2017. február 20., hétfő

Catrice Rock Couture Extrem Volume Szempillaspirál

Tervezem egy ideje, hogy egyes termékekről írásban dokumentáltan is beszélek nektek, hiszen egy egy videóban elhangzott véleményezés lehet nem jut el mindenkihez akit érdekelne az adott termék. Igyekszem ezt rendszeresíteni valóban, hogy még többen tudjatok értesülni csalódásokról, vagy hatalmas szerelmekről.

Hosszú idő után az első szempillaspirál amiről most írok Nektek igazán méltó arra, hogy az első legyen. A Catrice friss, tavaszi szortimentjéből emeltem ki Nektek egy darabot, mégpedig a Rock Couture Volume extra fekete szempillaspirált.

A Catrice mostanában belopta magát a szívembe, hát annyira cuki és baromira jól teljesítő termékekkel rukkolnak elő, hogy döbbenet. Sajnos legtöbb termékük limitált mostanában, ami a "de miéérttt???" kategória :/

Szempillaspirálokkal vagyok a legszkeptikusabb egyébként ever, nagyon nehéz lenyűgözni engem, no meg a satnya pilláimat. De ennek sikerült. Boomm beeeng. Lelőttem a poént, ne hari.

Imádom a keféjét, bár elsőre ódzkodtam tőle, mert az Avon Superschoknak is ilyen keféje van, mégis nagy antikedvencem, és féltem ez is hasonló érzéseket vált majd ki belőlem. Hál Istennek nem ez lett, úgyhogy mondom is mivel vett le a lábamról a kicsike.Először is nekem az egyik akadály amit át kell ugrania minden spirálnak az az, hogy könnyen és gyorsan csinálja meg nekem azokat a szép pillákat, és ne kelljen belőle 12 réteg mire eléri azt a hatást amire én vágyom. Ebből a szempontból is pipa ez a termék, kb 2 réteg gyorsba és már a wow hatás garantált.
Másodszor legyen a feketék feketéje. Ki nem állhatom a szürke, életszegény, furi szürkés színű pillákat, ezzel viszont tényleg szép fekete pillákat kapok.

Első helyen nálam a dússág áll, nekem ez a legfontosabb, utána jöhet a hosszítás és a végére maradhat az ívelés. Igazából mindhármat tökéletesen hozza ez a spirál, nincs probléma vele, de amit kitudnék emelni leginkább az az ívelés. Csillagos ötös. Nem gondoltam, hogy valaha is nekem ennyire azt ívelés miatt fog bejönni egy spirál, de azt kell, hogy mondjam, hogy nagyban hozzájárul, hogy ennyire szeretem.
Tartósságát is dicsérni tudom, bár van egy minimális pergés a nap vége felé.

Összességében én nagyon elégedett vagyok vele, hiszen picike, rövid pilláim vannak, de láthatóvá varázsolja őket, és imádom ezt benne. Jelenleg ez a kedvenc spirálom, és minden reggel nagyon szívesen nyúlok hozzá.

5/4,5
************
Azért nem kapja meg az 5 csillagot, mert pereg egy picit, és tudom, hogy az nem mindenkinek tűrhető.
2 megjegyzés:

  1. Nekem is a dúsítás a legfontosabb! A sokak által imádott maybelline lash sensationel nem jött be sajnos. Annál jobb ez?(dúsítás)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az nagy kedvencem. Én picivel ezt jobban látom, hogy dúsítana :)

    VálaszTörlés