2012. április 18., szerda

Baolishi szemhéjpúder paletta ~TESZT!

Kincses szigetben jártam még 1 hete kb és többek között erre a palettára is szert tettem. Remélem útmutatásként is szolgál, mivel észrevettem, hogy elég sokan olvastok Szegedről és ezt tök jó hallani/látni :) De abban is biztos vagyok, hogy máshol is meglehet venni, 100ft-os boltokban is...stb

Rég vettem szemhéjpúdert ezért is ugrottam be a Kincses Szigetbe. A múltkor már láttam ezeket a palettákat, de nem sikerült megnézni közelebbről őket. Azt hittem, hogy Miss Rosé a márkája, de nem...egy kimondhatatlan nevű Baolish, Baolishííí, Baolisháá..:D nem tudom. :O
Igazából 3 ilyen palettát akartam venni, rossz szokásom, hogy ha valami megtetszik és olcsó akkor abból megveszem az összes lehetséges alternatívát. Még jó, hogy nem így tettem!!!


Köszönöm szépen Mr./Mrs. Blogger, hogy nem tudod normálisan berakni a képeket :D

Először mikor megláttam nagyon megtetszett, hogy 2 zöld szín is van benne a sok barna mellett, 1 "highlight" szín és egy szürkésebb-kékesebb árnyalat is. Mikor "first"-re belenyúltam nagyon durván erős, pigmentál színek fogadtak, kicsit olyan krémes állaguk volt, furák, de abszolút kellemes textúrát véltem felfedezni.

A kedvencem a felső sor 2. kicsit mentás zöldje és az alsó sor 1. szürkés kéke és a mellette lévő zöldje :D


Az illata is kellemes, valakiknek szerintem az olcsó paletták és sminkcuccok illatára emlékeztethet, de én a kókusz illatát haluzom bele :D egyébként tuti 0% az esélye, hogy az lenne :)

Ujjal belenyúlva nagyon pigmentáltak, nagyon nagyon. Azt hittem hogy azonnal vissza fogok rohanni a boltba és az összes létező kombót megveszem, mert ennyi pénzért (?)...ezután viszont jött a kopp.. :(

Bocsi egy hajszál befigyel :D
Nagyon szépségesek így, fényeszek, matt színeket nem tartalmaz 1-ik paletta sem :( Kár !


  Az ecseteim abszolút nem vették fel a színeket, szinte semmi, csak egy halovány fényt adtak a szemhéjaimra, de nuku szín, durva...aztán, hogy még ne lett volna elég még nagyon porzott, hullott is. Oké, akkor most mivan? 
Volt benne egy 2 végű applikátor amit egyből kidobtam, de kikukáztam, még jó, hogy kis kukám van. :D
Gondoltam azzal talán fel lehet vinni, de azzal sem, hát ez mi már, de komolyan?

Gyakorlatilag használhatatlan. Ha egy kis színt valamilyen oknál fogva kitudok csikarni ebből a kis palettából akkor az még szemhéjalappal sem lesz tartós, megcsúszik a szemhéjon kb 1 óra után. Ez szerintem kritikán aluli :( Még arra gondoltam, hogy talán megpróbálom ujjal felvinni a szemhéjra is, kíváncsi leszek rá.

Érdekességképp csináltam swatch-okat, hogy lássátok milyen csalóka ez a paletta. Hiszen kézen, újjal felvíve milyen gyönyörűségesek...akkor itt nem értem a problémát..vajon mi lehet a baj? Az tuti, hogy nem velem vagy a használt eszközeimmel, itt terelődjön a hangsúly magára a termékre. 

Szerintem itt nagyon szépek, igaz a fehér így is semmilyen.
Annyira szépségesek, miért kell büntetni, hogy nem fog szemen? :(

Viszont van még egy kis apró bibi, az, hogy mintha morzsolódna maga a festék mikor felvitelre kerül a sor...
nem porzik hanem így leválik darabokba..sajnos nem tudom másképp definiálni..csináltam egy képet hátha látszik.

