2012. április 11., szerda

Göndörség, dússág akár 24 órán át :)

Extra durván reklámfogásként hangzik ez a cím, de tetszik..:D Sokan mondták már, hogy el kellene mennem valami tukmálós céghez, mert jó a beszélőkém és nagyon jól tudok érvelni. No de mind1 is ez egy bjútyi (XD) blog, hűen ragaszkodunk a szépség témához.

Tudni illik, hogy rengeteg, rengeteg gondom, bajom van a hajammal. Kezelhetetlen, önálló életet él és az istenért sem csinálja azt amit szeretnék. Rengeteg terméket kipróbáltam és sokáig semmit sem használtam rá, hátha.
Semmi sem segített, gondoltam leskalpolom magam, 1el kevesebb gond. :D

A piac összes (értsd: ÖSSZES) dúsító, göndörséget megtartó termékét kipróbáltam már a hajwaxtól kezdve a hajhabon át, hajlakk meg minden tököm...azon csodálkozom, hogy még lósz.rt nem kentem a hajamra, esküszöm megcsinálnám ha eredménye lenne ...xd

Alapból göndör, kezelhetetlen, kócos hajam van, ez van, nincs szépítés meg mázolás. Ha nem csinálok vele semmit úgy nézek ki mint Hagrid a Harry Potter-ből. (Meg kell jegyeznem, Ő a kedvencem:D)
Ha kivasalom az a baj, ha megszárítom az a baj, ha szabad levegőn szárad az..emberek!! nincs jó megoldás:(

Azt a 10 percet szeretem az életemben mikor megmosom, kivasalom van egy alapdússág és még nem állt be a szopott gombóc fej hatás, no meg azt a 1,5 percet mikor kilépek az utcán és egy enyhe szellő megfújja a hajam, aztán jön a hurrikán és szétfújja. Na jó, enyhe túlzást vélek ebben a pár sorban felfedezni, bocsika, még maga az "álló" szél, pára meg minden képes tönkretenni a hajam, még ha 1 helyben is állok. Beletörődtem.

Vehettem én a Schwarckopf( tuti nem így írják-.-)  meg Nivea meg minden egyéb nagyobb névvel rendelkező lakkokat, formázókat...az árukat mint egy hülye dobálhattam volna bele a kukába annyira nem értek semmit.

Aztán...zseni Anikó kitalálta, hogy olcsón fog tesztelni hajlakkot, megskubizza mi lesz, leég-e a haja, összeragad-e, rasztásodik vagy mi lesz vele. Ekkor már kb egy fél éve nem lakkoztam a hajam és jól alkalmaztam a "beletörődöm" dolgot :D

5-ös jelzésű, extra erős



Bevallom titkon bazi nagy reményeket fűztem hozzá, direkt egy ilyen nagyon nagy erősségűt vettem (nem ilyen richter skálán mérhetőt vagy micsoda..xd) 

Ez a márka Rossmann saját márkája és még semmit sem próbáltam ki tőlük. Egyszer barátnőm vett hajhabot és azt tudom, hogy kidobattam vele, mert olyan szénakazal lett tőle a haja, hogy Hagrid elmehetett a picsába:DDD

Azt hiszem ez már egy nagyobb kiszerelés, valamit újjítottak már rajta nagyon olcsó 500ft körül van....

Hajvasalás, göndörítés, tupirozás után fújok egy kicsit a hajamra, és olyan jól megtartja, hogy az hihetetlen..ha valaki egy nagyon durván jó hajlakkot akar az rohanjon és vegye meg..utána meg írja meg nekem, hogy neki hogy vált be...Végre egy olyan termék aminek hatása is van az olcsóságát tekintve (is)

Itt már "hangover" a hajam...:D


Az illata nekem picit erős, zavaró..nem gáz annyira, tipikus hajlakk.

Ami a legjobb benne, hogy nem lesz ragacsos utána a haj, talán egy picit, de az megszokott, olyan nincs is ami után ne lenne valami kellemetlennek tűnő mellékhatás hiszen van egy "réteg" a hajon.

