2011. november 4., péntek

Októberi kedvencek!

Múlt hónapban már beterveztem a szeptemberi kedvencek bejegyzést, de valahogy kiment a fejemből és utána le is tettem róla, azzal az indokkal, hogy majd az október lesz az én hónapom..:)

Én nagyon szeretem olvasgatni más kedvences bejegyzését, hogy kinek mi nyerte el a tetszését abban a hónapban, így jött az ötlet hogy én is összedobom mert lássuk be nagyon élvezem beismerni, hogy mik a "fave"-jeim..:) :$

Ez a parfüm örök őszi/téli kedvenc. Annyira erős, fűszeres és tömény, hogy számomra ez csak és kizárólag hideg időben elviselhető. Nyáron 50 fokban "tehernek" érzem. Még tavaly kaptam a nagyimtól, azóta a fele elfogyott, mivel ezt használtam egész télen..:)
Cacharel-Amor Amor



Nem csak Októberben de amióta megvettem a kedvencem a Sleek Bad Girl palettája. Mint tudjátok füstös szem mániám nem hagy alább, sőt ősszel még erősödik..szóval I <3 Sleek :D



Imádom és imádom ja, és imádom (!?). Amióta megvettem ezt a spirált csak ezt használtam, úgyhogy kiérdemelte a kedvenc jelzőt. Azt vettem észre e spirál használata mellett hogy sokkal íveltebb lettek a pilláim, még akkor is ha nincs rajta festék..;)
Avon SuperCurl szempillaspirál


Szeretem az essence szájfényeit, mégis ez a kedvenceeeeeeeeeeem! Az illata isteni, gyönyörű színe van, ami igaz, nem feltűnő szájon, nem is tartós, de újra kenem ezen ne múljon..:)
Essence XXXL Nudes Shine-02 Light Candy


Nem tudtam választani 2 lakk közül így mind2 bekerült e ördögi körbe..:P
Az essence lakkjai nem a kedvenceim, de ennek gyönyörű színe van, nem találtam jobb minőségben ilyen színt, ha valaki tud az sikítson..:D A másik lakkot még nyáron vettem kifejezetten őszre. Ez egy nagyon szép lilás feketés szín. Amiért a kedvencem lett: vagy 6 napig tökéletes volt a körmeimen..:) Amazing.;)
Avon-Midnight Plum

 Essence-78 Blue Addicted


Fontos, hogy ősszel még nagyobb odafigyeléssel legyek a hajammal kapcsolatban, így a jól megszokott Gliss kur pakolását használtam világosított, festett hajra. 20 perc és pihe puha hajat tudott varázsolni nekem.
Gliss Kur pakolás-Világosított, festett hajra



Egyértelműen a Dove testápolók a kedvenceim. Az extra száraz bőrömet nem minden "trutyi" tudja helyrehozni. Leváltani sosem fogom, max más típust veszek, más illatút vagy ilyesmi.
Dove testápoló-Extra száraz bőrre


Legjobb univerzális dolog a világon az Aloe First. Nagyon szeretem használni az arcomra spriccelve, ha fáj a torkom, ha gyantázok, hogy megnyugtassa a bőrt..stb. Tényleg "mindenre" jó.
Aloe First


Nektek mik nyerték el e hónapban a kedvenc jelzőt?


Puszi: Nikó

4 megjegyzés:

  1. Most én is az Avon SuperCurl szempillaspirált használom és én is nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  2. nekem is volt régen ilyen spirálom :) nagyon szerettem :)

    VálaszTörlés
  3. Jajj már mióta szemezgetek azzal a Sleek palettával. :) Én is füstös szem mániás vagyok.

    VálaszTörlés
  4. És itt is a blue addicted körömlakk. Úgy érzem tényleg eljött az ideje hogy beszerezzem :D Az Aloe First nálam is megtalálható, nagyon hasznos:) Sőt még égésekre is jó;)

    VálaszTörlés