2012. augusztus 13., hétfő

Számomra fontos smink termékek utazáshoz !

Rengetegen vagytok akik annak a híve, hogy minél kevesebb dologgal induljanak el nyaralni, utazni..stb.
Én ennek a szöges ellentéte vagyok. Mindig úgy érzem, hogy valamit otthon hagyok, legszívesebben az egész házat magammal vinném, ha lehetne. Így próbálok minél több mindent magammal vinni, hogyha még nem is használom a felét akkor is bennem legyen az, hogy ha bármi hülyeség pattanna ki az agyamból akkor ahhoz mindenem kéznél van. 

Kezdjük a sminkeknél. Mondja az aki azt vallja, hogy nyaraláson nem azzal kell foglalkozni, hogy full sminkben és bőrhiba mentesen legyünk a tengerparton. Szerintem meg igenis fontos, vagyis nem a parton, strandon, de a vacsin vagy az ebéden főleg ha olyan helyre megyünk és mi olyanra. Tavaly nem mehettünk be a szálloda éttermébe fürdőruciba egy üveg üdítőért sem és vizes hajjal sem. Lehet hogy mindenhol ez van, nem tudom, de azért szerintem adjunk a megjelenésre. 

Azt hittem belefér a legnagyobb neszeszerembe, de tévedtem, valami nagy kofferbe kellene őket pakolnom.


Azért még gondolkozom, hogy mindent viszek-e ;)

Viszek 2 alapozót, amik a kedvenceim így nyáron. Hab állagúak az Essence már kifogyóban van szerintem el is használom 1 hét alatt, de ha esetleg hamarabb, meg hogy legyen választási lehetőség az új Catrice hab állagút is bekerült a csomiba. 

1 BB krém, mint fényvédő. Gondolkoztam a Garnieren, de ebben több van, spf 20, abban meg csak 15 azt hiszem.

1 púdert viszek, a kedvencemet jelenleg, nagyon jó mattít, kompakt, por állagú szóba sem jöhetett.

1 pirosító duó és egy bronzosítót is magammal viszek, hogy formázzam az arcom, és valami életet leheljek rá, ha lealapozom az egészet.

Korrektort is viszek főleg a bőrhibákra, pattanásokra és a szem alatti karikákra. Ebbe 2-őt kalkuláltam bele, 1 Essence-t és egy Garniert (lemaradt a képről).

Nagyon meleg van, páratartalom mindenhol az egekben, leizzadnám a szemsminket amúgy is, de egy kis segítség, Essence szemhéjpúderalap. A képről szintén lemaradt, de egy Catrice Prime&Fine alap szerintem még utazik velem :)

2 palettával jól érzem magam, örök kedvenc Sleek Bad Girl és egy natúrabb, de selyemfényű Baolishi amit csak azért viszek mert kicsi és nagyon jól záródik.

2 spirál minimum. Egy I love Stage és egy Colossal Volume. Ezzel a kettővel műszempilla hatású pillákat tudok elérni. Vicceltek? Hát jó, hogy viszem őket ;)

Szemcerka buziként viszek pár darabot. Min 2, elég is lesz, vagy 3. Szemöldök ceruzát is viszek, nah enélkül tényleg ki sem lépek az utcára, meg sehova sem.

A legnehezebb részhez értünk, mégpedig a szájra való termékekhez. Köztudott, hogy szájfény és rúzs mániás vagyok, és nagy bajba vagyok, hogy mit vigyek, mit fogok biztos használni is mit nem.
Összeválogattam 'pár' rúzst, szájfényt, ezzel már elleszek. :)

Amit majdnem kihagytam a jóból. Az ecsetek. Nem viszek sokat, púder, pirosító meg 1-2 lapos, satírozó, ferde. Bőven elég. Alapozót kézzel viszem fel, bb-t is.




Ti inkább kevesebbel éritek be csomagolásnál? Nincs olyan érzésetek mindig, hogy otthon hagytatok valamit? Van aki úgy pakol mint én? ;)




6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Remélem nem veszed a lelkedre - de ez szerintem nagyon sok kramanc és felesleges elcipelned-rengeteg helyet foglal- 6 év folyamatos utazgatással a hátam mögött mondom ezt.
    Javaslatom: 1 bb krém, 1 púder, egy (pezsgő színű) csillogó és egy natur matt szemhéjpúdert(+1 db ecset), 1 (zselés) tus+1 spirál (esetleg egy fekete szemceruza) - én ezeket szoktam magammal vinni teljesen mindegy hova és hány napra- ebből a néhány kellékből is lehet teljesen egyszerű és bulis illetve alkalmi sminket csinálni.Meg esetleg egy ajakápoló.
    Ha belegondolsz ebből a sokmindenből ki tudsz választani egy legkedvencebbet ami sose hagy cserben- hát csak azt vidd ! :)
    RéQ

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem borzasztóan túl sok, csak egy kicsit túl sok :-) Két paletta az túlzás szerintem, de igazából neked kell tudni, illetve ha elfér, akkor vigyed :-D

    VálaszTörlés
  3. uhh:D nem semmi:D én épp csak a minimál cuccokat viszem :D

    VálaszTörlés
  4. Hát szerintem ez túl sok.. :) Én tuti nem vinnék ennyi szájfényt, rúzst.. Magamból kiindulva max egy színt használnák belőle! :) :D 2 spirál is felesleges.

    VálaszTörlés
  5. szia!

    sleek termékeket hol lehet kapni? vagy csak internetről lehet rendelni?

    VálaszTörlés