de ha egy hosszú, ápolt fekete hajjal rendelkezőt hölgyet akkor meg fekete. Lehet, hogy nem állna jól Nekem a platinaszőke haj, de ha valakin meglátom egyből olyat akarok. Kicsit már beteges. Az I-n a pont az volt, hogy reggel-este mást akartam, frankón. Reggel szőkülni akartam, este meg fekete akartam lenni. Ódáig fajult a helyzet, hogy amelyiket a legerősebben 'éreztem' azt felírtam vagy 10 A4-es papírlapra és össze-vissza a lakásban felragasztottam, hogy reggelre ne akarjak mást.
'Fekete akarsz lenni, csak az áll jól Neked, ne variálj' <- Ez állt a papíron. Ezek ott díszelegtek mindenhol, a hűtőn, a fürdőszobatükrön, a TV-n és amit még eltudtok képzelni. 

Tudtam, hogyha megint fekete leszek akkor már nincs visszaút, mert az első szőkítés és olyan károkat okozott a hajamnak, hogy hónapokba telt mire normalizálódott a helyzet. Mikor meg megvettem a festéket már akkor nem volt visszaút, bár akkor is meginogtam, de amikor már felráztam a hajfestéket, felvettem a kesztyűt már éreztem, hogy ez kell Nekem. Eddig minden jól is volt, ez kb 1 hónapja volt.

Hűen magamhoz ma már megint teljesen mást gondolok. Épp Grace Klinikát néztem ma délelőtt, erre Arisona meg Tedy-nek a hajszíne olyan szinten megtetszett, hogy egyből olyat akartam...kivagyok már tényleg :)

Nem hiszem, hogy egyhamar megint világos lennék, a környezetem már így is skizofrénnek titulált.
Csak abban reménykedem, hogy nem csak velem van ez így, mások is ilyen döntésképtelenek néha :)

1-2 kép, a világos korszakról nem készült csak 1 értelmes és amin tényleg látszik...úristen most meg már, ebben a pillanatban úgy érzem jó Nekem a fekete...tejóóéég :$




Lényeg a lényeg, most kopottas fekete vagyok, enyhén vörös beütéssel, mert ugye kopott is meg kezdi ledobni. Azon is gondolkozom, hogy hagyom kikopni teljesen és egy mogyoróbarnát csináltatok..hmmm. Kérdéses :$

Nektek van ilyen 'bevált hajszínetek'? Van olyan amit régóta kiszeretnétek próbálni csak valamiért nem meritek?




16 megjegyzés:

  1. én már pár éve az eredetit hagyom , de gimiben voltam szőkétől vörösön keresztül( narancsot is beleértve XD )barna , fekete , piros / de szerettem/ :) csak a hajam ment tőle tönkre :S ezért hagytam abba !

    VálaszTörlés
  2. Szerintem neked a sötét nagyon jól áll:) Nekem volt már mindenféle, szőke, padlizsán, világosbarna, vörösesbarna sok árnyalata, sötétbarna (nagyon sbarna az eredetim), majdnem fekete, most épp kicsit vöröses sötétbarna vagyok, de nagyon szívesen lennék megint szőke:D Vagy legalább világosbarna, de annyira tönkretette a hajamat régebben, hogy nem merek:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira szeretem hallani / látni, hogy vannak akik tök sok hajszínt kipróbáltak már, tök megnyugtató. Egyébként az eddigi kedvenc színem nekem is ilyen padlizsános volt..szerettem csak most azért félnék olyat csináltatni, mert sok mostani ruhámhoz nem menne ://

      Törlés
  3. Szerintem is jól áll a sötét haj
    Ugyan én nem festetem de kb ugyanezt játszom a rövid-hosszú hajjal...ha meglátok valakit akinek vmi menő frufruja v cuki rövid haja van akkor rögtön olyat szeretnék, de ha másnap szembe jön valaki gyönyörű hosszú hajjal akkor meg olyat :)
    Szerintem nőknél ez normális

    VálaszTörlés
  4. Voltam már barna, szőke, lila, ... aztán hagytam lenőni, kikopni 1 évig nem festettem, majd jött 1 kattanás, hogy nekem most valami frissítés kell! Hát tetettem melírt, jó is volt, így aztán még 1x elmentem melíreztetni, imádtam. Majd hagytam lenőni, mert ugye az ombre jól néz ki, divatos. Kb. 1 hónapja már biza törtem a kobakom, hogy mi legyen, festessem vagy ne, ha festem, akkor milyenre (lilára, barnára)... hétfőn megvettem a festéket és még aznap be is festettem. Most barna vagyok, valamivel sötétebb, mint a természetes hajszínem, de nem bánom, mert tetszik és eltűnt a melír... igaz, van olyan érzésem, hogy a melírezett tincseim majd ledobják a festéket. Ezzel a hajskizofréniával nem vagy egyedül :)

    VálaszTörlés
  5. Teljesen megértelek, én 7 évig hosszú fekete hajjal rendelkeztem, majd fősulinak vége lett, pasinak is és még 20 kg-t is fogytam, szóval úgy döntöttem, hogy a bűvös 7es szám jegyében ideje váltani világosra. Nekem is totál roncsolódott a hajam, meg azóta is jóval kevesebb, de levágattam full rövidre a töredezettség miatt és így már jobb a helyzet kicsivel. Szóval a lényeg, hogy teljesen megértelek, én most karamell barna vagyok, kicsit szőkésebb beütéssel, és havonta őrjítem meg a fodrászt h lehet még is kipróbálnék még világosabbat, utána meg lehet még várok h nőjjön a hajam, és ha megint szép hosszú lesz akkor újra fekete leszek. Úgy látszik ez ilyen fekete betegség, h váltanál de a fekete az fekete. :D Amúgy szerintem jól állna a szőke, mert vastag ajkaid vannak (engem sajnos két csíkkal áldott meg a sors) és véleményem szerint minél dúsabb az ember szája annál ütősebb a szőke haj. :)

