2012. július 8., vasárnap

Nail Club-Pastel

Na mizu? Csak nem megint elérkezett a Nail Club ideje? Hihetetlen, hogy repül az idő és én csak úgy dobom lefele a kilóimat :D Már 4kg mínusznál járok, de még messze a cél. Eheti témánknak az idei nyár egyik nagy divatját, a pasztell szín választottuk. Semmi nem volt megkötve csak hogy legyen benne pasztell árnyalat(ok).
Kapva kapva az alkalmon és az új körömlakkjaimon egyből 3 szín röppentyűzött a körmeimre. Abszolút spontán, csak egy támpont volt, mégpedig a már múltkor posztolt pisztácia lakk. Imádom a színét, az egy más kérdés, hogy maga a lakkal meg kell küzdeni. Mellé még 2 kicsit világosabb színt passzítottam és tádáááám. Pasztell Nail Club. 


Remélem tetszik Nektek :)





Csipet csapat :)







És a vendégünk!!!



Mindenkinek gyönyörű vasárnap estét kívánok, Üdvözlet innen a vízpartról , remélem Ti nem lesztek annyira iszaposak mint Mi lettünk a mai nap folymaán :D

Soksokpuszi : nikó




Hogy tetszett az eheti témánk és az én művem?



6 megjegyzés:

  1. Baromi jó lett! Szerintem eddigi legjobb alkotásod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúú köszi Krisz ez nagyon jól esik :) <3

      Törlés
  2. Szerintem is az élvonalban van. Egy apró tanács, legközelebb fest át mégegyszer a fekete vonalat, sokkal szebb lesz, ha igazi kontúrként fog mutatni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként először azt akartam, hogy ugye 'full' fekete legyen, de aztán csíkos lett és az úgy jobban tetszett és azért lett ilyen fura hogy középen van benne egy vonal, mintha ...na értitek :D hehhheh

      Törlés
  3. imádom ezeket a cukorkaszíneket, szeretni fogom az eheti alkotásaitokat ugy érzem:)ez is tetszik:)

    VálaszTörlés
  4. nagyon tetszik ő is szetem ki is próbálom, és felteszem a blogomra.
    http://torteij88.blogspot.hu/

    VálaszTörlés