2011. december 29., csütörtök

Decemberi kedvencek

El sem hiszem, hogy ismét egy évet tudhatok magam mögött,(ti elhiszitek, hogy lassan vége az évnek?:O) egy évet ami úgy hiszem jócskán elpazaroltam, no, de mind 1 is, úgy érzem 2012 az én évem lesz. December hónapban nem sok kedvencet avattam, maradtam a jól bevált dolgaimnál de azért nem 100%-osan.:D



Visszagondolva abszolút nem használtam nagy palettákat ebben a hónapban. Hagyatkoztam a mono ill. duo szemhéjpúdereimre. Összeszedtem amiket tényleg majdnem mindennaposan a kezembe vettem.

-Miss Rosé 4-es arany szemhéjpúder
-Essence 02 Chic Ify
-Visions
-Essence You Rock!

Nem vagyok egy pirosítós, de most elég sokan mondták, hogy de sápadt vagyok így kapott egy kis pírt az arcom egy..

-Miss Rosé pirosítóval

A sminkelésnél maradva jelenlegi 2. kedvenc alapozómat használtam a legtöbbször, mostmár kitapasztaltam hogyan a legjobb felvinni és megbarátkoztam vele.:)

-Maybelline Affinitone Mineral



Facebookon már dicsőítettem az Avonos lakkjaimat, hogy milyen hosszan tartanak..stb.
Ebben a hónapban nem igazán engedhettem meg, hogy "ciki" helyzetbe kerüljek a lekopott körmeim miatt, így 90%-ban rájuk hagyatkoztam és nem okoztam csalódást

-Avon hosszantartó lakkok
-Midnight Plum
-Coral Beat

Nem sűrűn szeretem hajlakkozni a hajam mert utálom ha ragad, ha száraz és legfőképpen, hogy korpásodik tőle a hajam, DE most elég sokat használtam ezt a lakkot ami nem a -húdenagy- "fave" de elmegy, míg nem kaparintom meg a világ legjobb hajlakkját (ötlet?:D).

-Nivea Diamond Dúsító hajlakk

Ezt még szerintem általánosba kaptam anya munkatársnőjétől és nagyon utáltam, nagyon tömény, nőies, elegáns illata van, talán most értem "be-meg" rá..:DDDD
Már csak egy nagyon pici van belőle, elakarom fogyasztani, mert kaptam egy "fülest" hogyha elfogy egy parfümöm akkor valaki "megdob" egy olyannal amit régóta szeretnék..:DD szóval ha kell, ha nem fújkálom..:)

-Nina Ricci-Love in Paris

És végül egy ruhadarabot vagyis egy kiegészítőt hoztam ami az örök kedvencem..:D
Imádom a színét a szabását meg mindenét..:) A kedvenc sálaim közé tartozik (erről szeretnék majd egy bejegyzést, benne vagytok?:D)

- BarnaSál(Invázió)



Ti ebben a hónapban is avattatok kedvenceket? Esetleg valaki egyetért velem a látottak alapján és neki is szívmelengető kedvence lapul meg az enyéim között? :)

Puszi: Nikó

2 megjegyzés:

  1. nekem se sikerült sok új kedvencet avatni, el kell gondolkodnom még, hogy mit is rakjak a bejegyzésbe :'D Tetszik, hogy használtál télen élénk körömlakkokat, mint a Coral Beat :)

    VálaszTörlés
  2. igen, nagyon szeretem azt a lakkot..:D szerintem nem kell egyes lakkjainkat kisajátítani nyárra, így jött az ötlet, hogy áttelel velem..:D

    VálaszTörlés