Tartóssága...
szeles, viharos, esős időt átél...alvással egybekötve, hempergés, minden ami kell..kb 24 órán át dús, göndör és ápolt frizkóm volt...boccs, még mindig az van :)))

Egyetlen negatívumként talán az hozható fel, hogy picit zsírosítja a hajam bár nekem alapból zsírosodásra hajlamos hajam van..viszont nem lesz gubancos utána a haj..:)))

Azt még muszáj megemlítenem, hogy tudjátok, van az a tipikus hajlakk érzet a hajon, hogy nem tud szabadon "mozogni" meg, hogy összeáll, vagy remélem azért értitek, na az nincs. Nagyon tartja a hajat, minden okés, mint leírtam, de mégsem áll és ragad össze, nekem nagyon tetszik ez a tulajdonsága, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy kb 500 ft.

Összegzés:

Illat: 5/3

Tartósság: 5/5

Érzet: 5/4,5

Ár: 5/5 (Kb. 450-500 ft)



UI: Megjegyezném, így utolsó közlendőként, hogy eddig nagyon hajlakk ellenes voltam, mert hogy káros, de ha egyszer az ember rákényszerül :( Nem használom napi rendszerességgel, pont azért is, mert tartós, sőt, én másnaposan sokkal jobban szeretem a hullámaimat, mint mikor kész van.

Ti használtok hajlakkot vagy inkább hanyagoljátok? Esetleg bármilyen hajformázót?
Van olyan ami nektek maximálisan bevált és amellett teszitek le mostmár örökké a voksotokat? 

Pusszancs: Nikó

13 megjegyzés:

  1. Azta, én pont most mondtam le, hogy valaha is kipróbálok bármilyen Isana terméket :D De basszus brutálisan jó lehet, el sem hiszem, hogy ezzel csináltad :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eleve a hajlakkokról mondtam már le :D De mondjuk a lila színű Isanák tényleg nagyon rosszak, most érdeklődtem utána...

      Törlés
  2. Hát én a szilikonmentesség miatt leálltam a mindenféle hajformázókkal, szóval maradt a "szénakazal". :) Mondjuk előtte sem nagyon lakkoztam, csak nagyon ritkán. A loknijaimat göndörítő habbal tartottam kordában. Ellentétben a legtöbb emberrel, én azt szerettem egy habban, ha kicsit megkeményítette a tincseimet, mert úgy állt szépen. De ez már a múlté, ott díszeleg a hajhabom a fürdőben, mert már nem használom.

    VálaszTörlés
  3. ez a sok csúnya beszéd...ejj Nikó :( főleg egy beauty blogon :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De csak elolvastad nem? Ha nem tetszik nem kell itt rontanod a levegőt.
      Pláne nem névtelenül, könyörgöm, nőjünk már fel -.-

      Törlés
  4. Én momentán bírtam ezt a megfogalmazást, röhögtem egy-két helyen :D
    Egyébként az Isanás tusfürdők nekem nagyon beváltak, barátnőmnek pedig a dezodorok! Pedig én sem fűztem ehhez a márkához túl sok reményt... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jújjj a tusikat már én is kiakarom próbálni egy ideje, majd meglesem Őket valamelyik nap :DDD

      Törlés
  5. Basszus Nikó!

    Egy két helyen visítva röhögtem :D :D :D Hihetetlen vagy és különben meg néha kell a szabadszájúság. Oké hogy beauty is meg blog is, de na, emberek vagyunk b@ssza meg.... Más is csúnyán beszél.... És legalább ezzel kitűnünk a többi ország közül.. Mi tudunk a legcifrábban káromkodni, kb 15 percig megállás és szóismétlés nélkül Ésss???????? Ez van!
    Ja és nem mellékesen megjegyzem, hogy a "b@assza" szót még a helyesírás ellenőrző sem cirkálja alá :D :D :D :D
    Nekem nagyon tetszett ez a poszt és a hajad is csúcsszuper lett :)))
    Pussz

    VálaszTörlés
  6. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy rossman hajlakkra fogom azt mondani, hogy na végre ami megmarad a hajamon, de lényeg a lényeg ez basszus tényleg jó és tartós.
    Köszönöm az ötletet :)

    Szia!

    Timi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nagyon örülök, hogy bevált és, hogy megosztottad ezt velem, ilyenkor érzem, hogy nem hiába csinálom a blogot :) <3

      Törlés