A széleknél láthatjátok, hogy mintha leválni a kezemről ,széleknél le lehetne  húzni egybe, de term. nem :D


Hát ennyi !!!
Azért nem mondom, hogy egy nagy semmi, de hát sokra nem megyek vele :'(
Egyébként maga a termék 350 HUF, talán egy kicsit boldogít, hogy nem adtam ki érte nagyobb összeget, így nem akkora csalódás, mert azért mégis egy olcsóságról beszélünk!

Hamarosan jönnek a további KSz.-es tesztek! :)


Ti találkoztatok már ezzel a palettával? Esetleg a márkával? Egyéb tapasztalat? Van nektek ilyen palettátok? :)

Puszi: Nikó

15 megjegyzés:

  1. nekem tökre beválik. alappal, jóféle ecsdettel gyönyörűen építhető! a titka, hogy ne egyszerre akard felkenni vastagon, és rázd le az ecsetet. akkor nem porzik.

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Hmmm, én sokféleképpen próbáltam, még szárazon és vizesen is..nem értem, hogy nekem mért nem vált be ://

      Törlés
  3. ennyi pénzért még csipetnyi fénynek is rendben van :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van Baolishim, nagyon jól pigmentált és olcsó, nagyon szépek.

    VálaszTörlés
  5. Én nem próbáltam még, pedig nagyon beizzítottál az elején, és húúú, nagyon tetszenek a színek, de nem tudom mi lehet a baj akkor :(
    Vagy talán még az nem lehetséges, hogy csak ez volt valamiért selejt? :(

    VálaszTörlés
  6. amit tesómnak vettem (kék változat) gyönyörű volt a szemén is,nagyon szépen fog! nem értem :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pont kérdezni is akartam Tőled, mert láttam Fb-on, hogy megvetted neki a kék változatot, egyszerűen nem értem :( Pedig próbáltam azzal az applikátorral is ami hozzá volt, egy másikkal is és ecsetekkel is, szintúgy természetes szőrből és szintetikus ecsettel is próbáltam felvinni..lehet a paletta a selejt :/

      Törlés
    2. nem tudom hogy nekünk volt-e szerencsénk, vagy pedig pont te kaptál egy rossz változatot :( húgom a palettához mellékelt applikátort használta,azzal jó volt :)

      Törlés
  7. Nekem is van pár Baolishi palettám, összesen 4, ajándékba kaptam őket, de nekem se veszi fel az ecsetem őket sajnos.. Viszont applikátorral nekem egész jól működnek, mármint ami a pigmentáltságot illeti. Némelyik szín eléggé porzik, és gyakran öszegyűlik egy csíkban a szemhéjamon még felvitel közben, applikátorral nem lehet őket rendesen eldolgozni.. Amúgy szerintem ezek között is van különbség, mert nekem 3 ilyen 10 színes palettám van, de ezeket nem is nagyon szoktam használni, főleg azért, mert nem tudom őket normálisan felvinni. Ezen kívül van azonban egy kisebb, 15 színű is, azt sokkal jobban szeretem, habár az is csak applikátorral használható..

    VálaszTörlés
  8. Nekem is csak és kizárólag applikátorral működik a dolog, de avval jól.

    VálaszTörlés
  9. Szia! Örülök, hogy rátaláltam a beírásodra... Nekem kb. egy éve van egy 9-es palettám, de ugyanazok a gondjaim vele, mint Neked. Most vettem a fáradtságot, hogy utána nézzek, hogy a túróba is kellene ezt felvinni, hogy ne csak kb. egy óra hosszát legyen szép? Nem gondolnám, hogy selejtet sikerült volna venned, de meglehet, hogy akkor én is így jártam?! A kommenteket olvasva azonban ismét felbuzdultam, úgyhogy ismét próbát teszek majd vele. :)

    VálaszTörlés
  10. Nekem van egy ilyen palettám (nem teljesen ugyanezek a színek, de hasonló), és az szuper! Pigmentált, tartós (alappal), nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  11. Drágicáim nem a 100 ft-os vackokat meg a no name et kell megvenniaztán megy a sírás...

    VálaszTörlés