2012. augusztus 28., kedd

Miss Rosé pirosító duó :)


 Mostanában eléggé ráálltam a pirosítókra, bevallom eddig nem sűrűn használtam, mert abban az illúzióban éltem, hogy nagyítja a fejem és eléggé kipirul nekem az arcbőröm amúgy is. Mikor alapozót használok az arcom 'alapárnyékait' is lefedem ezért is kell bronzosítanom, pirosítanom, highlightereznem. Ezt elhagytam nagyon nagyon sokáig, és ezért tűnt mindig optikailag nagyobbnak a fejem, mert a természetesség tűnt el róla. Megtanultam helyesen, az arcformámnak megfelelően felvinni a pirosítót hál' istennek.

Elkezdtem hát gyűjteni a pirosítókat, abból is először az olcsóbbakat, hogy rájöjjek milyen színek állnak jól. Azt mondják, hogy futás, mozgás után amilyenre kipirul az arcunk az a pirosító szín áll nekünk jól. Szerintem ez hülyeség, legalábbis az én esetemben, szerintem mindenkinek rózsaszínre pirul ki az arcra, na mind1 és az nekem nem annyira áll jól.

 Mégis egy kicsit pinkes színt kerestem és a kincsesbe meg is találtam egy duót, szóval nagyon kapóra jött 2 szín és nagyjából 400Ft-ba került. Miss Rosé-ról már tudjuk, hogy olcsón elég jó termékeket kapunk tőlük, ezért abszolút nem hezitálva de pattant a kosaramba.

Bocsi a maszatokért, meg a karcokért, de nem tudtam leszedni az árcímkét róla és hát kénytelen voltam durvább eszközökhöz folyamodni :)))


Sejtettem ám, hogy a rózsaszín az szinte nem is fog látszódni az arcomon, de megérte még ha csak a corall színt használom belőle. Az essence pirosító ecsete nem veszi fel őket, csak a szettes pirosító ecsetemmel állnak jó viszonyban.

Porlanak, nem kicsit, de ez nem zavar egy pirosítónál valamiért, jobban viselem, mintha egy szemhéjpúder csinálná ugyanezt...hmmm. Az múltkor bemutatott sorozatban szereplő Miss Rosé pirosítók sokkal pigmentáltabbak voltak, ezek is azok, bár nem olyan erősek, arcon nem tudunk semennyi mennyiséggel sem bohóc hatást elérni. 

Volt benne még egy ultra gagyi ecset is ami egyből repült a kukába, mert nagyon fel*** az agyam ...


Csomagolása elég gagyi, bár nagyon jól zár szinte egy hadművelet reggelente kinyitni :)

Az ujjamon abszolút nem mutatnak, elég erős színe van pl a corallosabb, narancsos színnek, itt nagyon rásütött a nap, de szép fényesek a rózsaszínt, átértékelve a helyzetet még highlighternek is befoghatnám.

Mindent egybevetve szeretem ezt a duót, de nem a kedvencem azáltal, hogy arcon nem kapok erős színt csak szinte fényt. 



Használtatok már Miss Rosé pirosítót? Esetleg ebből a márkából elnyerte valami a tetszéseteket?




2 megjegyzés: