2013. február 22., péntek

NYC rúszok ~ 416, 420

Ma 2 NYC rúzst hoztam nektek mutiba. Már volt egy hasonló NYC 'körutunk' a szájfényeikkel amiből 4 darab van a birtokomban. Rúzsból csak 2, de ez még nem a vége, mert amint 25%-os akcióra kerül sor a házuk táján egyből lecsapok pár színre, szóval ezzel el is árultam mindent. Szeretem.

Az ujjlenyomatokat is nagyon gyűjti, a műanyag kupak pedig könnyen törik.


Első benyomás: Gagyi külső, átlátszó kupak. Ezt senki nem szereti, bár 500-600 forintos árért nem tudom mit várunk. A kupak jól záródik attól függetlenül, hogy átlátszó és vigyázva is, de odakoccinthatjuk a rúzshoz és leszánthatunk belőle egy darabot :) Az alján név és színkód egy kis címkén ami egy az egyben visszaadja a rúzs színét. Plusz pont. Mikor először használtam nagyon keménynek éreztem a textúráját, nem az a hidratáló, krémes fajta. Csak makulátlan, nem kicserepesedett ajkakon mutat jól. 


A pigmentáltságukkal nincs probléma.

Tartósság, felvitel: Hidratálni előtte kötelező, kicsit szárít, de nem vészes. Szép eredményt többszöri áthúzással érhetünk el. Tartóssága nem földöntúli, evés-ivást nem bír ki. Én mindig szívószállal iszok, ezért azt valamilyen szinten állja, evéssel halálra van ítélve. Szájceruzával, alapnak jól bírja 2-3 órán át is. 

Berry Rich

Mousse ( nagy kedvenc)

Illata egy nagyon enyhe rúzsillat, ezt máshogy nem tudom megfogalmazni, nem erős mint a szájfényeiknél. Az ára 600 forint körül mozog, 25%-os akció keretein belül 449 forintért szokták vesztegetni.

Egyedül a színválasztékkal nem vagyok kibékülve, szerintem nagyon sok barnás-rózsaszín árnyalat van, egyik másik alig tér el szín ügyileg egymástól. Hiányolom a gyönyörű szép barack színt, az erős vöröset és a lágy rózsaszínt is. 

10ből 8 pontot kap, lefelé a csomagolás, felfelé az ára viszi az értékelésemet. 


Hogy tetszik Nektek ez a 2 szín? 

Ti próbáltatok már NYC rúzst? Esetleg szájfényt? Tervezitek kipróbálni?


2 megjegyzés: