2014. július 31., csütörtök

Tökéletes őszi paletta | Vintage Romance

Igen igen, én már az őszre készülődök, vagyis hát tudat alatt arra készültem már, mikor megrendeltem a Makeup Plázától a Sleek Vintage Romance palettáját, amit már mutattam Nektek egy haul videóban. A színek levettek a lábamról, rengeteg YT videót néztem róla, hogy egyáltalán megvegyem e, érdemes e, kíváncsi voltam milyen sminkeket tudnék vele készíteni, és hát nyert. Megvettem. Imádom. Használom.

Már 3 Sleek paletta boldog tulajdonosa vagyok. A Bad Girl-ről 1000 éve már olvashattatok, az Oh So Special-t még mindenképpen megszeretném mutatni, hiszen az sem kutya.

Most mivel már nagyban süvítünk az ősz felé, mindjárt itt a szeptember, úgy gondoltam, ez most elsőbbséget élvez, hisz az Oh So Special annyira neutrális, hogy az év bármelyik szakában tudjuk használni.


A paletta doboza is nagyon igényes, szép, és őszies kialakítású. Ez is nagyon tetszik. Az ilyeneket nem szoktam kidobni, gyűjtöm őket, van egy rakat ilyesfajta dobozom, lehet nincs sok értelme, hogy tartogatom, de nincs szívem ilyen szépséget kidobni :)


Ez a paletta telis tele van szebbnél szebb, nem mellesleg pigmentáltabbnál pigmentáltabb színekkel. Szerintem ahogy az ember szeme rászegeződik, kicsit elagyal rajta egyből az őszi táj, a hulló falevelek, a meleg pihepuha kis takarók és a brutális party sminkek jutnak eszébe. Legalábbis belőlem ezt hozza ki ez a kis kompakt paletta.
Szokásos Sleek palettához hűen a színek neveket kaptak, ami hihetetlen mód elnyerte a tetszésemet. Imádom a neveket, nem is, szerelmes vagyok ebbe a frappáns hozzáállásba amit Sleekék nyújtottak most itt nekünk. Ez az elegancia, romantikusság a neveken is visszatükröződik és a szavaim is elakadnak tőle. Upsz, lehet kicsit túlzásba estem. Nem hiszem.
A színek pigmentáltak, bár itt is van persze 1-2 kakukktojás amik kicsit lemaradtak a többitől, de még azok is minden elvárást teljesítenek feltétel nélkül. Vagyis hát nem, mert szemhéjalap kell alájuk. Tartósabbak és élénkebbek a színek, ha alapot biztosítunk nekik. Én az essence colour arts alapját szeretem hozzájuk a legjobban, tökéletesen beletapadnak a színek és akár egy átbulizott éjszakát is átvészelnek.12 színért 2790 forintot kell fizetnünk, amit ha kiszámolunk 1 szín 232 forintra jön ki, ami nem rossz, hiszen még a legolcsóbb drogériás monok is 4-500 forintba kerülnek, és megesik, hogy fele annyira sem jó minőségűek, mint amennyire azt mi elvárnánk, remélnénk. A legolcsóbb lelőhelye a Makeup Pláza, ajánlani tudom Nektek. 1-2 nap a szállítási idő, fizetési lehetőségek tárháza nagyon tágas. Én paypal-al szoktam fizetni, számomra ez a legegyszerűbb, de lehet átutalással és akár utánvéttel, rózsaszín csekkel is fizetni.Nektek, hogy tetszett a paletta? Szeretitek az ilyen erősebb színeket? Mit gondoltok a nevekről, szerintetek is nagyon találóak és jópofák? :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése