2013. október 10., csütörtök

Összesítve - Itt vagyok! :)

Nagyon rég jelentkeztem ezen a felületen és elnézést is szeretnék kérni. Nagyon elkapott a videózás világi és megmondom őszintén nagyon élvezem. Az utóbbi időben az írás már nem állt hozzám olyan közel, nem mondom, hogy meguntam, de mindenképp szerettem volna valami újat. Régebben már videóztam, azok nem voltak nyilvánosak Youtube-on, csak linkkel rendelkezők nézhették. De most mind nyilvános, jelen pillanatban 12. Remélem akik olvasták/olvassák a blogot azoknak ez a videós történet is bejön és nem pártolnak el tőlem, mert akkor nagyon szomorú lennék. Ha esetleg valaki még nem látta volna innen a videóimat, esetleg nem követ Fbon vagy egyéb katasztrófa, akkor összeszedtem az utóbbi pár hét/nap videóit, a legfrissebbeket. :)

Mint mindig, úgy most is Ti alakítják a csatorna témáját, ha időtok engedi és szeretnétek valamit látni tőlem videó formájában vagy éppen valamiről amit láttatok, mutattam nektek egy videóban, arról szeretnétek bővebb információt, akkor írok a blogra róla szívesen, csak szóljatok.


 Lényeg a lényeg, csak szóljatok és én igyekszem ahogy tudok.

4 videót hoztam Nektek. Ezek a legfrissebbek. Próbálok heti szinten legalább 1 videót feltölteni, az utóbbi hetekben sikerült többet összeügyeskednem, csakis értetek. :)

A videókat a linkekre kattintva érhetitek el !!!

Összeszedtem a szeptemberi kedvenceimet, sokakról elmondtam a véleményemet is.

https://www.youtube.com/watch?v=KLLdG_KaGYQ


Sokatok által kért alapozási rutinomat is bemutattam Nektek, ez lesz minden smink alapja amit ezek után készítek majd el Nektek! :)

https://www.youtube.com/watch?v=rk--SUlE-mQ


Egy nagyon klasszikus TAG-et is "kitöltöttem" mégpedig a Mi van a táskámban? Tag-el kedveskedtem Nektek!

https://www.youtube.com/watch?v=OuxAgPZvWbg


A nagyon híres és elterjedt Yankee Candle gyertyákból is bevásároltam egy pöppet. Az illatgyertya.hu oldalról rendeltem pár mini gyertyát, amit egyből "unboxing"-olva meg is mutattam Nektek!

https://www.youtube.com/watch?v=eICwNaxCjbw
Remélem, hogy ezek után is végigkíséritek a "munkásságom", hogy követtek, és, hogy támogattok, ötletekkel szolgáltok, kérésekkel bombáztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése