2012. augusztus 6., hétfő

Vegyes Zsákmány ~ Július

Július egy igazi pénzköltő hónap volt. Nehéz visszaemlékezni mikor költöttem ennyit 1 hónapban. (talán 2 éve:D)
Mentségemre szolgáljon, hogy rengeteg mindenre bizony már szükségem volt, persze van olyan is amit csak ún. pénzkidobás kategória, mert vagy van már belőle vagy 2 vagy nem vált be, most már nem tetszik...stb.
Egyébként ez egy videó bejegyzésnek indult, de túl hosszú lett volna feltölteni is, szerkesztgetni, így maradt ez az opció. 

Az első rész amire szedtem az az Avonos dolgok. Régen rendeltem tőlük, de ha rendelek akkor több mindent, hogy kihúzzam vele egy darabig. Vannak jól bevált termékek és azokat is akciósan szeretem beszerezni.
Ilyen pl. a hajvégápoló amit szerettem, egy darabig hanyagoltam, mert vettem egy Gliss Kur-t plusz még egyet kaptam tesztelésre ami szintén Gliss Kur, de azt szerintem vagy kidobtam véletlen vagy elhagytam vagy ellopták, de esküszöm sehol sem találom, ezért is vettem meg akkorra ha majd elfogyott a fehér tápláló olajosom. Egy sampon is volt a rendelésem között, ami hajfénysampon, bár nem tapasztaltam nagy változást, vagy, hogy fényesebb lenne. Az illata nagyon finom, ugyanolyan mint a hajvégápolóé. 
Nagy körkefére meg már nagyon régóta áhítozom, de sosem adtam rá a fejemet, hogy vegyek is, mert ált. mindig hagyom a levegőn megszárítani a hajam. Ezt azért vettem, ha esetleg egyenesre akarom szárítani néhanapján vagy egy kis dússágot akarok csinálni a hajamba.
Szintén egy rég kiszúrt darab ez a Summer White kölni. Az egyik barátnőmnek ilyenje van és nem hittem el mikor megkérdeztem, hogy milyen parfümöt visel. Tisztára mint egy nagyon márkás illat, az illatkompozíciók...áááá nagyon finom. BÁR mikor magamra fújom egyből nagyon wc illata van, de egy 5-10 perc után már nagyon tetszik.
Még nem volt rúzs szájfényem sem, a csomagolásuk nagyon megtetszett ezeknek a rúzsoknak. 2 közkedvelt árnyalatot vettem meg a Glazewear rúzsokból amik szájfény finist eredményeznek. A színek szájon is intenzívek, szépek, erről is lesz teszt. :)
Az egyik magyar-mexikói youtube-osnál, Darlánál azt hiszem láttam, hogy vett egy Color Trend alapozót, mely nagyon szépen mattította a T zónáját és gondoltam én is beszerzem. Nem nyerte el a tetszésemet, szintén teszt hamarosan. :$



Aztán még a 100 forintosba is jártam ahol vettem 2 dolgot, semmi extra. Egy Dove szappant uborka kivonattal, ami isteni és annak ellenére, hogy szappan, nagyon jól hidratál és ebbe a körbe még egy hajpakolást is vettem kipróbálásra amire abszolút nem volt szükségem valljuk be, mert van vagy 5 amit most használok, de az ára annyira megtetszett és szeretem a Dove termékeket.



Még a Rossmann Haul videó után elmentem a Rossmann-ba ismét és vettem 2 dolgot hirtelen. Egy Catrice hosszantartó szemhéjkrémet amit imádok, szóval aki teheti vegye meg most, erről is lesz teszt, tudom, lelövöm a poént, de nagyon jó termék. Még egy hajfesték is került a piros kosaramba, mégpedig egy sötétbarna szín. Írtam Fb-on, hogy visszatérek a gyökerekhez és visszafestem a hajam. Kicsit azért sajnálom, mert ha úgy vesszük kidobtam majdnem 10 ezret egy kattanásért, hogy szőkülni akarok :(
De nem baj, most már bizton állíthatom, hogy örökre fekete akarok maradni. Ez a Palette hajfesték tuti feketére fogja be a hajam, mert a múltkori világos / szőkésbarna nevezetű festék fogta be sötétbarnásra.
Most nem akarok bele mellékszínt, mint pl pár mosás után a vöröses lilás ami eddig volt.
Erről a festékről már volt egyébként egy poszt is amit azóta rekordmennyiségűen néztek meg, ezzel könnyedén betudom magamnak is festeni..


030-010-050-es árnyalatok most akciósak a Rossmann üzletekben :)


Kincses szigetet ki nem hagyhattam, ha már pénz ütötte a markomat. Itt csak 2 dolgot vettem.
Mégpedig egy nagyon szuper pirosító duót és egy körömlakkot amivel az eheti NC-ot csináltam.
Már használtam a pirosítókat is és egész jó, ennyi pénzért meg főleg.




