2011. november 27., vasárnap

Megdöbbentő! :-)

Már napok óta azon tanakodom, hogy mennyi pénzt spórolhatnék azon, ha pl megfontoltabban vásárolnék és nem úgy mint egy boltkóros. Tegnap reggel nagytakarítás gyanánt pakolásztam, rendszereztem és meglepő dolgok kerültek a szemeim elé. Illóolajok, habfürdők, különféle masszázskrémek, testápolók..stb stb.
Próbáltam mindre visszaemlékezni, hogy ezt most miért is vettem meg (?) és, hogy minek kellett nekem a 78. testápolóm is mikor alig használok testápolót, mindig elsunnyogom..stb. Rájöttem, hogy ezek csak ilyen pillanatnyi fellángolások részemről.


Tele van jelenleg egy egész szekrényem habfürdőkkel mikor alig használok el egyet is. Általában azért veszem meg, mert jó illatúak, de ha egyszer nem használom el 25 évig sem? Jó ezt lehet abból a szemszögből is nézni, hogy egy ideig nem kell venni, de itt jön közbe az, hogy de hát mégis megveszem, mert jó az illata vagy épp pihe-puha bársonyos bőrt eredményez..:DUgyanígy vagyok a leértékelésekkel. Meglátom, hogy akció, kiárusítás muszáj benéznem és a vége mindig az, hogy vettem pár "felesleges" dolgot. Gondolom ez sok mindenkivel megesett már, hogy csak azért vettük meg, mert olyan brutálisan leértékelték, hogy vétek lett volna ott hagyni másnak..:P
Term. nem mindig érzem feleslegesnek a vásárolt dolgaimat..kb. 100-ból 98x nem is, de mikor összesítem az évi vásárolgatásokat..:DDD


Ugyanígy vagyok azokkal mint pl , hogy van már 3 "sima" piros felsőm, de még kell az a 4. is...De miért is? :D
Hát mert akkor elborul az agyam és mint a "hülye picsa" mindent dobálok bele fele a kosaramba..:D
Mert hát olyan jó érzés kifele jövet azt a sok zacskót a kezemben tartani..Nem de? :P

Amin a legjobban felháborodtam az volt, hogy rendszeresen veszek olyan dolgokat amik ugye a blog miatt is, de tesztelés gyanánt vásárolok meg. Most már rá kell jönnöm, hogy maradok a jól bevált termékeimnél amiket régóta használok és hű társaim, így nem érhet csalódás, hogy esetleg 1-2 év/hónap múlva majd alig használtan bukkanok rá egy szekrény mélyén..:)

Mindenki tudja rólam, hogy menthetetlen parfüm gyűjtő/mániás vagyok ami ellen szeretnék tenni..:D(vagymégsem:D)
Van most vagy 4-5 olyan parfümöm amiből 2-őt ha fújtam, de már tervezek még 1-et beszerezni..ez nem épp a  legköltséghatékonyabb megoldás..:D Ha már itt tartunk szerintetek Chanel-Chance vagy Versace Bright Crystal legyen a következő kiszemeltem? :DDDNálatok is előfordult már, hogy vettetek valamit pillanatnyi felindulásból és aztán egy idő eltelte után rájöttetek, hogy nem is használtátok és felesleges volt megvenni? Vagy csak én vagyok ezzel így? :D

Puszi: Nikó

9 megjegyzés:

 1. aztaaa van ám cucc *-* én mostanában álltam le, már 1 hója nem vásároltam semmit :D

  hamarosan elfogy a garnier testápolóm, de nem veszek újat, hanem elhasználom a másik kettőt :D

  VálaszTörlés
 2. Gratula Mesi!!!...ügyes vagy! :P én most indulok vásárolni..:D hahah..de van listám és nem csábulok el (remélhetőleg) :P

  VálaszTörlés
 3. Teljesen igaz rám is, én nemrég döntöttem el, hogy nem költök többet feleslegesen, nekem pl négy db lábkrémem(!) van.. Ruhákkal kapcsolatban engem leárazásokkor fog el a hisztériaroham és akkor totál bevásárolok -.-"
  Egyébként szerintem Chanel *.* bár nekem nem lenne szivem annyit adni egy parfümért, mi mindent tudnék venni az árából alapon..

  VálaszTörlés
 4. Én is így voltam egy ideig. Mindig vettem vettem és gyűjtögettem, hogy na majd ezt elhasználom utána a többit. Aztán egy pár hónapja én is átálltam arra, hogy minden ilyen feleslegeset elhasználok és egész jól megy, mert a háromnegyedét elhasználtam :)

  VálaszTörlés
 5. Ú,viszont a C.C. tuti van kimérősben a passzázson, nekem is van onnan még tavalyról.azóta sem használom, pillanatnyi fellángolás volt, de valahogy mégiscsaktúlsok.

  VálaszTörlés
 6. Ez a Chanel parfüm a kedvencem, így tuti ezt ajánlanám, és igen lehet venni kimérőset is 50 ml- 1600 ft. Tökéletesen olyan az illata mint az eredetinek, tartósságot pedig megoldhatod úgy hogy max többször fújod, nem kell sajnálni hiszen úgy is olcsó.

  VálaszTörlés
 7. húú,nekem is van vagy 5féle testápolóm,de csak akkor használom ha eszembe jut... :D szóval kontrollra fel ;)

  VálaszTörlés
 8. Magamra ismertem!:)
  Nekem is rengeteg elhasználásra váró termék van...de mostanában csak ritkábban vásárolok,mert megtaláltam mindenből a max.3legjobbat(pl.arclemosóból 3féle kedvenc...stb).Sajnos tusfürdőből rengeteg van,de már azt is le tudtam redukálni úgy,hogy tudom melyek azok amiket a végére hagyok.:)

  VálaszTörlés
 9. Nekem is szoktak lenni pillanatnyi fellángolásaim, de általában lebeszélem magam róla, és inkább veszek az árán valamit amire tényleg szükségem van.:D

  Én a Chanel Chance-t venném, de mindenképp azt válaszd amelyik jobban illik hozzád és biztos elhasználod :)

  VálaszTörlés