2015. július 18., szombat

Tervek a jövőre nézve || blog és youtube csatorna

Mindenképp "papírra" kell vetnem a gondolataimat a bloggal és az ehhez kapcsolódó jövőbeni dolgokkal kapcsolatban. Úgy gondoltam veletek is megosztom, hogy gondoltam én ezt az egészet.

A videózás prioritást élvez, számomra az lesz a "fő". Említettem az előző posztban, hogy imádom, egyszerűen kiteljesedem benne, és úgy érzem egyre többen szeretik azt, amit csinálok. A blogolás egy plusz. Egy plusz ami mindenképp hiányozna ha nem lenne, úgyhogy időt, energiát szeretnék rá szakítani, és ez csak úgy fog sikerülni, ha csinálok magamnak egy beosztást. Beosztást a munkában, mit, mikor, hol, hogyan...Kell, mert ha nem osztom be, hogy ekkor és ekkor ez van akkor akarva akaratlanul is elfelejti a nagy fejem.

 ..i would love to have this type of impact on someone..but for the true and positive reasons..not for the ignorant and negative..many want to be an inspiration..but are too blind to realize that what they exude is greed and negativity..you cant be an inspiration when your mirror has too many smudges in it..think about it..


Szóval...

A videókat heti 1x szeretnék posztolni, ezt talán tartani tudom. Tudjátok, sok munka van ám egy videóval. "Forgatás", szerkesztési munkálatok, feltöltés. Nem egyszerű. Főleg, hogy még fejlődő fázisban van pl a szerkesztési tudásom és egyéb technikai tudásom. De szerintem egész jól haladok, új dolgokra sikerül rájöjjek, nem vagyok reménytelen azt hiszem :D


A blogra is gondolva reálisnak tartok heti 2 bejegyzést, de itt is inkább az 1 ami mindenképp lenne. Heteket semmiképp sem szeretnék kihagyni, mert akkor megtörne egy folyamat, úgy érzem. Témákat illetőleg szerintem nagyon vegyes felvágott lesz. Valamilyen szinten a "beauty" mindenképp egy "fő" dolog lesz, emellett lehetnek elvétve receptek is, divattal kapcsolatos dolgok, plus size outfitek, inspirációs posztok, esetleg elmesélem épp mi van velem, hol jártam, mi történt velem...magyarul sztorizgatós posztok.


With calming and soothing view, doing the job I love, with nice laptop and phone, wearing comfortable sandals. My future life :)

Persze Ti formáljátok a blogot, érdekelne Titeket mi érdekel, hogy igyekezzek mindig olyan posztokkal jönni ami érdekes számotokra :)Mi a kedvenc témátok? Miről szeretnétek, hogy mindenképp szó essen a blogon? Szeretnétek látni divattal, plus size outfittel kapcsolatos posztokat? :)


4 megjegyzés:

 1. Szia Anikó! Örülök, hogy visszatértél, és már ez a két poszt is egyfajta inspiráció volt számomra, ugyanis emlékeztet arra, hogy én is hasonló elhatározásokat szoktam tenni, és hogy milyen fontos is azokat véghez vinni. Másrészt azért is örülök annak, hogy megmaradsz ezeken a fórumokon, mert mielőtt rátaláltam a blogodra és a videóidra, addig azt hittem, hogy Szegeden én vagyok az egyetlen, akit az ilyesmi érdekel (sajnos a környezetemben elég kevesen vannak ilyen "sminkmániásak", azt hittem, hogy bennem van a hiba XD ). További sok sikert és kitartást! Kitti

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Kitti! Köszönöm ezt a pár sort, nagyon inspirálnak az ilyesfajta hozzászólások. Örülök, hogy van kinek/kiknek csinálni :) Puszi ♥

   Törlés
 2. Szia:) őszintén megmondom, nem olvastam régebben a blogod, de most, hogy a videóid függője lettem (főleg a parfümösöké :P), így késztetést érzek hogy olvassam a blogot is :D a fejlődés nagyon látszik, összeszedettebb vagy, tömören de mégsem szűken fogalmazod meg a mondandódat, a hangodat imádom, szóval így tovább, szépen haladsz!!:)

  VálaszTörlés
 3. Szia:) őszintén megmondom, nem olvastam régebben a blogod, de most, hogy a videóid függője lettem (főleg a parfümösöké :P), így késztetést érzek hogy olvassam a blogot is :D a fejlődés nagyon látszik, összeszedettebb vagy, tömören de mégsem szűken fogalmazod meg a mondandódat, a hangodat imádom, szóval így tovább, szépen haladsz!!:)

  VálaszTörlés