2013. június 7., péntek

Baltic Sand - Nr. 1 /Kedvenc/

ha már benne vagyunk így a lakkokba túlzás nélkül állíthatom, hogy az ÖRÖK kedvenc lakkomat fogom most nektek megmutatni. Már sokan tesztelték blogokon az új Lovely Baltic Sand lakkokat, én is megkaparintottam a Nr. 1-t. Szegénykémnek ez a csúf név jutott, igazán kaphatott volna valami szép fantázianevet, megérdemelné. Szóval, én ezt a gyönyörű barackos, pinkes, narancsos és igazából ezen színek között mozogva meghatározhatatlan darabot választottam. Igazat megvallva nem erre fájt a fogam, hanem a kékre, de azt már elkapkodták, hiszen akciós is volt, 486 forintért jutottam hozzá az eredeti ára, 649 forint helyett. Szadista módon miután megvettem és hazavittem kb 3-4 napig csak nézegettem, de fel nem kentem, semmit sem csináltam vele. Egy reggel viszont arra keltem, hogy napsütéses időnk van, ezen felbuzdulva gondoltam megkoronázom ezt a napot eme lakk viselésével. (Az már egy másik dolog, hogy mire felkentem beborult és vihar kerekedett) Olvastam, hogy 1 rétegben is gyönyörű és jól fed, ez tényleg igaz, nagyon szép barackos színe van így, gondolkoztam rajta, hogy kenjek-e egy 2. réteget, de azért én 1-2 körmömön átvillanni láttam a körömvéget, így felkerült a 2. réteg. 1 rétegben is, és 2 rétegben is nagyon tetszik. Büszkén jelenthetem, tényleg és tényleg tényleg, hogy úgy érzem ez lesz a lakk amit sosem fogok megunni remélhetőleg 

sajnos a képek egy csöppet becsapósak, élőben kicsit világosabb színben pompázik, egyszerűen lekaphatatlan szín, bárhogy fényképeztem mindig más színt kaptam a képen.
a valósághoz ez a kép áll a legközelebbenHogy tetszik? Nektek meg van már ez a lakk? Esetleg a kiadásból valamelyik "homok finisű" 

5 megjegyzés:

 1. Nekem mind 3 megvan és imádom őket! :)

  VálaszTörlés
 2. Gondolom lemosni kész rémálom? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj neem :D nem sokkal nehezebb mint egy normál körömlakkot lemosni, ezen én is meglepődtem :)

   Törlés
 3. szia.:) nagyon tetszik a blogod, fel is iratkoztam:)
  Ha nem nagy kérés, megkérhetlek, hogy kövess vissza?:)
  A blog: zsanibia.blogspot.com
  Előre is köszönöm
  xoxo

  VálaszTörlés