2012. július 17., kedd

Avon Color Trend rúzsok

Eléggé rákattantam mostanában a rúzsokra, nem mintha eddig se lettem volna elég mániákus. Az Avon rúzsait nagyon szeretem, igaz, hogy nem annyira tartósak, de nagyon hidratálóak, ami nekem fontosabb.
Gondoltam kipróbálok 2 olcsóbb árkategóriás rúzst, így a Color Trend-es részhez lapoztam. Annyira nem fogtak meg, de kipróbálás, tesztelés alapon úgy gondoltam megéri. Még ilyen 4-500 Ft-os akció keretein belül vettem őket.

A külsejük elég gagyi, bár jól zár.


 Az Iced Champink, ami egy gyönyörű, fehéres, átlátszós, szájon inkább fényes szín a normál rúzsokhoz tartozik, míg a Diamond a szívecskés kiadásba. (nem vagyok benne biztos, hogy a valódi, katalógusban fellelhető neve a szívecskés meg a normál kifejezés lenne:D) Nekem az utóbbi jobban bejön, sokkal krémesebb, kellemesebben eloszlatható, mint az első, az kissé kemény, meg kell vele szenvedni, hogy szépen, egyenletesen a szájra kerüljön. Mind2-nél azt vettem észre, hogy szárítanak rendesen, de főleg az IC. A legminimálisabban kiszáradt szájat is brutálisan kiemeli, szóval csakis maximálisan hidratált szájra ajánlom.

Iced Champink
Diamond (nekem jobban is bejön ez a szivecskés forma, szinte rááll a számra ezáltal)


A színek azért nem olyanok szájon, sokkal halványabbak, inkább fényesebbek, csillámosak, mint amúgy hinnénk. Személy szerint a Diamond a kedvencem, imádom az aranyos csillámait és, hogy szájon nagyon szép rózsaszín és nem olyan mint a csomagolásban :) Az IC -ot is szeretem, de nem sűrűn használom, viszont egy tök jó szájfény-rúzs kombó jutott eszembe most hirtelen vele egy NYC szájfénnyel.

Diamond-nagyon szép, igaz? :)


Iced Champink-nekem inkább ilyen télies szín, szájon fehéres, átlászós.

Tartósságukkal megvagyok elégedve, pl jobban bírták az evés-ivást mint a hidratáló avon rúzsom. 2-3 óra már eredmény a számon, szóval én ezt a jól teljesítő kategóriába sorolom.


Nektek van Color Trend-es rúzsotok? Esetleg más termék tőlük? Én még szeretem a spiráljait is meg a púderét és még szájfényeim is vannak, bár azok annyira nem bejövősek. :)



7 megjegyzés:

  1. a Diamond nagyon tetszik :) a másik nekem túl "jeges"

    VálaszTörlés
  2. Én Iced Champinkből már elhasználtam párat, valóban jeges szín, őszre/télre használtam mindig, talán van még 1 valahol a fiókomban :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A NYC 586-os Prospect Pink szájfénnyel brutál jól néz ki, majd hozok róla képet ;)

      Törlés
  3. Mind két rúzs nagyon tetszik :)
    mikor lesz meg a nyertes?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megpróbálom a héten, de sok dolgom van és rengetegen jelentkeztek. Valószínűleg videó formájában lesz meg a sorsolás, kalapból húzással :)

      Törlés
  4. Hol dolgozol?(nem bántásként vagy szemétségként kérdezem,csak érdekel) :)

    VálaszTörlés
  5. A Diamond nagyon tetszik :$nekem is van ct-es rúzsom, imádom :$

    VálaszTörlés