2012. július 6., péntek

Essence Ready for Boarding körömlakkok

Nem vagyok egy nagy trendkiadás fan, nem szokott lázba hozni egyes limitált vagy esetleg állandó darabok, nem izgulok rájuk előre, hogy én legyek az első, hogy bemutathassam, beszerezhessem. Most viszont nem tudtam ellenállni 2 körömlakknak az Essence Ready for Boarding trendkiadásából. A 03-as exits on your right-ot mikor megláttam tudtam, hogy kelleni fog és hogy ne árválkodjon elhoztam az egyik testvérét is ami a 02-es beauty on tour nevet viseli. Igazság szerint már van egy hasonló pirosas-narancsos lakkom, de kíváncsi voltam erre is. A színekre / állagukra / magukra a lakkokra tekintettel nagyon nagy reményeket tápláltam feléjük, úgy éreztem végre megtörik az átok és szeretni fogom végre az Essence lakkjait. Sajnos ez nem így lett, most sem a szívem csücskei és el is árulom miért.

A dizájnjuk viszont tetszik :)


Az első amit felhoznék az a mérete, szerintem aranyos,8ml  festék van benne, ez 3ml-el nagyobb mint egy normál Colour&Go. Az ecsetével már eleve nem voltam kibékülve ugyanis szerintem túl pici. Jobban szeretem a nagyobb ecseteket, mellyel akár elég csak 1x átmenni a körmön és be is fedte az egészet. Ezzel konkrétan 4x mentem át és mivel elég gyorsan szárad sosem tudtam vele szép, csíkmentes manikűrt csinálni akármennyire is siettem, igyekeztem. Viszonylag sűrű, bár első kenésre meg folyósnak tűnt, ki érti ezt ?!? Van egy olyan elméletem, hogy levegőre besűrűsödik, de ez csak az én agyszüleményem remélhetőleg :)

Először a sokak által pisztácia lakknak titulált 03-as exits on your right-ot kentem a körmeimre, mert már régóta szerettem volna egy ilyen pasztellesebb zöldet. Egy rétegben borzasztó, csíkokat hagy, szóval sietni kell vele. 2. rétegben is csíkoz és hát a sűrűségét tekintve nehéz eloszlatni a körmökön. 
Úgy gondoltam, hogy rakok rá még egy 3. réteget hátha nem lesz majd annyira átlátszó és csíkos, de nem, még rondább lett, így a másik kezemen maradt a 2 réteg. Ami nagyon kiborított, hogy száradás után felhólyagosodott, buborékos lett, VÉGEM... Egy ilyen gyönyörű lakk és ilyen silány? No thanks :(

Nem tudom a kép mennyire adja vissza a kis hólyagokat és az egyenetlenséget, itt 3 réteg van a körmeimen. A színe meseszép, ezt aláírom, odavagyok érte, csak ne kellene ennyire megszenvedni érte :)



A másik lakk egy pirosas-narancsos lakk,a 02-es beauty on tour.  Körmökön inkább pirosas, mint üvegben ahol inkább neonosabbnak hat, de elég szép szín ez is, kicsit olyan semmi extra féle. Ez már valamivel hígabb (felfoghatatlan), de ez is folyamatosan sűrűsödik be, ami kiakaszt, komolyan. 1 rétegben ez már szépen fed, de azért kell rá a 2. réteg, hogy esztétikus legyen.

Ezt nem az én körmeimen fotóztam, mert épp egy másik lakk volt aznap a körmeimen mikor a bejegyzéshez készítettem a képeket.

Nem is én lakkoztam :DD


Tartósságuk eléggé változó max 2-3 napra saccolom, úgy, hogy az 1. nap locsoltam és pancsiztam velük.
Nem kopnak, hanem pattognak, ezt a tulajdonságot nem szívelem, jobban viselem, ha egy lakk kopik :)
Alap-fedőlakkal 3 napot hibátlanul bírnak, bár a 3. nap hajmosásnál a kisujjamról lepattant.

Végülis megérdemeltem, hisz az volt az 'eskü', hogy nem veszek több körömlakkot az elkövetkezendőkben és így leckéztetett meg az élet, hogy most már elég a lakk mániából :)

Azért nem merem állítani, hogy megbántam, hogy megvettem őket, mert az gonoszság lenne szegényekkel szemben, akik ott ülnek előttem a polcon egymás előtt, szegények...nem mondok ilyet :)))


Ti vettetek valamit ebből a trendkiadásból? Szeretnétek beszerezni valamit?



7 megjegyzés:

  1. A zöld színűn gondolkodtam tetszett de végül a kéket vettem meg :)

    VálaszTörlés
  2. Engem ez a trendkiadás nem mozgat meg, szerintem nem fogok venni semmit!
    Kaptál tőlem egy díjat:

    http://devilgirlmakeup.blogspot.hu/2012/07/liebster-award-dij.html

    VálaszTörlés
  3. nekem a sárga és a zöld van meg, a kéket ha hazamentem fogom megkapni, de nekem nincs vele hatalmas bajom. a színüket imádom és nekem nem ilyen gázosak.

    VálaszTörlés
  4. Én is megvettem a zöldet, gyönyörű a színe, de a minősége egy kalap sz*r, soha többet essence lakkot...

    VálaszTörlés
  5. Egyik szín sem az én színem :( és a trendkiadás se jön be :( .

    VálaszTörlés
  6. Szia,
    Díjat adtunk tovább neked:
    http://beautydiary13.blogspot.hu/2012/07/liebster-blog-award.html

    VálaszTörlés
  7. nekem semmi bajom nincs velük sőt... a sárga meg a zöld jött velem elsőre, mert bár utálom a zöldet, ez nagyon megtetszett, 2 rétegben mind a 2 jól teljesít nálam, és egy db buborékot nem láttam, pedig már voltak a körmeimen... a kéket is beújítottam, bár a körmömön még nem volt és nagyon bánom, hogy a másik 2 színt elvitték az orrom előtt:( nem elhanyagolható, hogy water marble-ra is egész tűrhetőek:) nem vagyok trendkiadás fan, de valahogy ez bejött:) a kis kendő csomagot is megvételeztem, de azt máshol már írtam:)

    VálaszTörlés