2011. december 21., szerda

Essence I love Stage szemhéjalapozó!

Mikor megvettem, bemutattam, már érkeztek kérések, hogy írjak egy véleményes bejegyzést róla, mert eddig egyaránt hallottak róla hideget meleget. Remélem hasznosnak vélitek ezt a bejegyzést, igaz már nem egy újdonság, de nem sok infót találtam róla más blogokon vagy bárhol.

Mindenképp szerettem volna régóta egy szemhéjbázist/alapot, de sosem szántam rá magam. Mindig saját készítésűt használtam, de nem hozta meg a kívánt hatást. A nap végére meg már a nyakamba volt az aznapi sminkem..-.- Eredetileg beszerettem volna ruházni egy UDPP-ra, ezt kértem volna a "jézuskától", de nem bírtam várni és úgy döntöttem kipróbálok egy drogériásat. Volt a You Rock! (?) szemhéjalap is, arról viszont csak rosszat olvastam. Nem is volt a Rossmannba aznap. Megláttam ezt az amúgy vastagabb és szerintem nagyobb kiszerelésű I love Stage alapot 749FT-ért. Nem hezitáltam, gondoltam ennyi pénzért megér egy próbát.

Először a kezemen próbáltam ki a 88-as palettámból véletlenszerűen választottam ki 3 színt.

A felső sor alap nélkül az alsó sor ezzel az alappal készült

Természetes fénynél
Vaku nélkül
Vakuval

Talán a lila szín a kakukktojás, a többi elég jól pigmentált, de azért észrevehető a különbség.
Szépen megtartja a színeket a nap végéig, bár csodákat azért ne várjunk tőle. Eddig mindig összegyűlt a szemhéjamon a festék, most ez nem következett be. Az alsó pillákhoz is raktam egy kicsit ott viszont egyből lesírtam a szemhéjpúdert,szemceruzát de ez szokásom..-.-
Reggel 7-kor sminkeltem du. 5-6 fele mikor hazaértem azért már látszott rajta, hogy "átvészelt" egy napot, de nélküle még durvább lenne. Ajánlom!

Szeretnék egy másikat is, mondjuk Artdeco vagy Urban Decay, Too Faced, de nem tudom, hogy érdemes-e beruházni bármelyikre. Nektek van e téren valamelyik termékkel tapasztalatotok?


Ti használtok szemhéjalapot? Próbáltátok már ezt az Essence I love Stage változatot?


<Puszi: Nikó

11 megjegyzés:

  1. Az artdecost használom és ég és föld a különbség. Az essence egy gyenge próbálkozás hozzá képest. Van egy essence quattrom, a xoxo. A lilája röhejes, a saját alapján se fog. Az artdecon viszont színe lett! Több órán keresztül meg se mozdul a smink és estére is (10-12 óra viselés után) csak picit megkopik. De nem látványosan, olyan mintha gyenge alap lett volna alatta. :D

    VálaszTörlés
  2. Elgondolkoztató! Kell nekem ez az Artdecos *.*
    Multkor láttam Douglasba 2500-ért..:D szerintem akkor megéri ha "ennyire" jó..:D Köszi:$

    VálaszTörlés
  3. A MOL-nál most Artdeco cuccokat lehet beszerezni. Kérdezd körbe ismerőseidet, ki tankol ott és kukázz össze 10 pontot, úgy 999.- a szemhéjalapozó. Én is úgy fogom megvenni!

    VálaszTörlés
  4. Komoly? :O mindjárt körbetelefonálok..:DDD
    nagyon kedves tőled, hogy szóltál..Köszi:$

    VálaszTörlés
  5. Igen, még január 15-ig tart. Itt találod, hogy miket lehet venni: http://www.hajtsonaszepsegre.mol.hu/termekek.php

    Persze sok, hogy csak minden 2000 után kap az ember 1 pontot, tehát 20ezerért kell tankolni a szemhéjalapért, de hátha van olyan, aki alapból ott tankol és nem gyűjti, neki tök mindegy, hogy elkéri a pontot vagy nem. Tetszik nekem a paletta is, de még így is drágának találom. Persze biztos kiváló minőség.

    VálaszTörlés
  6. Flóry képzeld pont most kérdeztem meg az egyik ismerősömet erről a pontokról és kivagyok akadva..:D most voltak Bécsbe, több mint 20ezerért tankoltak a MOL-nál, de nem gyűjti a pontokat így nem is kérte áááááááá ha hamarabb szóltam volna basszus...

    VálaszTörlés
  7. :( Sebaj, január 15-ig csak tankolnak még :) Nem éri meg bánkódni olyanon, ami már úgy is mindegy.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem még teljes áron is megéri. 3 év a szavatossági ideje, persze ha belenyúlkálsz ez rövidül (és bele fogsz, nem lehet mindig ecsettel elintézni) viszont akkora mennyiséget kapsz, hogy napi használattal is bőven kitart legalább egy évig ha nem tovább. Szóval ha nem jön össze a pontos dolog se búslakodj, minden forintját megéri. :)

    VálaszTörlés
  9. igen, egynek elmegy, de nem a legjobb, bár még nem próbáltam eleget, hogy ajánlgassak neked más márkát :) de jobb, mint a semmi, az tény :)

    VálaszTörlés
  10. Hmmm mostmár be kell szereznem egy Artdeco-t annyian ajánljátok..:D

    VálaszTörlés