Eltérve a sminkek és a szépségápolástól. Kaptam 2 dolgot a Primarkból. Egy nagyon szép lila gyöngyös karkötő szettet és egy fülbevaló szettet. Eddig csak a hosszú, lógós fülbiket voltam hajlandó hordani, amik nyújtották az arcomat, de most elvagyok ezekkel a bedugósakkal, de ahogy ismerem magam, nem lesznek hosszú életűek, mert tuti elhagyom őket :(

na mit mondtam? már 2 hiányzik belőle :)))


Centrumba csak pénzt levenni mentem, de megakadt a szemem a -40%-os állványon és kiszúrtam egy szép csipkés felsőrészű felsőt ami annyira szép. Először és még most is kicsit szokatlan a nagy pöttyök, de kárpótol   a csipke fekete rész. Milyen jól fog állni a fekete hajamhoz ;)



Itt és még az Eldorádóban is vettem egy szemcsit. Először itt megvettem a barnát ami tetszik magamon, de régi vágyam volt egy ezüst keretes is, de esküszöm sehol sem találtam. Először az volt, hogy olcsót keresek, mert egyszerűen a szemüvegjeim mindig karcosak lesznek vagy összetörnek és nem akartam drágát venni, de a végén már ott voltam, hogy tök mindegy mennyibe kerül csak legyen egy ezüstös-pilóta fazonú szemcsim.
Végülis lett, így 1 nap 2 szemüveget is sikerült bezsebelnem.



És a végére hagytam a legszebbet és a legjobbat és a (legorgazmustelőidézőbb:D) darabot.
Kimentünk a plázába mozizni és még volt 40 percünk a filmig így amíg B. elment a mosdóba így bekúsztam az Office Shoes-ba. Valójában a kirakat hívogatott, mint Rebecca-t. :)
Áldom azt a percet mikor betértem. Életem egyik legjobb vásárát csináltam.
Nem tudom emlékeztek-e még arra a piros platform cipőre amit még a jó múltkor vettem egy kínaiban, de sajnos levált a platform része, visszavittem, levásároltam...(?) Nem akartam, hogy megjavítsák, elegem lett, ezért vettem helyette inkább táskát meg egy felsőt, szóval a hőn áhított piros magassarkúm hol volt hol nem volt :'(. Megfogadtam, hogy nem veszek többet cipőt kínaiban, vagy legalábbis ott nem, mert milyen már, hogy 1x volt rajtam itthon és ez történik? Az Isten is úgy akarta, hogy legyen piros platform cipőm, de az márkásabb, jobb legyen ;) Megtaláltam eme remek helyen, agyaltam egy kicsit rajta, de végülis megvettem, mert szívem vágya volt.







Ti mit vettetek mostanában? Mi tetszik a legjobban az általam vásárolt dolgok közül? ;)

8 megjegyzés:

  1. A hajpakolásod idősödő, elvékonyodó hajra van... szerintem nem vagy még ősz sem idős.
    A napszemcsik jók ha jól állnak neked.
    A cipő szintén szép, csak nem mindenkinek a stílusa. De jobban jártál, mint a kínai cipővel az biztos. Ha régóta akartál egy ilyet, akkor tényleg jó vásárlás volt. Néha nem árt megvalósítani az álmainkat... .
    Az avonos cuccokat én nem kedvelem valahogy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az elvékonyodó hajra az oké, de hogy idősödőre lenne azt nem hiszem, sehol sem írja. Az hogy pro age az az igénybe vett, fakó, száraz és vékony hajra értendő tudomásom szerint. A cipellőcske meg abszolút a stílusom, és igazad van, néha nem árt megvalósítani az álmainkat :)))

      Törlés
  2. Atya ég mennyire szép ez a cipő *.*
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. ó,ez a cipő the love of my life♥
    amúgy én is ezt az avonos hajvégápolót használom meg mostanában a balzsamot is:)

    daphneslifeandstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Szuper cuccokat vettél :$de a cipő mindent visz *-* mennyi volt ? És kényelmes ? :$

    VálaszTörlés
  5. úúúúúúúúristen az a cipő.....megértem hogy nem tudtad ott hagyni! :)

    VálaszTörlés
  6. http://www.modellclub.net/modules.php?name=News&file=print&sid=1370

    Talán kevesen gondolnak arra, hogy 45 éves kor fölött a haj is más jellegű törődést igényel, mint fiatal korban: az idősödő nők haja a hormonális változások miatt szárazabbá, fénytelenebbé és ritkábbá válhat, ezért egyedi megoldásra van szükségük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez abszolút lényegtelen. Nem csak az idős haj lehet száraz meg fénytelen meg ilyenek, szóval ez csak ilyen reklám 'szlogen'

      Törlés