2012. július 9., hétfő

Kívánságlista kipipálva + új alkotása :)

A napokban nagy öröm ért, ugyanis az utolsó dolgot is kihúzhattam a kis kívánságlistámról amit kereken 1 éve írtam, rengeteg dolog, 3-4 oldal tele volt kívánsággal, termékekkel..stb. Most már mind a birtokomban van, kedvem lett volna sírni, hogy megadatottak az álmaim amit sunyiba írogattam fel mikor magam alatt voltam és valamire felettébb vágytam.
Az elmúlt időben rengeteg-rengeteget költöttem, így megálljt kellett magamnak parancsolni, főleg, hogy már mindent beszereztem ami a szívem vágya volt. Muszáj volt mégis újabb listát alkotnom, ezek a drága kategóriát képezik, remélem ezeket is majd rövid időn belül kipipálhatom. 

1: Fényképezőgép


Mivel balcsin elhagytam a régimet így szeretnék (a napokban, mert már megrendeltem, jupppíííí), egy valamivel jobb kis kompaktot magamnak.
Bikira Andi-val diskurálva, ajánlotta nekem a Nikon L25-ös kompaktját, mely olcsó, de mégis jó kis gép, és úgy gondoltam az első heti fizetésemet rá fogom költeni. Vagy vörös színben vagy fehérben szeretném, a szürke olyan uncsi. Van még fekete is, de az meg nem csajos :D



2: Sigma ecsetek

Van már egy szettem, nem Sigma ugyan, de eddig elvoltam velük. Régóta szeretnék egy Flat Top kabukit, F80-anra gondoltam és mellé (hogy ne legyen egyedül szegény az utazásnál, szállításnál:D) egy F20-as nagy púder ecsetet is. Ez a 2 ecset nekem bőven elég lesz, a többi no name-s darabjaimmal elvagyok, de a púderecset és alapozóecsetre szánok egy kicsivel több pénzt :)

F80


F20

3: D&G The One

Szóljatok be kérlek, hogy megint parfümöt veszek, hisz most kaptam 2-őt :$
Viszont örök kedvencem a D&G The One parfümje ami hát 75ml és durván olyan 18 ezer körül van, de megéri, mert annyira jó és tartós. Nem mellesleg extrém parfümelfogyasztásban vagyok, egy Gucci egy D&G és egy Passage No name parfüm már a végét járja, szóval ideje egy új, nem igaz? :)


4: Naked I. paletta

Annyira túlhájpoltnak tartottam, mostanáig. Amúgy is rákattantam az utóbbi időben a barnás, föld színekre, hogy szerintem megéri az árát, és remélem, hogy megkapom (ha nem is most, de karácsonyra tuti:D)
Igaz még, hogy honnan fogom beszerezni az kérdéses, lehet, hogy megkérek egy külföldön élő bloggerinát, vagy nem is tudom. Kellemeset a hasznossal pedig kipróbálhatom az UD primer potion-ét. Szerintem nagyon jó vétel így. Egyébként meg fogalmam sincs mennyibe kerül, de szerintem olyan 12-3 ezer lehet. :$


5: Missha PC

Már van BB-m, eredetileg ezt akartam megvenni, de a másik, a Skinfood olcsóbb volt, így azt rendeltem meg. Július vége felé megveszem a Perfect Covert minden bizonnyal, mert égek a vágytól hogy kipróbáljam :)
Már van 2 BB-m és azok beváltak, de szeretnék egy erősebb fedéssel rendelkezőt is, szóval szerintem ez lesz a kiszemeltem. Ennek az ára olyan 6 ezer körül van + szállítás


6: MAC pirosító

Régi vágyam egy MAC pirosító, mivel nem pesti vagyok, így a tesminked.hu-ról fogom megrendelni szerintem , ahol kb 4500Ft 'csak'. A 'dame' árnyalatot néztem ki, nincs még ilyen pirosítóm és annyi jót olvastam róla és már elkél a kollekciómba 1-2 professzionálisabb termék. :)

MAC Powder Pirosító

7: MAC mineralize skinfinish natural

Ha már MAC akkor skinfinish natural. Úgy érzem telhetetlen vagyok, de minden vágyam, hogy a kollekciómba minimum 2-3 MAC termék szerepeljen és ebből az egyik ez legyen. Kíváncsi lennék rá, már nagyon várom :O

MAC Mineralize Skinfinish Natural


Most 'csak' ennyi minden ugrott be, általában ami nem jut eszembe egyből arra nem is vágyok úgy istenigazán.


Nektek van kívánságlistátok? Felszoktátok jegyezni, hogy mire vágytok?
Most mi a szívetek legnagyobb vágya? :)




3 megjegyzés:

  1. A Sigma ecseteket csak ajánlani tudom, nekem is van pár darab, és nagyon szuperek, főleg a kbuki ecsetek (nekem a ferde és a lekerekített végű van meg). Ráadásul Sigmánál mindig adnak valami ajit 30$ rendelés felett, ráadásul mindig vannak valamilyen kedvezményes kódok is, amikkel olcsóbban lehet rendelni :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jújjj ez tök jó :)
      a kódokat honnan tudom meg, hogy mi? :)

      Törlés
  2. Merre voltál a balatonon?
    Ha szabad megkérdezni merre dolgozol?én is szeretnék valamerre csak fogalmam sincs h merre.:)

    VálaszTörlés