2012. július 18., szerda

Neutrogena arclemosóm, avagy a kedvencek kedvence :)

Először is erről van egy elég vicces sztorim. Szerelők voltak nálunk a padláson és az egyik megkérdezte, hogy megmoshatná-e valahol a kezét. Természetesen igent mondtam és a fürdőbe vezettem, ahol előtte való nap épp a kencéimet rendezgettem és ezt az arclemosót a mosdó szélén felejtettem. Mivel pumpás csórikám azt hihette, hogy folyékony szappan, ezért egy jó nagy adagot pumpált a kezébe, mire én eszméltem (épp elfordultam a cselekedetkor) extrém röhögőgörcs tört rám, (persze az után hogy elsápadtam, hogy kb 1 heti adag arclemosómmal sikálja le a kormot a kezéről) de próbáltam leplezni és nem cikibe hozni. Lényeg a lényeg, ha már szegénykémből kézmosó szappan lett így este már adtam is neki egy esélyt, hogy bizonyítson az arcomon.




Reggel és este is használom, nagyon szeretem ezt a terméket, a legkedvencebb kedvencemnél is kedvencebb.
Az illata, az állaga, a hatása, minden 5*. Olvastam róla rossz kritikákat is, nem nagyon értettem, de ebből is látszik, hogy mennyire különbözőek vagyunk, egyikőnknek beválik, másikunknak pedig nem. Kicsivel több mint 1 hónapja használom és azóta az arcomon egy árva nagy dudli, pattanás nem jelent meg, de ha kihagytam a rutinomból akkor egyből kimerészkedett 1-2.



Nagyon jól tisztát, az ember csak úgy kívánja reggelente a frissítő hatását. Pumpás adagolója borzasztó mód praktikus, arra gondoltam, hogy a kifogyott C&C pumpás flakonjába majd valami másik gélesebb krémemet, lemosómat öntöm bele, hogy könnyebb legyen az adagolása. 

Eddig mindig bíbelődnöm kellett a lemosóimmal, hogy sokáig tartott, meg nem lett elég tiszta, meg a fele az arcomon maradt, ennél pedig kb 1 perc a használati idő, ez idő alatt tisztára varázsolja az arcunkat, kellemes, bizsergető érzés mellett. 



Akciósan vettem azt hiszem 1150 Ft -ért. Egy ilyen jó lemosóért több pénzt is kiadnék, imádom na. ;)


Ti használtatok már Neutrogéna terméket? Esetleg ezt próbálta már valaki? Meg volt vele elégedve? Esetleg e poszt után szeretné valaki kipróbálni? :)




6 megjegyzés:

  1. Nekem felkeltette az érdeklődésemet!Rossmannban vetted?Lehet én is beruházok egyre :)

    VálaszTörlés
  2. Én is ezt használom, és nagyon szeretem! :)

    VálaszTörlés
  3. Képzeld el tegnap előtt kifestettem a körmöm (nem ez a lényeg XD)hanem az hogy a fedőlakk helyett véletlen az AVON körömerősítőt kentem rá és ennek a c?lnak is megfelel.nagyon jó :) :p

    VálaszTörlés
  4. Képzeld el tegnap előtt kifestettem a körmöm (nem ez a lényeg XD)hanem az hogy a fedőlakk helyett véletlen az AVON körömerősítőt kentem rá és ennek a célnak is megfelel.nagyon jó :) :p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem használtam fedőlakknak csak alapnak, de ha bevált Neked akkor tök jó :)

      Törlés