2011. december 13., kedd

Schauma szupergyümölcs sampon+balzsam TESZT!

Ezeket a termékeket kb 2 hete vehettem és be is mutattam őket egy ""haul"" posztba már.:)
A régebbi samponomról ami egy Wella volt már volt teszt, gondoltam ezt is bemutatom, mert viszonylag új, még reklámozzák, hátha valakinek hasznos lesz ez a néhány sor iromány..:D

Szerettem volna váltani, mert úgy éreztem, hogy a Wella samponomat már megszokta a hajam, meg amúgy sem volt akciós és anélkül meg drága az 500ml-es így más után néztem.

A Schauma samponok és balzsamok le voltak húzva 389ft-ra a balzsam meg 399ft-ra.
Sokat vacilláltam melyiket hozzam el, mert volt vagy 10 fajta biztos..:D
Kókuszosom már volt, korpásnak nem korpás, száraznak nem száraz, mostanában nem is annyira zsíros, fényesnek fényes, így ezt a normál hajra való extra vitaminos gyümölcsöset választottam.

Nem tudom csajok ti, hogy vagytok vele, de engem már kezd idegesíteni ez a nő a tubusok címkéjén..:D 20 éve ez van rajta, és amilyen fejet vág...-.-

A sampon 250ml-es a balzsam 200ml-es.

Véleményem ezen termékekről:

Szeretem az illatát, nagyon finom gyümölcsös én azt mondom már ezért megéri megvenni..:D
A sampon picit szárít, gubancolja a hajat, de lényegében utána használom a balzsamot ami meg zsírosítja a hajam...:( öcsém ezt ígyösszehozni.

Sampon: Szárítja, gubancolja a hajat. Jó illata van viszont nem elég belőle egy kisebb adag, nem habzik úgy annyira, kell belőle egy fél tenyérnyi szerintem. Pedig nincs hosszú hajam. Vállig ér.

Balzsam: Azt hittem ez egy olyan, hogy nem kell kimosni épp ezért is vettem, mert már régóta nem használok balzsamot csak pakolásokat és nem mindig van 5-10 percem, hogy rajta tudjam hatni, pláne úgy, hogy inkább 30 percig szoktam rajta hagyni. Azt hittem, hogy sitty-sutty ez most olyan lesz, hogy rárakom megszárítom, nem kell öblítgetni..-.- NEM. Rajta kell hagyni 2-3 percig ami nekem megint 20 perc, hogy jobban hasson. 
Fent említettem, hogy nekem hamarabb zsírosodott a hajam tőle, ez így van. Mostanában viszont rájöttem, hogy nem kell/szabad tovább a hajon hagyni egy 5 percnél azért lesz zsíros.

Összességében nem bántam meg, hogy megvettem. Elhasználom, de nem esküszöm meg, hogy ennél maradok életem végéig, sőt, tuti más milyet veszek majd legközelebb ha ez elfogy.:D

Ti milyen sampont/balzsamot használtok? Ezt próbáltátok már? Összevetve mi a véleményetek a Schauma samponokról? 


UI: Kíváncsi lennék arra, hogy van e olyan aki esetleg úgy használja a sampont, balzsamot, hogy külön termék/gyártó pl: Schauma sampon+ Wella balzsam..:D Szóval értitek..:P ((?))

Puszi: Nikó

8 megjegyzés:

  1. húúúú te emlékszel , hogy volt régen kólás sampon, balzsam ?:D Az is Schauma volt nem ?:D

    VálaszTörlés
  2. Uff:
    samponból legutóbb Infinity volt,de az túl erős.Előtte GlissKur volt,szerettem,de iszonyat drága.Most Kallos festett hajra való van.
    Balzsam: Infinity Hairmask. valíliás illata van, iiiiiimádom.balzsamként használom,nem pakolásként.Nem zsírosít.
    Kinemmosós: Régebben Alfaparf lila tubusos-jó,de zsírosít. Most Glisskur sprickolós.
    Ami még jó, a Midollo di bamboo regeneráló pakolása. A fodrászcikkes az istennek nem hozza a kinemmosós fajtáját, pedig az az igazzi.
    (ja,ezek a marstéri fodrászcikkesből vannak nagyrészt,mert nagykiszerelésben olcsón vannak jó dolgok)
    Ja,meg Lushos előpakolás. Méregdrága, de csodát tesz a hajammal.
    Ciklikusan,ha nagyon igénybevettnek érzem,akkor meg újratápláló kis ampullás cuccok. Abból kb bármi jó,most vmi olasz van,előtte yellow, nem kell a legdrágábbat nemvenni.:)

    VálaszTörlés
  3. a kedvencem. depressziós vagyok,hogy itt olaszban nincs.van egy zöld az a kedvencem...imádom..

    VálaszTörlés
  4. @Thündérke: Kolás sampon? :D de durva nem hallottam róla, akkor már nem is lehet kapni? egyébként én nem ismerem/ismertem..:P
    @mdolla1981: a zöld nem ilyen mentolos vagy gyógynövényes? nekem azzal az a bajom, hogy nem tetszik az illata és olyan lesz a hajam tőle..:$ az illatos vagy ilyen gyümölcsös édesebbek jobban bejönnek..:DDD

    VálaszTörlés
  5. Schaumám még nem volt. Nekem sincs nagyon időm várni perceket, hogy hasson ez meg az, úgyhogy most Niveám van, és az sampon és balzsam egyben. Zöld, akáckivonattal. Eszméletlen jó illata van, és maga a terméket is szeretem :))

    VálaszTörlés
  6. Én emlékszem a kólásra, Schauma volt, igen:D Imádtam kicsi koromban:D

    VálaszTörlés
  7. @n_norii: én még nem próbáltam ilyen 2 az 1ben sampon, balzsamot, de kíváncsi lennék rá..olyan mint ha utána balzsamot használtál volna? gondolom azért nem teljesen..neked valami vélemény?:$
    @Criollo: jahj annyira megszaglásznám ..:D tuti nem gyártják már? :D rossz generációba csöppentem..hehehh

    VálaszTörlés
  8. A 2in1 termékekhez annyit, hogy ha bármelyik fodrászt megkérded,nem kifejezettem ajánlja. elvileg van némi balzsam funkciója, gyakorlatilag közel nem annyi,mintha tényleg balzsamoznád.Ha hosszú,v kócolódó a hajad, akkor balzsamozd is.

    VálaszTörlés