2012. augusztus 15., szerda

Szemöldökborotva. Igen v. nem?

Kínszenvedés, nem is, egy horror a szemöldökszedés számomra. Eddig mindig kozmetikussal szedettem és nagyon szép és rendezett volt, de ahogy nem volt időm elmenni káosszá változott a helyzet. Alapból nekem nagyon vastag és sötét szemöldököm van, szinte már ölni lehetne vele. Ezért kb 12-3 éves koromtól kezdve szedetem / szedem. A formát mindenképp kozmetikusra bíztam, azóta szinte nem is változott semmit, nem szeretem a túl vékonyat, de a vastagot sem. 

Most nagyon tetszik a formája és az egész úgy umblock. A szemöldök keretet ad az arcnak és ez nagyon igaz, ha nincs rendben akkor az önbizalmam sem szárnyal úgy, sőt, ha nem rajzolom meg egy kicsit, még meztelennek is érzem magam :)


Mint írtam nem sok időm van most eljárogatni kozmetikushoz, hogy kiszedje, meg nem is túl költséghatékony.
Volt már gyantázva a szemöldököm, de nem véltem felfedezni lényegbeli különbséget a csipesszel szemben.

Nyaralásra kerestem egy kézenfekvő alternatívát, mivel nincs kedvem órákat a tükör előtt tölteni egy nyamvadt csipesszel, hogy a legapróbb pihéket is kiszedjem és igényesen nézzek ki. Sok helyen láttam már szemöldökborotvát és tök bizarrul hangzott. Leborotválni? Jézusom, ki vetemedne ilyenre? Hát én, kéremszépen. Mindenki azt hiszi, hogy a borotvától megerősödik a szőr, amiben van valami igazságalap, ebbe nem mennék bele, mind1. Ha meg is erősödik akkor az számomra jó, mert akkor könnyebben tudom kiszedni a szálakat, nem szakad bele..stbstb. Jah igen, ha már a beszakadásról van szó. Kiráz a hideg ha csak rá gondolok. Miért kell nekünk ennyit szenvedni a szépségért? aaaaaaahj :(



Nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem egy igényes nőnek ki van szedve a szemöldöke, kivéve ha szép, formás, nem túl vastag szemöldökkel született akkor ugye evidens, hogy hagyja, de valljuk be kevés ilyen nő mászkál az utcán.

Visszatérő rémálmom az összenőtt szemöldök és ezt már nem csak nőkön konstatálom :D

Lényeg a lényeg én eléggé rákaptam a szemöldökborotvára, kb 2 perc és kész vagyok, sima lesz, nem lesz 1 kis szőrszál sem. Elsőre picit fura, mintha nem 'vinné a szőrt', de bele kell jönni és tök jó, én már élvezem..hahah. :)

Nem is drága, ne hogy azt higgyétek. 3 db kb 300 Ft. Én 1-et kb 3x-4x használok, utána mintha 'eltompulva' vagy én nem is tudom. Én úgy szoktam, hogy használat előtt bekenem a szemöldököm vazelinnel, hogy felpuhuljon a szőrszál körül a bőr és tádááááám kész is.



Ti használtok szemöldökborotvát? Milyen szemöldökszedési formát alkalmaztok? Gyanta?Csipesz? Remélem azért ápoljátok, szeditek a szemöldökötöket :)






13 megjegyzés:

  1. úristen mindenhol kerstem..hol találtál?:o

    VálaszTörlés
  2. Jó múltkor pont ugyanez az érzés fogott el. Utálom!
    Sok pici, vékony, kicsúszik a csipeszből, rémálom!
    Aztán eszembe jutott, hogy anyukám még karácsonyra kapott valami hasonlót (de, nem használja):
    http://www.topshop.hu/szepseg_es_egeszseg/beauty_wand_szortelenito.html
    Rászoktam na! :D Gyors és elektromos, az elején nekem is furcsa volt, rá kellett jönni a technikájára. Én nagyon meg szerettem és még szemöldök hossz-t is vág, kis ügyes! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dejóóóó lehet elektromos változatban, tuti hatékonyabb. :) Hát igen, ha rászokik az ember akkor bye-bye csipesz ;)

      Törlés
  3. baromi szép vagy az első képen hallode:) én még sose használtam ilyet de nagyon praktikus lenne a kósza szálak ellen. viszont a közelemben nincs KIK:( Rossmannban vagy DM-ben nem láttál véletlen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenem, de aranyos vagy, köszi :)
      Évek óta kerestem, de sehol nem találtam csak a KiK-ben :( Szóval nem tudom máshol lehet-e :$

      Törlés
  4. Jáájjj én félnék leborotválni :D:D:D szerencsés vagyok mert nincs sok gondom a szemöldökömmel, pár szálat kell csak kiszednem minden alkalommal! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehehh...én is attól féltem, hogy megszalad egy kicsit és volt szemöldök-nincs szemöldök :)))

      Törlés
  5. Nekem is van ilyenem, azóta azt se tudom hol a szemöldökcsipeszem:)
    Most is akartam venni, de már nem láttam a Kikben.

    http://bizsumania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Úristen de szép vagy :O :)! Már én is kerestem sok helyen de még én sem találtam sajnos a környéken nincs KIK úgyh. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündér vagy, köszi :) <3
      Elég sok helyen nincs KiK úgy látom, keresni kéne valami alternatívát rá. Holnap megnézem a Rossmann-ba, Dm-be hátha van vagy ilyenek :)

      Törlés
  7. Müllerben tuti van, mert én is ott szoktam venni! :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép arcod van.

    VálaszTörlés