    VálaszTörlés
  6. Na ez a szívás, amikor az összes hajszín jól áll és nem tudsz változtatni, de ezzel nem vagy egyedül :DD Alig tudtam magam kiimádkozni a feketéből, mikor újra szőke lettem én voltam a világ legboldogabb embere, aztán most meg megint vörös akarok lenni.. Ördögi kör ez :D

    VálaszTörlés
  7. Más a karaktere az arcodnak a különböző színekkel, fekete hajjal babás, a vörössel pedig jóval érettebb a kinézete. Én személy szerint egy mély csokoládé alapra tolnék lilás-sötétvörös tincseket, hogy picit megnyugodjon a lelked :)
    Én is megjártam a poklot a színekkel, anyum javában festette lilára a hajamat amikor aranyszőke szerettem volna lenni. De voltam már svédszőke, narancs, kikopott mandarin meg seszínű barna is. Most azt játszom, hogy mosásról mosásra változik a hajam színe, mély vörösesbarnás fejem van a lilával való hajfestésem után :)
    Egyébként meg nem vagy skizo, az ember fiatalon igenis keresi önmagát, a tini majd a főiskola elteltével igyekszik pasi, állás illetve hajszín mellett megállapodni - na ilyenkor dúlnak a legnagyobb harcok a női lelkekben :) Szóval írj máskor is, amint meginogtál :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  8. Nem vagy vele egyedül. Kb énis naponta váltogatnám a hajszínemet. :D
    Voltam már szőke, vörös, barna, fekete, sőtt volt, amikor piros tincsek voltak a hajamba. Ja igen, a lila tincseket ne felejtsem ki. :D
    Végülis maradtam a feketénél, ami már kezd kopni, szóval most ilyen sötétbarnás, feketés, vöröses a hajam. :D
    De nagyon erősen gondolkozom azon, hogy befestetem vagy padlizsán lilára, vagy mahagóni vörösre. Vagy lehet maradok fekete. Nem tudom eldönteni. :D

    VálaszTörlés
  9. Hogy lehet regisztrálni instagramra???? Szívesen követnélek :))

    VálaszTörlés
  10. Ha van okostelefonod letöltöd rá az Instagram alkalmazást, de ha nincs akkor meg statigramon kell regisztrálnod. statigram.am ez a hivatkozás linkje ott tudsz regisztrálni :)

    VálaszTörlés
  11. Szia.
    Remélem nem bánod,de őszinte leszek.

    Képeke teljesen máshogy nézel ki,főleg a beállított képeken,amin full jó csajnak tűnsz.Videóban is láthattunk már,és ezért tudok véleményt mondani:szerintem videón teljesen máshogy nézel ki.
    Nem azt mondom,hogy csúnya vagy,de nem is olyan amilyen néhány képeden.
    A "jócsajképeiden" nagyon jól áll a barna,viszont "élőben" a nagyon sötét szerintem nem.

    Mindenesetre remélem nincs harag,elég régóta követem a blogod,és úgy érzem itt volt az ideje leírnom,hogy néhány képed eléggé eltér a valóságtól.

    Ugye nincs harag?


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nincs harag mért lenne, a full jó csajos dolog meg kicsit üt.
      Először is a videókat képekkel összehasonlítani nem lehet sem fényviszonyokat tekintve sem pl a pixeleket tekintve. A videókat telefonnal vettem fel és webkamerával ami homályos szürke és fényes. A képeket meg kb 12 mp-es géppel. Ez az egyik. A másik pedig, hogy az utolsó videóm óta 8, azaz nyolc kilót fogytam ez éppen elég arra, hogy megváltozzon az arcom annyira amennyire.
      A félreértések elkerülése végett akkor tisztáznám, hogy nem, NEM photoshoppoltam 1 képet sem a fentiek közül, ahogy a blogon egyiket sem. Ezt ha elhiszed el, ha nem nem.

      Törlés
  12. Én ezzel csak azt akartam írni(most fogyás ide vagy oda),hogy fotogén vagy,de szerintem az arcberendezésed,stb miatt nem vagy egy szépség,a képeken máshogyan nézel ki,elég csalóka.Valószínű ha a képeket kellene megnéznem,és aszerint kéne megtalálnom téged,nem menne.
    Ez nem bántás,eléggé régóta olvaslak egy pár ismerősömmel,és nem csak nekem tünt fel,és gondoltam leírom a véleményem.
    Egyáltalán szó sem volt photo shoppról,csak arról,hogy szerintem nem vagy annyira szép,mint egy-egy képeden:)
    Mert aki szép,az mindenhol szép,nem csak itt-ott.
    Ezen kivül szeretem a blogod,de ez egy vélemény.

    VálaszTörlés
  13. Totál megértem a fiaskót, én most lettem vörös, előtte szöszi volt, meg hosszabb, előtte meg barna, és méghosszabb. :D És mindz fél év alatt!
    http://lakkfan.blogspot.hu/2012/10/legyen-voros-mert-az-dogos.html

    VálaszTörlés