2014. augusztus 8., péntek

Rose Nail Körömlakkok ~ TESZT

Imádom a körömlakkokat, főleg ha baromi olcsón tudok jó minőségűekhez hozzájutni. Még 1000 éve próbáltam egy Rose Nail csillámos körömlakkot, még meg is van, bár már nagyon a végét járja, de azt nagyon szerettem, igaz csak díszítésre használtam, soha nem vittem fel teljes körömfelületre, mert az Istenért le nem jött volna :D

Egy ideje megnyílt a közelemben egy Euro Family bolt, amiben az első ami szemet szúrt az a Rose Nail állvány. Sajnos nincs sok szín, vagyis van, de mind nagyon csúnya, nekem nem tetszenek, a legtöbbje fényes vagy csillámos, öreges, úgyhogy próbáltam válogatni. Azért van 1-2 gyönyörű rózsaszín. Az egyik számomra szemet gyönyörködtetőt meg is vettem, hátha beválik. A második tesztalany egy fényes lila szín, melyet első látásra egyből elvetettem, de a kezem önálló életet élt és csak úgy magától berakta a kosaramba. A 3. tesztalany, mert hát jóból sosem elég. Francba elszóltam magam. A 3.-at nem ugyanazon a napon vettem, kb rá 2 hétre vásároltam meg. Nagyon megtetszett ez a piszkos, szürkés, kékes szín. A frissen öntött betonra emlékeztet.Egyébként abszolút pozitív reményekkel álltam hozzá a teszteléshez, bíztam, hogy jól fognak majd szuperálni, és be is jött. Először a lilát kentem fel, barátkoztam még a színnel az első napon, aztán totálisan beleszerettem. Mondom hát, hogy van ez? :) A következő páciens a pink volt ami kicsit bordós és mintha félmattra száradna. Szerintem ez inkább egy őszi szín, nem a legélénkebb, plusz, hogy egy kicsit matt is, szerintem ősszel le nem lehet majd rólam vakarni, ahogy a szürkét sem, hisz annyira különleges. Ilyen színt nem láttam még sehol, vagyis lehet eddig nem érdekelt, ugyanis nem nagyon szeretem a sötét színeket. Nem állnak jól a kis körmeimen sajnos.

Balról-jobbra: 144, 062, 42.


144-es számú

062-es számú

42-es számú

Használat/tartósság/száradás: Kezelhető a textúrájuk, kicsit mintha sűrűbbek lennének a számomra megszokottaknál, 1 rétegben elég korrekten fednek, de 2 réteggel érik el azt a színt amit az üvegben látunk. Az 1. réteg és a 2. is gyorsan szárad, ettől féltem a legjobban, ugyanis az olcsó lakkoknak (tapasztalat) valami borzalom a száradási idejük, és egyébként van egy más fajta Rose Nail lakk, amiről volt teszt is itt a blogon, az valami borzalom. Az soha nem akar megszáradni. SOHA. Ezek vele szemben tényleg gyorsan száradnak. Piros pont.


Ár/érték/kiszerelés: 16(!) milit kapunk 290 forintért. Elfogyaszthatatlan mennyiség. Ár-érték arányban pedig verhetetlen.Összegezve a dolgokat, nem bántam meg egyiket sem, szépek az általam választott színek, tartósak, és gyorsan száradnak. Többet nem várok el egy körömlakktól. Az ára sem másodlagos, hiszen 290 forintért manapság nem sok helyen kapunk jó minőségű, sőt, egyáltalán használható lakkokat :)
Ti használtatok már Rose Nail lakkokat? Mi a tapasztalatotok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése