2011. november 19., szombat

Őszi/téli arcápolási szett

2 hét is eltelt már, hogy kézhez kaptam az Avon Téli arcápolási szettjét, amit már nagyon vártam.
Zsíros bőröm van, de valahogy mégis kiszárad az ősz/tél folyamán, de nem a szokásos módon. A két szemöldököm közt szokott nagyon kiszáradni, az orrnyergemnél, és hamar kipirosodik a hidegtől az orcám.
Engem nagyon zavarnak/zavartak ezek a tények és reménykedtem valamelyiken ezen  kencék tudnak segíteni!



3 termékből áll a szett és nagyon kedvező az ára. Igaz én még kedvezőbben, 1995Ft-ért vásárolhattam meg, de a mostani ára sem vészes, 2995Ft.



Tartalma egy éjszakai krém egy nappali krém és egy arctisztító (krém(?)
Bevallom őszintén én sosem használtam éjszakai krémet, nem volt eddig szükségem rá, de valahogy most szükségét éreztem.:)
Reménykedtem még, hogy a nappali krém nem lesz túl zsíros és majd alapozó alá is használni tudom, hamar megszárad..stb.
Az arctisztítóról már szivárogtattam ki részeredményeket az illata alapján..:D Nekem baromira bejön, Chanel-Chance parfümének az illatára hasonlít..:)



Éjszakai krém:

Talán ezt próbáltam ki legelőször és evvel vagyok a legkevésbé megelégedve, de nem mondom, hogy rossz lenne. A problémám csak az, hogy nagyon nehéz, zsíros krém, ami ugye így ősszel okés is lenne, de nagyon nehezen szívódik be és utána nagyon fénylik a bőröm. Szerintem tuti kell neki egy fél óra, hogy teljesen eltűnjön az arcról. Az illata már nem olyan mint a tisztítónak ami fura volt hisz ilyenkor, ilyen szetteknél ugyanazt az illatot "rakják" mindegyik termékbe, de ez sem kellemetlen.



Nappali krém:

Féltem! Féltem attól, hogy az állaga ugyanolyan lesz mint az éjszakaié és akkor fél óráig csak várhatok, hogy beszívódik-e. DE nem így történt. Sokkal krémesebb, folyósabb az állaga és lemértem az időt, kb 3-4 perc alatt fullosan megszárad :P SPF 15-öt tartalmaz ami teljesen pozitív, viszont az éjszakai ezzel a tulajdonsággal nem rendelkezik.
Ennek már jobb az illata mint az éjszakaié, de ez sem hasonlít az arctisztítóhoz. 




Arctisztító:

Ezt szeretem a legjobban és akkor itt el is mondtam mindent. :)
Az állaga, az illata, a hatása nekem "szerelem". Kezdjük ott, hogy ez nem az a vattakorongos lemosós "típus". Ezt úgy kell alkalmazni, hogy nedves arcbőrbe beledörzsöljük és utána bő vízzel lemossuk. Első használatkor picit fura volt, mert mikor kezdtem lemosni a krémet az arcomról, ilyen (most keresem a jó szót rá:D)
feszülő érzetet keltett. A végén már nem siklott úgy az arcomon a kezem, abszolút matt hatást keltett. Nagyon száraz és érzékeny bőrűek szerintem ezt nem bírnák ki. A hatása nekem nagyon tetszik, minden szennyeződést és maradék sminket lehoz és tiszta, egyenletes bőrfelszínt eredményez.



Összefoglaló (nem a VV) :D

Összefoglalva én örülök, hogy megvettem, használom is serényen.:)
Ezeket a termékeket inkább ajánlanám normál és enyhén száraz bőrtípusra, talán még a zsíros bőrűek egy arctisztítóra ha beruháznak megéri, mert nagyon szépen le tudja mattítani az arcbőrt.
Az éjszakai krém abszolút száraz bőrre való, a nappali meg normálra..:D
Jól összerakták, mi? :)

Észrevételek:

Amióta használom észrevettem, hogy az arcom nem szárad ki, abszolút normál. A két szemöldököm közt nem hámlik, nem szárad ki. A pirosság kicsit megszűnt, de a normális "mennyiség" azért még jelen van, hiszen hideg van normális az ha kicsit "kicsípi" az arcbőrt a hideg, de nem olyan durva paradicsom a fejem mint előtte volt :DDD

Remélem hasznos volt e bejegyzés, ha felkeltette az érdeklődéseiteket az Avon 16-os katalógusában 2999Ft-ért megvásárolhatjátok és kaptok egy nagy kozmetikai táskát hozzá ajándékba :)



UI: Azért volt ennyi kép, mert szerintem baromi szép a csomagolásuk, kék-fehér-hópelyhes..:D (havat) :DDD


Nektek a birtokotokban van ez a "kis" szett? Tervezitek beszerezni? Ti milyen termékeket használtok az ősszel/télen?

Puszi: Nikó

5 megjegyzés:

  1. jónak tűnik ez a szett :) Mindig is szerettem az Avonos arckrémeket <3

    VálaszTörlés
  2. avon:) én eddig nem sokat csalódtam a termékekbe..csak az zavar,hogy néha a rúzsoknak tök más színe van az újságban mint a valóságban. :/

    VálaszTörlés
  3. igen, ez nagy hátrány, de általában mindig világosabb lesz az árnyalat, mint a katalógusban, szóval ami tetszik és olyan árnyalatot szeretnél oszd el 2-vel vonjál gyököt..:D viccet félre téve világosabbat kell választani, szerintem jobb mintha sokkal sötétebbet kapsz..:)

    VálaszTörlés
  4. nekem is megvan, én is használom egy hete kb és megvagyok vele elégedve.:)

    VálaszTörlés
  5. Én majd a mattító solutions krémet tervezem beszerezni, barátnőm szerint nagyon jó; télire nekem a rizses-szakés planet spa a tökéletes krém :)

    VálaszTörlés