2012. április 2., hétfő

Skinfood Aloe Sun BB krém #1

Tekintve, hogy kishíjján a halálomon vagyok, megöl az unalom, taknyom-nyálam egybe van, a törött, sínbe tett, fájó bal kezemről/ujjamról nem is beszélve, nekilátok ennek a posztnak 1 azaz egy kézzel, hosszú lesz már érzem:D Igaz videót ígértem, de nem lett belőle semmi, sajnálom, nem vette fel a hangot és hát úgy értelme nem sok lett volna. 

A mai teszt alanyom a már agyon "hipe"-olt, talán már lejárt lemeznek is tűnő (nem, bocsi, nem az) BB krém.
Percre pontosan, dátumra pontosan tudom, hogy mikor kezdtem el használni, mikor kaptam kézhez.



Mikor először kézbe vettem nagyon könnyűnek találtam, összehasonlítottam egy 35ml-es alapozómmal, ami ugyanilyen műanyag csomagolással rendelkezik és még azt is nehezebbnek ítéltem, nem tudom ez mért van, lényegtelen, pedig ez több, 50 g. 
A csomagolása nekem nagyon nagyon tetszik, szerintem ennek van a legszebb és leg"natúrabb" érzetet adó külseje, elegáns, egyszóval telitalálat. Sokan írták akik véleményezték, hogy kellemetlen a krém illata és felvitel után is érződik. Nos hát szerintem a világ nem hordott még olyan embert a hátán akinek ez ne tetsszen, nem tudom elhinni, hisz olyan brutálisan jó, kellemes, friss illata van, hogy ha kihoznának egy hasonló illatjeggyel fűszerezett parfümöt tuti  kedvencem lenne. 

Az állaga is tetszik, sűrű, a Maybelline AM-hoz hasonlítva szinte már kicsit hab állagú is, de mondom, csak hozzá hasonlítva, amúgy meg köze sincs hozzá :D



Fedése megfelelő, elegendő, nem mondom egy erős fedésűnek, de szerintem egy fokkal a közepes fölött van.
Ez csak azért vicces egyébként mert ugye mennyiségtől is függ, ki mennyivel "borítja" be az arcát, szóval...
egyébként én többet szoktam felvenni, nagyon jól építhető is. Remek.


Én azért kívánkoztam utána, mert tavasszal mikor beköszönt a jobb idő, röpködnek a 20 fokok eléggé izzadóssá válik az arcom, szinte ömlik rólam a víz, még ha semmit sem csinálok akkor is :(


Ilyenkor jön még az is, hogy a normál bőröm kezd egyre zsírosabbá válni és ezáltal egy kicsit érzékennyé is :$

Ez a krém jót tesz neki, mert amióta használom látványosan kevesebbet izzad az orrom, fényesedik ki a homlokom. Engem csakis ez a dolog motivált a megvételében, hogy ha ezen enyhíteni tud akkor szuper lesz :)
Szóval...szuper :) 


Tartósságát tekintve nem mondom egy 24h-s terméknek, de ilyen nincs is. 7-8 óra viselés után már látványosan beszívódik, enged a fedéséből, átfényesedni nem fényesedik át, inkább normalizálódik.
Felvitele után még egy kicsit fénylik, de mire végzek a komplett sminkkel, már le mattul :)
Viszont! nekem az egyetlen problémám csak annyi, hogy beleül a pórusokba és kihangsúlyozza azokat látványosan ami engem roppantul zavar néha :S

Mindent összegezve :)

Csomagolás: 5/5
(engem nem zavar egyébként, hogy nem pumpás, nekem oly mindegy:D)

Illat: 5/5*
(esküszöm ennél jobb illatú szépségápolási termékkel még nem találkoztam, az aloe vera lehet a fő "okozója" :P)


Fedés: 5/4

Ár: 5/5
(Kb annyi mint egy alapozó 4000ft körül van a bbkrem.hu-n )

Tartóssága: 5/3,5

Ti használtatok már BB krémet? Szeretnétek a Garnier BB-vel összehasonlító tesztet? :)

Sok-sok puszit küldök Nektek
Nikó

1 megjegyzés: