2017. február 13., hétfő

Avon Viva La Vita EDP - Parfüm teszt

Elöljáróban megjegyezném, hogy milyen baromi jó reklámfilmjei vannak az Avonnak. Számtalanszor kijelentettem, hogy nem próbálgatok többet Avon parfümöt, ugyanis Nekem mindegyik illat ugyanolyan, és nem látok egyik másik újdonságban sem változást, vagy bármi csavart, újkeletű dolgot. Erre egy jó megkreált reklám már le is vesz a lábamról, és hirtelen kedvem támad kipróbálni, és reménykedni hátha ez más lesz, hisz annyira jó a reklám, úristen, muszáj megrendelnem :D

Így a tavaszra várva tehát elcsábultam az Avon új, Viva La Vita illatával, és látatlanba berendeltem, és reménykedtem benne, hogy egy jól eltalált, frissen, kellemesen, üdén összeállított illatot sikerült most piacra dobni az Avonnak. Sajnos ez most sem sikerült. Hogy miért?
Mert szintén, mint előző tesztelt társainál, ezt is méterekről lehet érezni, hogy Avon. És nem mintha bármi bajom lenne ezzel, de ezt úgy értem, hogy egyszerűen az Avonnak van egy védjegye a parfümök terén szerintem, és egyszerűen nem akarnak tőle elrugaszkodni. Ezért minden illat ugyanolyanra sikerül, ha nem is 100%-osan, de nagy részt mind egy húron pendül. Édeskés, virágos, és ennél a parfümél még extrán azt érzem: összedobott.

Legelőször megszagoltam, magamra fújtam és ismerős érzés kerülgetett. Ezt már szagoltam. De hát hol? O igen, meg is van. Egy az egyben Today Tomorrow Always In Love parfümre hasonlít. Megszólalásig. Hogy ezt csak én gondolom e így? Sajnos nem. 4 embert kérdeztem meg, hogy melyik tetszik neki jobban, és mindenki ezt a választ adta: az előbb is ezt mutattad nem? :D

Pozitívumai is vannak ugyan a parfümnek (ami attól független nekem tetszik e vagy sem), kiemelném a tartósságát, ami várakozáson felüli, 6-8 órát simán kibír a bőrön, ruhaneműn pedig még tovább.


Összességében, mint mindig fiúk-lányok, én azt mondom szagoljátok meg magatokon, ha tetszik nincs ok hezitálni, hiszen EDP, ezáltal tartós lesz.
Nekem nem tetszik, ez egyéni preferencia. Az én ízlesemhez fel kellene kötni a gatyájukat az avonéknak :D

Ajánlott fogyasztói ára: 4099.-
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése