2012. április 27., péntek

Essence Soufflé Touch Blush

Egy ideje már, hogy megvettem az Essence hab (!?) állagú pirosítóját. Régóta szerettem volna beszerezni, de mindig lemondtam róla különféle olvasott vélemények miatt. Azonban, mikor a Rossmann-ban voltam úgy gondoltam muszáj lesz kipróbálnom és megvettem a legszebb árnyalatot a 3 közül.

Nem akartam vakus képet csinálni, mert nagyon aranyosnak tűnik úgy, igaz az is egy kicsit, de nem annyira mit mutatná...:/

Én a 010-es fresh apricot árnyalatot tudhatom magaménak :D



 A többi 2, aminek egyébként nem tudom az árnyalatát, nevét használhatatlan volt, vizes volt és abszolút nem sorolható a pigmentált kategóriába. Ez is vizes, igaz, de nagyon szép színe van, és pigmentált. Szerintem a legtöbben ezt vették meg.
Mikor először használtam próbáltam ecsettel felvinni, de nem sikerült, mert nagyon elnyelte, aztán kézzel vittem fel és most is így alkalmazom, mert ez vált be. Sokáig csak kis mennyiséget vittem fel és csodálkoztam, hogy nem látszódott semmi, aztán egyre több "anyagot" vittem fel és nagyon szép végeredményt kaptam.
Nagyon gyorsan kell felvinni, mert megagyorsan szárad és ha totojázunk megszárad és kis kukac szerűségűen lejön :/ építeni ezáltal nem olyan egyszerű, de nincs lehetetlen :)

Jelenleg ez a kedvenc pirosítóm, tartós, bár nem "könyöklés álló", azaz suliban mikor hulla vagyok és támasztanom kell a nagy fejemet észre veszem néha, hogy foltosra kopik le ami nem túl szerencsés...
Ettől eltekintve én nagyon szeretem, megéri azt a pici árát is. Ha lenne belőle több árnyalat tuti beszereznék még párat, de ameddig csak ilyen kretén színeket adnak ki addig ne várják el, hogy még egyet bezsebelek.

Természetes fénynél, nagyon szép, barackos...*.*
Itt látszik, hogy gyönyörű arany fénnyel ellátott kis terméket kapunk a maga, 799-es áráért :)

Összesítés:

Állag: 5/3,5
(Abszolút nem hab állagú, inkább vizes és folyós. Ha kicsit is félre teszem le és nem egyenesen szétfolyik, kifolyik, így nem szívesen viszem magammal mert félek, hogy a tetején köt ki az egész cucc, de jó hír viszont, hogy az onnan vissza is tud csúszni :D)

Illat: 5/3
(Nem emlékszem az illatára és megint ugyanott vagyok, hogy lusta vagyok felkelni, de úgy rémlik, hogy semleges vagy enyhén "illatozó", de nem zavaró, ha az lenne akkor megírnám, nyugi :D)

Tartósság: 5/4,5
(A könyökléses és a hozzáérős dolog miatt vontam le azt a fél pontot egyébként ha már teljesen megszáradt nem könnyű lerobbantani, de csak óvatosan)

Ár: 5/5
(Szerintem megéri az árát, hiszen sok terméket kapunk (8ml) szerintem sokáig elég lesz, azt hiszem 799 vagy 899 forintba kerül)


Felvitel: 5/2,5(sajnos ecsettel szerintem pazarlás, kézzel jobban tudod "irányítani", de még így sem megfelelő a technika, hogy a legszebb végeredménnyel gazdagodjunk:()




Ti használtatok már hab állagú vagy krémes pirosítót? Melyiket szeretitek jobban a sima présel por állagút vagy az ehhez hasonlókat? Esetleg valakinek birtokában van ez a pirosító? :)




Nagyon szép 7végét kívánok mindenkinek!
Sok puszi: Nikó

6 megjegyzés:

  1. Megvettem én is, de nem tudom használni, olyan gyorsan megszárad, hogy nem tudom eldolgozni. :( Pedig gyönyörű színe van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. uhhh hát erre nem tudok mit mondani...nekem úgy jobban bevált, hogy többet veszek fel az ujjamra és mintha az alapozót oszlatnám el azon a részen, nagyon gyorsan szétkenem...tuti sikerülni fog, próbálkozz vele :D

      Törlés
  2. Annyira vártam ezt a pirosítót.. de a boltban egyáltalán nem tetszett már. Ez a szín nekem nagyon nem áll jól, a rózsaszínek meg nem látszanak a bőrömön. Kár értük :(

    VálaszTörlés
  3. Én is ezt vettem volna meg, de nem olvastam róla jókat :( így a polcon maradt:(

    VálaszTörlés
  4. Én nem mernék hab állagú pirosítóval próbálkozni, tuti elbénáznám -.-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam vele, alapból nem vagyok egy nagy pirosítós, de úgy érzem ezzel sokkal könnyebben bánok, mint a préselt, por állagúval :D

      Törlés