2017. április 27., csütörtök

Purito Pure Vitamin C Szérum

Nagyjából 3 hónapja tértem át a koreai bőrápolásra, és ezt a szérumot találtam a legszimpatikusabbnak, hogy első körben kipróbáljam c vitaminos szérum kategóriában. Hogy őszinte legyek a sok pozitív vélemény mellett az ára is fő szerepet játszott, hogy végül őt vettem meg.

A csomagolása egyszerű, sima papírdoboz, az üvege pedig sötét, hogy védje a terméket az esetleges oxidációtól..a használata is egyszerű, és gyors. Reggelente használom, nagyon reméltem, hogy nem fog sokat elvenni a reggeli készülődésemből, de hál Istennek pikk pakk beszívódik, azonnal mehet rá a következő lépés a hidratáló vagy esszencia. Szuper összetevői vannak, főként a c vitamin, de mellette még hialuronsav, b3 vitamin. Ami viszont jó, hogy nincs benne: alkohol, parfüm, ezek potenciális irritáló összetevők tudnak lenni a termékekben. Fő célom a termékkel, hogy halványítsa a megmaradt hegeket, napfoltokat, és esetlegesen kitolja az öregedés látható jeleit.






60ml-t kapunk nagyjából 4800 forintért, kiszerelése pumpás, nekem ez is jobban bejön, mintha pipettás lenne. 3 teljes pumpa elég arra, hogy teljesen a nyakamig letudjam dolgozni. Elvileg a c vitaminos szérumok áttetszőek, és annak is kell lenniük, maximum akkor változik a színe ha oxidálódott, de ez eleve barnás-sárgás színű, nem kell tőle félni.
Elengedhetetlen részét képezi ez a termék a napi rutinomnak, naponta 1x, reggel használom a tonik után és látványosan szebbé, puhábbá és feszesebbé varázsolta az arcbőrömet, segített a pattanások utáni hegek eltüntetésében. Mivel ez az első C vitamin tartalmú szérumom ezért még szeretnék mással kísérletezgetni, úgyhogy nem mondom, hogy mindenképp újra fogom venni, ha elfogy, de ha nem találok nála jobbat (max picivel drágábbat) akkor biztos vissza térek hozzá.

UI: Érdemes hűtőben tárolni felbontás után. Nem tesz neki jót a fény és a meleg, plusz reggel tök jó egy hűvösebb termékkel felfrissíteni a bőrt. :)

Én innen rendeltem -> http://www.ebay.com/itm/PURITO-Pure-Vitamin-C-Serum-60ml-/351774825855?hash=item51e769dd7f:g:6y0AAOSwdzVXmZEj

Megbízható eladó, kb 3 hét alatt megérkezett hozzám a termék.



1 megjegyzés:

  1. Én is használtam, eleinte szerettem, de az üveg végére örültem, hogy elfogyott, mert nekem semmit nem segített. Főleg a folthalványítás miatt vettem meg, elég csúnya foltjaim vannak, de abban nem segített. Nekem is ez volt az első C-vitaminos szérumom, de szerintem a bőröm igényli a magasabb koncentrátumot.:D Azért mondjuk nem bánom, hogy kipróbáltam, mert ennyi pénzért 60 ml tényleg ajándék :)

    VálaszTörlés