2011. december 14., szerda

#Haul#

Facebookon már említettem ezt a furcsa kis shoppingot..:D Úgy volt, hogy ma egész nap tanulni fogok, hisz rám fér, de úgy látszik ebből semmi sem lesz, hiszen még mindig gépezek és még hajat kell mosnom..-.- 1000 a dolog, de tanulásra nincs idő..:D



Barátnőm felhívott, hogy menjek el vele vásárolni így elmentem vele és elég jókat vettem. Kabátra szükségem volt, konkrét elképzelésem volt, hogy szövet legyen, rendelkezzen kapucnival...multkor már próbáltam a H&M-be kabátokat, de nem volt méret így nem vettem akkor. Most még több fazon,szín..stb volt és megvettem azt a kabátot amit akkor néztem ki, VOLT A MÉRETEMBEN...:D ezazzz..:)
50%-os akciók voltak kabátokra így ezt 12990,- helyett 6500,-ért vettem meg..:)



Itt mást nem vettem, így Rossmanba tértem be ahol dezodort vettem, hajhabot, és alapozó szivacsot, hisz rájöttem, hogy az új Maybelline alapozómat csak egy ilyen "szerkezettel" tudom szépen felvinni..:)
A krémet anyumnak vettem karira. Érzékeny a bőre így vettem egy Loreál nappali krémet neki érzékeny bőrre.:)



Ezt már Fb-on mutattam, nem tegnap vettem, de muszáj megmutatnom. Ezt még a 7végén vettem egy gyors pesti napon. Imádom mostanság a leopárdmintás cuccokat. Ez a gyűrű meg hát szerelem..:D A barátnőm mondta közben, hogy vegyem meg hozzá ezt a karkötőt, mert mennyire illik hozzá..:) Hát tessék, a tulajdonomban van!:)


Azért nem vittem tulzásba a dolgokat..:D most egy kicsit éhes a pénztárcám..ohh szegényke..:(
De szerintem kitettem magamért és amit kellett beszereztem!

Ti mit vettetek mostanában? :)

Puszi: Nikó

3 megjegyzés:

  1. élőben és felvéve még szebb..:$ olyan szépen kihoz egy nőies alakot..:D szerelem volt első látásra..:P

    VálaszTörlés
  2. Pont ilyesmi kabátot szerettem volna énis idén, mostmár valószínűéeg nem veszek újat, de 6500ftért nagyon megérte, biztos nagyon jól áll!! :)

    VálaszTörlés