2013. április 19., péntek

Ziaja termékek

Elég rég jelentkeztem termékteszttel, de szeretitek az ilyen jellegű posztokat, ezért gondoltam mi is lehetne jobb mint egy ilyennel visszazökkenni a normális és nem az egész éjjelt végigtanulós, idegeskedős napokba.
Nem rég, megkeresett a ZIAJA MAGYARORSZÁG, hogy esetleg hajlanék e egy együttműködős, terméktesztelős dologra. Természetesen igent mondtam, mivel annyira nem ismerem a márkát, konkrétan egy örök kedvenc kakaóvajas tusfürdőt használtam tőlük, de ennyi az egész.  

A cég egyébként lengyel és természetes alapanyagok felhasználásával készülnek a termékeik. Itt nálunk én nem láttam akkora felhozatalt, mások írták hogy külföldön nagyobb a választék.

Nézzétek meg a honlapjukat, van több termék család, az én személyes kedvencem, mint írtam, a kakaóvajas, egyszerűen olyan fincsi illatuk van, hogy szinte nehéz ellenállnom magamnak, ha használom.

Lényegre térve, én a narancsolajos termékcsaládból kaptam 3 terméket kipróbálásra. A csomagomban egy 500mles tusfürdő, egy 200mles testvaj és egy bőrradír volt. Alig vártam hogy végre elkezdhessem őket használni. Tusfürdő: Elsőnek ezt próbáltam ki. A csomagolása is tetszik, hogy ilyen henger szerű, vékony, 'benyomható' műanyag, személy szerint nekem mindig kiakar esni a kezemből :D Az illata mesés, fürdésnél az egész fürdő narancs illatú. Jól habzik, kicsit híg és kevés is elég belőle, nem úgy mint az olcsóbbakból ahol az egész szivacsra egy fél flakon szükséges, hogy tiszta legyél. Nagy változást nem vettem észre más tusfürdőkkel szemben, nem szárítja a bőrömet, használata után nem feszül és ki sem pattogtam tőle. Bőrradír: Ez egy bőrradír és tusfürdő is egyben. Meglepően jól habzik és jobban is tisztít mint a tusfürdő. Ez a 2, hogy radír-tusi nagyon telitalálat szerintem. Egy kevéske elég belőle és attól függetlenül, hogy első ránézésre nem láttam benne a nagy szemcséket, használatkor azért eléggé durva tud lenni, vigyázni kell vele, de én ezt szeretem, legalább érzem és tapintom, hogy használ. Nálam a kis szemcsés radírok még arcon is elvetendő, nem érzem hatását. Nem használom minden nap, heti 2x max, bőven elég és nem akarom hogy elfogyjon :D
Testvaj: Ezt nagyon nehéz szavakba foglalni. SZERELEM. Nem vagyok egy testápolós fajta, ezt úgy értsétek, hogy csak ha eszembe jut bekenem magam, alapból nem száraz a bőröm, így megvagyok a testápolók nélkül. DE! ez annyira durva, az állaga, az illata, a hatása, a kinézete egyszerűen nem tudok elszakadni tőle, el sem tudom képzelni ennek a kakaóvajas változata milyen lehet húúh. Azt hittem, hogy mivel vaj, ezért nem fog gyorsan beszívódni, de mégis. Odáig fajultak a dolgok, hogy viszem magammal mindennap a táskámba és napközben kenegetem magam sunyiban. Nem vicc! Kisebb túlzással, de a felét már elhasználtam. Nekem ez a kedvencem és majdnem biztos, hogyha elfogy megvásárolom.

Mindent egybevetve és a régebbi tapasztalatokra is támaszkodva nekem nagyon szimpatikus ez a márka, azért is mert természetes alapanyagokból készülnek a másik pedig, hogy viszonylag elfogadható áron kaphatóak be.

Ti használtatok már Ziaja terméket? Esetleg ismerős valahonnan? Szeretnétek kipróbálni a márka termékeit?A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen mértékben nem befolyásolt a termékek tesztelése során.

3 megjegyzés:

  1. Én eddig mindig csak nézegettem őket, de nagyon régóta ki szeretnék próbálni valamit tőlük. Főleg a kakaós vonalból, de a többi is érdekesen hangzik.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól hangzik! Én még Lengyelországban vásároltam Ziaja szemfestéklemosót, nagyon jó volt!

    VálaszTörlés
  3. Én Írországban futottam össze a márkával, bár egy lengyel boltban - itthon felejtettem az arckrémemet és a kinti időjárás nagyon szárított, így próba-szerencse alapon vettem egy olívás arckrémet és nagyon megszerettem :)

    VálaszTörlés